Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]chciałaś napisać podśmiech.ujki :grins:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=Blue][I][B]No co Ty , ja bym tak brzydko-NIGDY:diabloti:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='agbar']I nie jestem zadymiara:cool1:Jak WY:diabloti:Jam grzeczna,pomocna i usluzna....:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i nie jesz schabowych :razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]No co Ty , ja bym tak brzydko-NIGDY:diabloti:
[/B][/I][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale to nie było brzydko :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]witaj wszystkojedząca:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]prawda że chciałaś napisać żarłoku:diabloti: :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]prawda że chciałaś napisać żarłoku:diabloti: :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]..... ale z calych sił się powstrzymałam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]..... ale z calych sił się powstrzymałam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ćwiczysz mięsień Kogla :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ćwiczysz mięsień Kogla :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ćwiczem...non stop:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ćwiczem...non stop:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przynajmniej nic nie wylata :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]i nie jesz schabowych :razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
nie,nie jem...wpierdzielam,pochlaniam,zre az mi sie uchi trzesa:diabloti:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]witaj wszystkojedząca:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ooo nie...rosolu nie jadam:roll:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]prawda że chciałaś napisać żarłoku:diabloti: :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
phi...zaraz zarloku...ze mi troche brzuszek urosl to zaraz zarlok???Ja sie pszem paniom delektuje zarciem:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ćwiczysz mięsień Kogla :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

...Mogla....z surowych jajek naturlis:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]przynajmniej nic nie wylata :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No czasem ino zamek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No czasem ino zamek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ty masz TAM zamek:crazyeye::crazyeye:
I moze jeszcze krolewicza...:roll:

Posted

[quote name='agbar']Ty masz TAM zamek:crazyeye::crazyeye:
I moze jeszcze krolewicza...:roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ba:p i świtę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']czy ty też masz czasami już dość tego obcego. Mam kryzys :mad:[/quote]

wolalabym momentami zeby sie rozpychal w lozeczku juz ..zaczyna bolec kurde balans...

Posted

[quote name='agbar']wolalabym momentami zeby sie rozpychal w lozeczku juz ..zaczyna bolec kurde balans...[/quote]

[B]zobaczysz, że jeszcze zatęsknisz :diabloti:[/B]
[B]UWIERZ, że nic, żadna dolegliwość, nie równa się z tak totalnym niewyspaniem, wstawaniem non stop w nocy, a szczególnie o moich ulubionych porach, tj. 3.00-4.00, a potem pobudka o 6.30 i wstajemy, wstajemy, bo mały terrorysta tak sobie życzy[/B]
:cool1:

Posted

[quote name='Maga100'][B]zobaczysz, że jeszcze zatęsknisz :diabloti:[/B]
[B]UWIERZ, że nic, żadna dolegliwość, nie równa się z tak totalnym niewyspaniem, wstawaniem non stop w nocy, a szczególnie o moich ulubionych porach, tj. 3.00-4.00, a potem pobudka o 6.30 i wstajemy, wstajemy, bo mały terrorysta tak sobie życzy[/B]
:cool1:[/quote]

dziekuje,za te te otuche wlana w me serce:cool1::diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]potwierdzam[/B][/COLOR][/FONT] :grins:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]potwierdzam[/B][/COLOR][/FONT] :grins:[/quote]

O,nastepna pocieszycielka:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']O,nastepna pocieszycielka:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]KCM :diabloti::loveu:[/B][/COLOR][/FONT].....................:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']wolalabym momentami zeby sie rozpychal w lozeczku juz ..zaczyna bolec kurde balans...[/quote]
czyli nie tylko ja rosnę na wyrodna matke uffffffff:shake::evil_lol:

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Już niedługo będziecie się dobrze bawić całą dobę:diabloti:
[/B][/I][/COLOR][/quote]

ciekawostka przyrodnicza :evil_lol:

no ale wiesz jak źle wychowałas syna to masz :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]potwierdzam[/B][/COLOR][/FONT] :grins:[/quote]
o i druga :loveu:

Witaj baloniku :p

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pamiętam jak Ala podczas uroczystego śniadania wielkanocnego kopnęła mnie w żołądek.....ledwiem zdążyła do wuceta....a jak już tam byłam to kopnęła mnie w pecherz i zastanawiałam się jak która strona ważniejsza w tej chwili: góra czy dół :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Witaj Kuleczko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pamiętam jak Ala podczas uroczystego śniadania wielkanocnego kopnęła mnie w żołądek.....ledwiem zdążyła do wuceta....a jak już tam byłam to kopnęła mnie w pecherz i zastanawiałam się jak która strona ważniejsza w tej chwili: góra czy dół :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Kuleczko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Tez to juz raz przezylam:evil_lol:W koncu sytuacja mnie tak rozbawila ze sie prawie posikalam ale ze smiechu:evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...