Alicja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 czyli zostało Ci jeszcze ponosić 11 miesięcy :grins:
agbar Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Alicja']czyli zostało Ci jeszcze ponosić 11 miesięcy :grins:[/QUOTE] Tylko 11??..Dam rade.....:grins: :mdleje:
apple Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pokaż fotę ze nadal w ciąży jesteś bo jakoś zaczynam watpić i podejrzewać, że urodziłaś w Boże Narodzenia a teraz to nas tak w konia robisz z tym czekaniem:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='apple']Pokaż fotę ze nadal w ciąży[/QUOTE] w zyciu..... Wrocilam z kontroli.....Slow brak. Uslyszalam,ze potrzebujemy takich skurczy jak mam tylko czesciej :mdleje: Bede zaraz malego wyplaszac,ide z psem na spacer pod gorke a potem bede latac na szmacie i odkurzaczu i moze jeszcze wyprasuje... a jak to nie pomoze to bede molestowac meza ;) A jak nie zadziala to w niedziele kolejna kontrola.....
apple Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='agbar']w zyciu..... [COLOR=SeaGreen]Czeeeemu:roll:[/COLOR] Wrocilam z kontroli.....Slow brak. Uslyszalam,ze potrzebujemy takich skurczy jak mam tylko czesciej :mdleje: [COLOR=SeaGreen]Boooszzz ale Ci Niemcy dokładni, o pare minut sie szczypią:evil_lol:[/COLOR] Bede zaraz malego wyplaszac,ide z psem na spacer pod gorke a potem bede latac na szmacie i odkurzaczu i moze jeszcze wyprasuje... a jak to nie pomoze to bede molestowac meza ;) A jak nie zadziala to w niedziele kolejna kontrola.....[/QUOTE]Mysle, że jak wypełnisz plan to mąż już nie będzie miał co robić:evil_lol:
agbar Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Z podlogi mozna jesc,z kibla tyz...z sufitu na upartego jak kto lubi to tez....Prania dwa wyprasowane,pies juz na mnie patrzec nie moze-nie wiem dlaczego :niewiem: nie lubi spacerkow???? :diabloti: ..umylam dwa okna ...troche mi szmata przymarzla ale dalam rade :grins: B. poszedl do warsztatu ,powiedzial ze z szalencami sie nie zadaje....Nie wiem o co mu chodzi....:diabloti: A teraz wymyslilam,ze narobie se plackow ziemniaczanych.....
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='agbar']Z podlogi mozna jesc,z kibla tyz...z sufitu na upartego jak kto lubi to tez....Prania dwa wyprasowane,pies juz na mnie patrzec nie moze-nie wiem dlaczego :niewiem: nie lubi spacerkow???? :diabloti: ..umylam dwa okna ...troche mi szmata przymarzla ale dalam rade :grins:[COLOR=Red][B] B. poszedl do warsztatu[/B][/COLOR] ,powiedzial ze z szalencami sie nie zadaje....Nie wiem o co mu chodzi....:diabloti: A teraz wymyslilam,ze narobie se plackow ziemniaczanych.....[/QUOTE] on się chyba boi następnego punktu wywoływania porodu :roflt:
agbar Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='malawaszka']on się chyba boi następnego punktu wywoływania porodu :roflt:[/QUOTE] nie ominie go.....Choby w warsztacie :diabloti:
dbsst Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='agbar']Z podlogi mozna jesc,z kibla tyz...z sufitu na upartego jak kto lubi to tez....Prania dwa wyprasowane,pies juz na mnie patrzec nie moze-nie wiem dlaczego :niewiem: nie lubi spacerkow???? :diabloti: ..umylam dwa okna ...troche mi szmata przymarzla ale dalam rade :grins: B. poszedl do warsztatu ,powiedzial ze z szalencami sie nie zadaje....Nie wiem o co mu chodzi....:diabloti: A teraz wymyslilam,ze narobie se plackow ziemniaczanych.....[/QUOTE] nie da sie ukryć że i tak i tak jesteś dalej niż bliżej :evil_lol::evil_lol: wiesz jak suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jest być mamą:loveu: a jeszcze nie wiesz :roll::evil_lol:
apple Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='agbar']Z podlogi mozna jesc,z kibla tyz...z sufitu na upartego jak kto lubi to tez....Prania dwa wyprasowane,pies juz na mnie patrzec nie moze-nie wiem dlaczego :niewiem: nie lubi spacerkow???? :diabloti: ..umylam dwa okna ...troche mi szmata przymarzla ale dalam rade :grins: B. poszedl do warsztatu ,powiedzial ze z szalencami sie nie zadaje....Nie wiem o co mu chodzi....:diabloti: A teraz wymyslilam,ze narobie se plackow ziemniaczanych.....[/QUOTE]Rozumiem go:evil_lol:
Maga100 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [B]Aga, czy ty aby nie przesadzasz? Ja rozumiem, że się nie spieszysz do zmęczenia i padania na pysk, ale i tak bedziesz musiała to przeżyć :diabloti: RODŹ JUŻ! KAŻĘ CI JA![/B]
clockwork Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='agbar'] .moze to maly slonik???:diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tam nie chce nic mówić... ale widziałaś trąbke na usg...???? :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [quote name='dbsst']nie da sie ukryć że i tak i tak jesteś dalej niż bliżej :evil_lol::evil_lol: wiesz jak suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jest być mamą:loveu: a jeszcze nie wiesz :roll::evil_lol:[/QUOTE] Phiiii.......:obrazic: :evil_lol: [quote name='apple']Rozumiem go:evil_lol:[/QUOTE] No cos ty...I ty przeciwko mnie Brutusie??:evil_lol::crazyeye: [quote name='Maga100'][B]Aga, czy ty aby nie przesadzasz? Ja rozumiem, że się nie spieszysz do zmęczenia i padania na pysk, ale i tak bedziesz musiała to przeżyć :diabloti:[/B] [B]RODŹ JUŻ! KAŻĘ CI JA![/B][/QUOTE] Kaz mi bardziej prooosze :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja tam nie chce nic mówić... ale widziałaś trąbke na usg...???? :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] O rany...:mdleje: widzialam.....a jednak slonik..... Zasypalo nas....Czy ta zima przypadkiem nie oszalala??Znowu B. bedzie biegal co pol godziny auto odsniezac,zeby byc gotowym w razie WU....:evil_lol:
apple Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='agbar'] No cos ty...I ty przeciwko mnie Brutusie??:evil_lol::crazyeye: [COLOR=Green]No co?:roll:[/COLOR] Zasypalo nas....Czy ta zima przypadkiem nie oszalala??Znowu B. bedzie biegal co pol godziny auto odsniezac,zeby byc gotowym w razie WU....:evil_lol:[/QUOTE]Hahahahaha ale masz fajnie z tym twoim chłopem. JA ta to jak o 4.30 po 4 godzinach bóli powiedziałam mojemu spiącemu chłopu: "D ja chyba rodzę" to się przewrócil na drugi bok i powiedział "eeee wydaje Ci się......":evil_lol: potem wypalił jak z procy i nie wiedział co ma robić, przez 5 min ganiał po mieszkaniu bez celu:evil_lol: ale niesmak ierwszego wrażenia pozostał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dbsst Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 no kochana w warszawie śniegu po pachy - chyba czas na Was :cool1:
Cola Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='apple']Hahahahaha ale masz fajnie z tym twoim chłopem. JA ta to jak o 4.30 po 4 godzinach bóli powiedziałam mojemu spiącemu chłopu: "D ja chyba rodzę" to się przewrócil na drugi bok i powiedział "eeee wydaje Ci się......":evil_lol: potem wypalił jak z procy i nie wiedział co ma robić, przez 5 min ganiał po mieszkaniu bez celu:evil_lol: ale niesmak ierwszego wrażenia pozostał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: ale sam nie pojechał do szpitala rodzić?? [quote name='agbar']O rany...:mdleje: widzialam.....a jednak slonik..... Zasypalo nas....Czy ta zima przypadkiem nie oszalala??Znowu B. bedzie biegal co pol godziny auto odsniezac,zeby byc gotowym w razie WU....:evil_lol:[/QUOTE] uuuu....to jeszcze kilka dobrych miesięcy przed wami :evil_lol: Powiedz B. żeby dał spokój z odśnieżaniem tej zimy :evil_lol:
apple Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='Cola']:roflt::roflt::roflt: ale sam nie pojechał do szpitala rodzić?? [/QUOTE]Nie, ale zaczął mi drugą torbę pakować:evil_lol: W szpitalu siedziałna zydelku,czekał i powiedzial że troche sie nudził bo myślał, ze to wszystko to jakoś tak szybciej pójdzie. :evil_lol: Mowi, że dobrze, że pod koniec jakaś akcja się zaczęła bo miał się zbierać:evil_lol: A tak serio to tak sobie gada ale na sali porodowej to nieprzytomny z przejecia był.....chyba nawet za bardzo nie pamięta co się działo i wypieki miał jak jasny gwint. A i jeszcze później mi teściowa powiedziała, ze sobie dwa razy herbate posolił:evil_lol:
Cola Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zobaczymy jak mój TZ będzie reagował...
malawaszka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='apple']A i jeszcze później mi teściowa powiedziała, ze sobie dwa razy herbate posolił:evil_lol:[/QUOTE] hahaha :roflt:
agbar Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 A oto wielka milosc Diliego.... [URL=http://img52.imageshack.us/my.php?image=img2962.jpg][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/1824/img2962.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [URL=http://img96.imageshack.us/my.php?image=img2931f.jpg][IMG]http://img96.imageshack.us/img96/980/img2931f.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img709.imageshack.us/my.php?image=img2876y.jpg][IMG]http://img709.imageshack.us/img709/2157/img2876y.jpg[/IMG][/URL]
Maga100 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [B]dzień dobry. Ja z krótkim pytaniem :grins: Kiedy rodzisz? :diabloti::diabloti:[/B]
agbar Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [quote name='Maga100'][B]dzień dobry. Ja z krótkim pytaniem :grins: Kiedy rodzisz? :diabloti::diabloti:[/B][/QUOTE] eeeee..nie wiesz moze kiedy rodze?????:diabloti:
Recommended Posts