paros Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='hop!']Brakuje jeszcze wpłat od: psiareczka78 - 15 zł li1 - 20 zł salo - 30 zł paros - 30 zł Czy były telefony w sprawie Saby?[/QUOTE] Czekałam na nr konta i dopiero po przeczytaniu tego postu zajrzałam do 1-go postu i zobaczyłam podany nr konta :oops: zaraz wpłacę :lol: Quote
hop! Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='paros']Czekałam na nr konta i dopiero po przeczytaniu tego postu zajrzałam do 1-go postu i zobaczyłam podany nr konta :oops: zaraz wpłacę :lol:[/QUOTE] Dzięki. ;) Quote
AleksandraF Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Bazarek dla Saby zorganizowany przez [B]zebrazebra[/B] :-) Zapraszamy!!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/176683-BiA-utowo-kobiecy-bazarek-dla-kochanej-Saby-do-11-01-do-23-00[/url] drugi bazarek, prowadzony jednocześnie tu i na forum SPS [url]http://www.dogomania.pl/threads/176743-KsiAE-A-kowy-bazarek-dla-kochanej-Saby-do-10-stycznia?p=13804244[/url] Quote
ajlii Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mój mąż dziś w pracy i rozgląda sie za szpicem. Ale nie ma psa... może jest już w schronisku. Za to przychodzi mały kundelek, ten kumpel Saby i chyba jej szuka. Wczoraj rozmawiałam z Astaroth, być może jutro będzie musiała pokazać Sabę weterynarzowi :( Quote
Astaroth Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='AleksandraF']A co się dzieje? z tą łepetynką?[/QUOTE] Sabcia ma na głowie "skorupę", nie wiem czy nie będzie jej trzeba tego ogolić, pod spodem jednak ciągle świeża rana, nie zagojona, a jeszcze dzisiaj sobie rozdrapała do krwi. Dostaje antybiotyk, kilka razy dziennie jej to odkażamy ale na wszelki wypadek podjadę do weta, może wspólnymi siłami jej to oczyścimy. Oprócz tego czuje sie dobrze , gania z kolegą z boksu po ogrodzie i rozrabia. Otwiera sobie drzwi do domu mimo że są zamknięte na haczyk od środka i zabiera rzeczy potrzebne do urządzenia własnej chałupy, jak prawdziwa kobieta zaczeła od szczotki :lol: Quote
hop! Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Ajlii, czy wpłynęły na konto brakujące deklaracje? Quote
hop! Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='paros']Wpłaciłam 50 zł :lol:[/QUOTE] [quote name='psiareczka78']Ode mnie również poszło 15 zł.[/QUOTE] Wielkie dzięki. Pytam jeszcze raz... [quote name='hop!']Ajlii, czy wpłynęły na konto brakujące deklaracje?[/QUOTE] Jak Saby głowa? Widział ją wet? Czy Saba ma szanse na dom, o którym była mowa, czy to nieaktualne? Quote
ajlii Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Przyszły 2 sms z informacją o przelewie na kwotę 15 i 50 zł. Myślę że to te wpłaty. Jutro wieczorem siądę i podliczę wszystko, i zrobię przelew Astaroth. Rozmawiałam z Astaroth o głowie Saby - "skorupa" odpadła i pod nią jest gojące się miejsce. Ale więcej może napisać Astaroth. Jeśli będzie coś sie złego działo, mamy zaprzyjaźnionych wetów, więc Saba nie zostanie bez pomocy. Czy jest dom dla Saby okaże się dopiero 11 stycznia. Na dzień dzisiejszy dom jest aktualny, ale wszystko może się zmienić jesli Saba źle zareaguje na koty i kozy... Quote
li1 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Moja deklaracja dojdzie za pare dni. Doladowuje moje polskie konto i jak forsa wplynie, to posylam dalej na konto podane w pierwszym poscie. Quote
ajlii Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Doszły wpłaty od paros - 50 zł oraz psiareczki78 - 15. W sumie wpłynęło 370 zł. Dziękujemy. Dzisiaj przelałam na konto Astaroth 182 zł. Jest to opłata za hotel do 11 stycznia włącznie. Quote
hop! Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='ajlii']Czy jest dom dla Saby okaże się dopiero 11 stycznia. Na dzień dzisiejszy dom jest aktualny, ale wszystko może się zmienić jesli Saba źle zareaguje na koty i kozy...[/QUOTE] Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Saba trafi do tego domu. Trzymam kciuki! [quote name='ajlii']Doszły wpłaty od paros - 50 zł oraz psiareczki78 - 15. W sumie wpłynęło 370 zł. Dziękujemy. Dzisiaj przelałam na konto Astaroth 182 zł. Jest to opłata za hotel do 11 stycznia włącznie.[/QUOTE] [B][U]Wpłaty:[/U][/B] [B]hop! - 20 zł mimiś - 15 zł mysza 1 - 50 zł psiareczka78 - 15 zł AnnaA - 40 zł dorota1 - 30 zł hop! - 30 zł (od sąsiadki) [FONT=Verdana]Kundelkowa Skarbonka/obraczus87[/FONT] - 70 zł Poker - 30 zł opiekun Saby z jednostki - 20 zł[/B] [B]paros - 50 zł[/B] ------------------------------- [SIZE=3][B]370 zł[/B][/SIZE] [U][B]Wydatki:[/B][/U] [B]182 zł - hotel do 11 stycznia 50 zł - wizyta, leki[/B] ----------------------------------- [SIZE=3][B]232 zł [/B][SIZE=2]Ajlii, powinny jeszcze dojść dwie wpłaty - od li1 (20 zł) i od salo (30 zł). Czy były jakieś wydatki oprócz tych, które wpisałam?[/SIZE][/SIZE] Quote
ajlii Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sprawdzę znów konto, jak tylko wróci mąż (on ma komórkę na którą przychodzą hasła i info o przelewach). Na dzień dzisiejszy to chyba jedyne wydatki - hotel i leczenie, jeśli jakieś pojawią się to Astaroth poinformuje o tym na forum. Ale głowa sabowa ładnie się goi, więc możliwe że już nie trzeba będzie wozić psicy do weterynarza. Obecnie są prowadzone dwa bazarki (na dogo i SPS), więc dojdzie jeszcze jakaś suma. Ale mam nadzieję że domek okaże się ok, i pieniążki zasilą inną bidę psią :) Quote
lamia2 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Trzymam kciuki za domek Saby :) A ja dalej szukam łagodnej, szczekającej, wysterylizowanej suni, która może mieszkać na zewnątrz .... jakby ktoś coś słyszał to proszę o kontakt :) Quote
ajlii Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jutrzejszy transport Saby odwołany z powodu śniegu :( Najbliższa możliwość - 13 stycznia, o ile warunki się poprawią. Trzymajcie kciuki nadal... Żadnych nowych wpłat na dzień dzisiejszy nie ma. Quote
Devona Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='ajlii']Obecnie są prowadzone dwa bazarki (na dogo i SPS), więc dojdzie jeszcze jakaś suma.[/QUOTE]Zapomniałaś o bazarku na forum Alloszczur :) . Kończy się dziś o północy. Zarobił już ok. 200 zł, [URL=http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=6734&postdays=0&postorder=asc&start=0]tutaj[/URL] można jeszcze przez kilka godzin licytować :) . Quote
AleksandraF Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Z bazarku na dogo i SPSie wyszło 133 zł, jeszcze dzisiaj kończy się drugi, tylko tu na dogo. Wpłaty kierować do Ciebie [B]ajlii[/B]? Zebra tak coś wspominała, a za przesyłkę do niej, bo u niej są fanty. Quote
ajlii Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Devona - przepraszam, faktycznie zapomniałam... AleksandraF - wpłaty do Zebry, bo to Ona ma rzeczy. Jeśli zacznie się wpłacanie po kawałku na konto SPS i na konto Zebry, to będzie straszny bałagan. Strasznie się cieszę, że są pieniądze na pomoc Sabie. Ale mam wielką, wielką nadzieję, że Saba już pojutrze zamieszka w nowym domu, i pozostanie tam na zawsze... Quote
hop! Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='ajlii']Strasznie się cieszę, że są pieniądze na pomoc Sabie. Ale mam wielką, wielką nadzieję, że Saba już pojutrze zamieszka w nowym domu, i pozostanie tam na zawsze...[/QUOTE] Też bardzo liczę na ten dom i ciągle trzymam kciuki. ;) Quote
ajlii Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Niech ten paskudny śnieg przestanie padać!!! Wczoraj Saba nie pojechała bo miało padać, a po niedzieli - kiedy pługi nie jeżdżą - miało być nieprzejezdnie. A dziś co?? Zaklinajcie ten śnieg, żeby przestał dziś padać i pozwolił Sabie bezpiecznie dotrzeć do nowego domku... Quote
hop! Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Za mało osób trzyma kciuki. :mad: ;) Quote
Recommended Posts