Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Chorzowie zawsze padało..bynajmniej tak mi sie kojarzy..trzeba to przełamac:) ma byc pogoda czysto kanaryjska:cool3: Zacienienia jest dla psów dużo..a przydało by sie zdobyć jakis rumieniec opalenizny jeszcze;)

Posted

[quote name='JustynaJK']też wystawiam na ringu 8,ale póżniej po berneńczykach:lol:
jak będę to pofocę:lol:[/quote]

oooooooale byloby super :) krotkowlosa to ta którą wystawiam ;) prooooosze o fotki :) plis ;)

Posted

[quote name='flashka-g']ale na finały sie rozpadało:roll:[/quote]
Może nie tyle rozpadało, co zaczęło dosyć ostro siąpić! Ale ja nie mogłam narzekać na deszcz... Asiaczek był cały [I]happy[/I]!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='panienkabubu']Aha i fotografów zapraszam na ring nr 8 ok 10:10, bo wtedy będziemy oceniane :p a chcemy duuuuuuużo fot :p plosię :)[/quote]
O tej godzinie ja na pewno nie dam rady, ale po sędziowaniu, jak się spotkamy, proponuję sesję fotograficzną. Wypożycze Ci mojego kolegę Tomka i on da Wam popalić!!! Hahaha...
Pzdr.

Posted

No właśnie był listonosz i niestety nie mam listu od związku.
W niedziele będą jaj.
Dziwne pierwszy raz tak mi sie przytrafiło.

A tak wszyscy chwalą związek...
Nie można było wysłać trochę wcześniej???
Można by wtedy prosić o powtórne wysłanie a tak ..... kapa.

Posted

[quote name='Xavier88']No właśnie był listonosz i niestety nie mam listu od związku.
W niedziele będą jaj.

Można by wtedy prosić o powtórne wysłanie a tak ..... kapa.[/QUOTE]
Przecież nie ma tragedii w tym, że nie przyszło potwierdzenie- jak jesteś w spisie wystawców -to co za problem:niewiem:- no najwyżej spacerek do sekretariatu Cię czeka:evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona']Przecież nie ma tragedii w tym, że nie przyszło potwierdzenie- jak jesteś w spisie wystawców -to co za problem:niewiem:- no najwyżej spacerek do sekretariatu Cię czeka:evil_lol:[/quote]

No właśnie o to chodzi.
Czy nie Wiesz co się dzeje w sekretariatach przed wystawami?
Tony ludzi z dowodami wpłat czekaja na numery i kwity na katalogi..
Dlaczego i ja mam to przeżywać skoro wywiązałem się i z opłacenia i z wcześniejszego zgłoszenia???

Posted

[quote name='Xavier88']No właśnie był listonosz i niestety nie mam listu od związku.
W niedziele będą jaj.

Można by wtedy prosić o powtórne wysłanie a tak ..... kapa.[/quote]

Wystawcy zawsze zmuszają organizatorów do jak najdłuższego przyjmowania zgłoszeń, a potem chcieliby mieć potwierdzenia na długo przed wystawą :lol:

Jeżeli Twój pies jest w spisie zgłoszonych psów, to się nie przejmuj - napewno zostaniesz wpuszczony na teren wystawy, a potem udaj się do Sekretariatu bo odbiór numerka.

Posted

[quote name='Xavier88']No właśnie o to chodzi.
Czy nie Wiesz co się dzeje w sekretariatach przed wystawami?
Tony ludzi z dowodami wpłat czekaja na numery i kwity na katalogi..
Dlaczego i ja mam to przeżywać skoro wywiązałem się i z opłacenia i z wcześniejszego zgłoszenia???[/quote]
Oj, potraktuj to jako jeszcze jedno doświadczenie życiowe. Tak bywa.
I nie denerwuj się, bo i tak niczego już się nie zmieni.
Ja jutro mam wystawę w W-wie (mieszkam w W-wie!) i do tej pory nie dostałam potwierdzeń. I już przed wystawą nie dostanę... A więc taka sama sytuacja. I podchodzę do tego normalnie. Nie wydziwiam, choć mnie to denerwuje, bo taka sytuacja miała miejsce juz kilkakrotnie...

A tak z zupełnie innej beczki: [B]Prezesie Koffany[/B]! Mam potwierdzenia! Jesteś Wielki!!!
Pzdr.

Posted

A ja dostałam dziś zaproszenie na konkurs dzikarzy. Zgłosiłam go do Komorna w przyszłą sobotę. Zaproszenie jest na tydzień przed.

A jakie ładne (przepraszam za jakość , ale niekiedy się w tym gubię)

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img380.imageshack.us/img380/7329/pict0001xyi8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

No , właśnie [B]nie .[/B] W tym samym czasie są dzikarze w Komornie. I ja tak wolę dzikarze niż tropowce. Tu 16 i tam 16 - go . A nazajutrz Świerklaniec i klubówka.