Asiaczek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [B]Pearl, Panienkabubu[/B] - mądra decyzja!:multi: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Pearl, Panienkabubu[/B] - mądra decyzja!:multi: Pzdr.[/quote] ha, mam tak blisko, że jak mogłabym się nie pojawić ;) już i tak żałuję, że w Będzinie się nie pokazałam.... ;) No, ale cóż ;) Próbujemy, może jakieś cwc.. ;) W kazdym razie, mam takie małe pytanko, dla zorientowanych: jakaś mapka dojazdu? będę jechać od strony ronda katowickiego (czy jeszcze można to nazwać ronda? Ok, chodzi mi o spodek:p) trasą wzdłuż parku chorzowskiego, osiedla tysiąclecia..... jak dalej jechać? wiem, że jeszcze kawał czasu, ale wyjeżdżam jeszcze przed wystawą i chciałabym już mniej więcej wiedzieć jak tam dojechać ;) pogoda oczywiście zarezerwowana? mniemam, że słonko? :p tylko nie za mocne, bo moloski się ugotują ;) Quote
M&M&O&I Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 nie pamiętam czy pisałam ale ja będę jako widz :) Quote
Tomex Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Mapka dojazdu będzie dołączona do potwierdzeń zgłoszenia, prawdopodobnie będzie też na stronie oddziału. Jadąc od katowickiego ronda, mniej więcej na wysokości Wesołego Miasteczka trzeba skręcić na wiadukt w lewo na DTŚ (średnicówka), a potem aż do pierwszego zjazdu na Świętochłowice (zjazd w prawo) i jeszcze raz pierwsza w prawo - i już jesteś na Skałce !!!:lol: Quote
HAWAN Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Panienkobubu - najprostsza droga od "ronda" na wystawę w Chorzowie a właściwie to w Świętochłowicach to nie przez Chorzów, bo tam dużo krążenia droga "a fe" i remonty tylko lecisz prościutko z "ronda" na średnicówkę czyli koło supersklepu Silesia ulica Chorzowska rozdwaja w prawo na Chorzów a w lewo na most, na średnicówkę i ty jedziesz właśnie w lewo na most na średnicówkę i potem prościutko, i liczysz kolejno zjazdy pierwszy będzie po prawej koło Auchan - to nie ten -jedziesz dalej, drugi będzie po prawej na Chorzów Batory - to też nie ten, jedziesz dalej prosto, następny po prawej to zjazd na Stary Chorzów to też nie ten i następnie mijasz po prawej ogródki działkowe i śliczny stawik a przed nami widać na górce salon Renault i to właśnie ten zjazd, kierują na nim na Bytom, węc zjeżdzasz tym zjazdem ( myślę że będzie tam spory ruch bo o tej porze w niedziele to tylko dogomaniacy mogą jeżdzić) , skręcasz przy w prawo na Bytom i za jakieś 50 m są światła a za następne 20 m jest stadion na którym jest wystawa. Aha i jeszcze jedno - cała ta droga od Ronda do zjazdu na Bytom trwa ok. 8 minut No to tak w skrócie najprostsza droga na wystawę. Pozdrawiam Hawan Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='HAWAN']Panienkobubu - najprostsza droga od "ronda" na wystawę w Chorzowie a właściwie to w Świętochłowicach to nie przez Chorzów, bo tam dużo krążenia droga "a fe" i remonty tylko lecisz prościutko z "ronda" na średnicówkę czyli koło supersklepu Silesia ulica Chorzowska rozdwaja w prawo na Chorzów a w lewo na most, na średnicówkę i ty jedziesz właśnie w lewo na most na średnicówkę i potem prościutko, i liczysz kolejno zjazdy pierwszy będzie po prawej koło Auchan - to nie ten -jedziesz dalej, drugi będzie po prawej na Chorzów Batory - to też nie ten, jedziesz dalej prosto, następny po prawej to zjazd na Stary Chorzów to też nie ten i następnie mijasz po prawej ogródki działkowe i śliczny stawik a przed nami widać na górce salon Renault i to właśnie ten zjazd, kierują na nim na Bytom, węc zjeżdzasz tym zjazdem ( myślę że będzie tam spory ruch bo o tej porze w niedziele to tylko dogomaniacy mogą jeżdzić) , skręcasz przy w prawo na Bytom i za jakieś 50 m są światła a za następne 20 m jest stadion na którym jest wystawa. Aha i jeszcze jedno - cała ta droga od Ronda do zjazdu na Bytom trwa ok. 8 minut No to tak w skrócie najprostsza droga na wystawę. Pozdrawiam Hawan[/quote] jejku wielkie dzięki :modla: czyli nie da sie nie trafic :) super :) oby tylko pogoda byla ;) Quote
aleb Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Tomex, kiedy zk bedzie wysyłał potwierdzenia z numerkami? Quote
Tomex Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Po zamknięciu katalogu - myślę, że najszybciej ok. 30.08. Quote
Błyskotka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ja wczoraj zgłosiłam Fjonę :lol: Mam nadzieję że jakoś tam trafimy :cool3: P.S czy łatwiej mi się będzie dostać do Świętochłowic przez Zabrze ? Quote
Asiaczek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='musia']Mój już przyjęty , sprawdzałam właśnie,[/quote] Moje bobaski-babaski też! A więc,Musia, widzimy się, co? pzdr. Quote
$andwich Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A nie wie ktoś, jak dojechać z dworca PKP na teren wystawy? Z dworca w Świętochłowicach, of course;). Quote
Agasia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A ja się okazalo będe tez z PONami, mam nadzieje ze psiaki sie nie zbiegną ;) Quote
Tomex Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='$andwich']A nie wie ktoś, jak dojechać z dworca PKP na teren wystawy? Z dworca w Świętochłowicach, of course;).[/quote] Sandra !!! Napewno tramwajem 7 w stronę Bytomia i 17 w stronę Chebzia Quote
HAWAN Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Błyskotko - z Twojej miejscowości wydaje mi się że bardziej będzie pasowało jechać na Rudę Ślaska ( przeciąć trasę A4 Tychy - Gliwice ) i jechać drogą bodajże 928 cały czas na Rudę Śl. Wirek potem kierowac się na Tesco, na Mc`Donald i koło Mc`Donalda w prawo i cały czas prosto, kończy się ta droga rondem, przez rondo prosto i wpadasz na średnicówkę. Średnicówką jedziesz z 5 min / tj. jakieś kilka kilometrów/ i pierwszy zjadz jaki będzie na prawo na Świętochłowice / charakterystyczny punkt to salon Renault po lewej stronie/ - to tam zjeżdżasz, skręcasz w lewo i jedziesz prosto i za 50 metrów są światła a za światłami za 20 metrów po prawej wystawa. Pozdrawiam Quote
$andwich Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tomku, dzięki za pomoc! I do zobaczenia na wystawie;)! Quote
JustynaJK Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ja również będę tym razem jako wystawca! Quote
panienkabubu Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Przedłużyli przyjmowanie zgłoszeń do 27.08 (decyduje data wpływu)! Quote
Tomex Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='JustynaJK']ja również będę tym razem jako wystawca![/quote] Widziałem - z buldogiem angielskim !!! :lol: Quote
JustynaJK Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Tomex']Widziałem - z buldogiem angielskim !!! :lol:[/quote] no dokładnie!dostałam dorosłego psa w prezencie wg mnie b.ładnego eksterierowo i pobawimy się w wystawianie:lol: Quote
efra-husky Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 czy coś już wiadomo odnośnie jakiegoś katalogu przedwystawowego albo spisu psiaków :roll: Quote
Tomex Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 zgłoszenia cały czas napływają - te które dotrą do północy zostaną przyjęte. Myślę, że przedwystawowy katalog na stronie pojawi się koło środy-czwartku Quote
efra-husky Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Tomex to super wiadomość :multi: Dzięki :calus: Quote
Recommended Posts