JustynaJK Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 też wystawiam na ringu 8,ale póżniej po berneńczykach:lol: jak będę to pofocę:lol: Quote
flashka-g Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 W Chorzowie zawsze padało..bynajmniej tak mi sie kojarzy..trzeba to przełamac:) ma byc pogoda czysto kanaryjska:cool3: Zacienienia jest dla psów dużo..a przydało by sie zdobyć jakis rumieniec opalenizny jeszcze;) Quote
JustynaJK Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 w zeszłym roku było piękne słoneczko:lol: Quote
panienkabubu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='JustynaJK']też wystawiam na ringu 8,ale póżniej po berneńczykach:lol: jak będę to pofocę:lol:[/quote] oooooooale byloby super :) krotkowlosa to ta którą wystawiam ;) prooooosze o fotki :) plis ;) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='flashka-g']ale na finały sie rozpadało:roll:[/quote] Może nie tyle rozpadało, co zaczęło dosyć ostro siąpić! Ale ja nie mogłam narzekać na deszcz... Asiaczek był cały [I]happy[/I]!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='panienkabubu']Aha i fotografów zapraszam na ring nr 8 ok 10:10, bo wtedy będziemy oceniane :p a chcemy duuuuuuużo fot :p plosię :)[/quote] O tej godzinie ja na pewno nie dam rady, ale po sędziowaniu, jak się spotkamy, proponuję sesję fotograficzną. Wypożycze Ci mojego kolegę Tomka i on da Wam popalić!!! Hahaha... Pzdr. Quote
Agasia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja tez zabieram zabrac aparat, wiec przynajmniej mysle ze finaly będa uwiecznione... :) Quote
Xavier88 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja dalej nie dostałem poczty... Jest w sumie jeszcze pare godzin ale coś czarno to widze... Quote
Xavier88 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No właśnie był listonosz i niestety nie mam listu od związku. W niedziele będą jaj. Dziwne pierwszy raz tak mi sie przytrafiło. A tak wszyscy chwalą związek... Nie można było wysłać trochę wcześniej??? Można by wtedy prosić o powtórne wysłanie a tak ..... kapa. Quote
efra-husky Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 i tak Chorzów wcześnie zaczął wysyłkę potwierdzeń, niektóre oddziały wysyłają na 4 dni przed wystawą ;) Xavier88 jeszcze jutro poczta przecież pracuje ;) Quote
Iwona Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Xavier88']No właśnie był listonosz i niestety nie mam listu od związku. W niedziele będą jaj. Dziwne pierwszy raz tak mi sie przytrafiło. A tak wszyscy chwalą związek... Nie można było wysłać trochę wcześniej??? Można by wtedy prosić o powtórne wysłanie a tak ..... kapa.[/QUOTE] Przecież nie ma tragedii w tym, że nie przyszło potwierdzenie- jak jesteś w spisie wystawców -to co za problem:niewiem:- no najwyżej spacerek do sekretariatu Cię czeka:evil_lol: Quote
resuruss Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja zaraz jade z psem do weta to sobie sprawdze skrzynke....dobrze ,ze tu zajrzałąm ,bo zapomniałam :evil_lol: Quote
Xavier88 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Iwona']Przecież nie ma tragedii w tym, że nie przyszło potwierdzenie- jak jesteś w spisie wystawców -to co za problem:niewiem:- no najwyżej spacerek do sekretariatu Cię czeka:evil_lol:[/quote] No właśnie o to chodzi. Czy nie Wiesz co się dzeje w sekretariatach przed wystawami? Tony ludzi z dowodami wpłat czekaja na numery i kwity na katalogi.. Dlaczego i ja mam to przeżywać skoro wywiązałem się i z opłacenia i z wcześniejszego zgłoszenia??? Quote
Tomex Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Xavier88']No właśnie był listonosz i niestety nie mam listu od związku. W niedziele będą jaj. Dziwne pierwszy raz tak mi sie przytrafiło. A tak wszyscy chwalą związek... Nie można było wysłać trochę wcześniej??? Można by wtedy prosić o powtórne wysłanie a tak ..... kapa.[/quote] Wystawcy zawsze zmuszają organizatorów do jak najdłuższego przyjmowania zgłoszeń, a potem chcieliby mieć potwierdzenia na długo przed wystawą :lol: Jeżeli Twój pies jest w spisie zgłoszonych psów, to się nie przejmuj - napewno zostaniesz wpuszczony na teren wystawy, a potem udaj się do Sekretariatu bo odbiór numerka. Quote
JustynaJK Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 no właśnie i wszystko jasne do mnie kiedyś przyszła kartka pocztowa po 7 latach...............:lol: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Xavier88']No właśnie o to chodzi. Czy nie Wiesz co się dzeje w sekretariatach przed wystawami? Tony ludzi z dowodami wpłat czekaja na numery i kwity na katalogi.. Dlaczego i ja mam to przeżywać skoro wywiązałem się i z opłacenia i z wcześniejszego zgłoszenia???[/quote] Oj, potraktuj to jako jeszcze jedno doświadczenie życiowe. Tak bywa. I nie denerwuj się, bo i tak niczego już się nie zmieni. Ja jutro mam wystawę w W-wie (mieszkam w W-wie!) i do tej pory nie dostałam potwierdzeń. I już przed wystawą nie dostanę... A więc taka sama sytuacja. I podchodzę do tego normalnie. Nie wydziwiam, choć mnie to denerwuje, bo taka sytuacja miała miejsce juz kilkakrotnie... A tak z zupełnie innej beczki: [B]Prezesie Koffany[/B]! Mam potwierdzenia! Jesteś Wielki!!! Pzdr. Quote
JustynaJK Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 prognozy pogody i wszelakie inne są obiecujące!!!! Quote
resuruss Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja tez dzis dostałam potwierdzenie :loveu: Quote
musia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja dostałam dziś zaproszenie na konkurs dzikarzy. Zgłosiłam go do Komorna w przyszłą sobotę. Zaproszenie jest na tydzień przed. A jakie ładne (przepraszam za jakość , ale niekiedy się w tym gubię) [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img380.imageshack.us/img380/7329/pict0001xyi8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agasia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Musia a wybieracie sie może na tropowce do Brynku? My tam debiutujemy... :) Quote
musia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No , właśnie [B]nie .[/B] W tym samym czasie są dzikarze w Komornie. I ja tak wolę dzikarze niż tropowce. Tu 16 i tam 16 - go . A nazajutrz Świerklaniec i klubówka. Quote
JustynaJK Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 no dziś nas przywitało piękne słoneczko i pewnie tak do jutra będzie!!! Quote
Recommended Posts