Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']czesc gupia..a bedziesz jeszcze gupsza:diabloti::loveu:[/quote]
Pamiętaj , że czeka Cię to samo :loveu: :loveu: grubasico Ty Ty :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera nie uzgodniłyśmy wersji :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i co ..... jak teraz wybrnąć z sytuacji ....chyba zostaje nam to że Aga i Bartek są do siebie podobni ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dobry dzien:grins:
Wiecie co?Rece i cycki mi opadaja..Myslalam,ze glupota ludzka ma jednak granice...daleko gdzies hen ale ma....ale sie mylilam...Juz mi slow brak...
Gdyby glupota miala skrzydla to niektorzy fruwali by jak golebie...

A tak w ogole to cieplo,na spacery chodzimy bladym switem i poznym wieczorem,bo ani ja ani pies nie dajemy rady w tym upale....
Oczywiscie teraz jest cieplo,ale pewnie jak pojedziemy na wczasy to ktos rzuci klatwe pogodowa i bedzie zimno i deszcz....Trudno,i tak sie ciesze ze jedziemy...O rany..chyba bede musiala Dilusiowi kaganiec kupic??Znajac polskie przepisy to pewnie bedzie musial nosic....Ciekawe kto mu go zalozy:diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:eeee co do kagańca ....to tak dla swojego komfortu że sie nikt nie dopierdzieli to kaganior tylko w miejscach szczególnie zaludnionych , poza tym smycz ... nie ma jednoznacznego przepisu ze i smycz i kaganiec .
Ozzy ma kagańcor tylko zakładany jak musze wleźć na płyte Rynku w Rybcu z nim co czynie bardzo żadko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

kup kantar :) ustawa nie określa jak ma wyglądać kaganiec ... na opakowaniach halti , jest napisane że kaganiec ....
tylko weź takie opakowanie ze sobą na spacer jak coś , jak trafisz na SM idiote , to se pogadasz - wrażenia niezapomniane :evil_lol:
Kano co prawda nie miał halti , tylko takie materiałowe coś .... i się znalazła strażnik gnida , co mi nie dość że wmawiała że mam rottka ( to nie jeden , przywykłam) dwa chciał zezwolenie na rasę niebezpieczną , to mi wmawiał że to nie kaganiec :diabloti:
gdy prawie chciał wypisywać mandat ... źle trafił tylko kurde ...
bo on nie umiał mi pokazać ustawy z napisanym jak wygląda kaganiec ..
a ja mu udowodniłam , że mam dobermana w kagańcu ....
a że gnida chciała wyjść z twarzą , to mi na koniec powiedział , że tym razem mi daruje HA , taki łaskawca :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:eeee co do kagańca ....to tak dla swojego komfortu że sie nikt nie dopierdzieli to kaganior tylko w miejscach szczególnie zaludnionych , poza tym smycz ... nie ma jednoznacznego przepisu ze i smycz i kaganiec .[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ozzy ma kagańcor tylko zakładany jak musze wleźć na płyte Rynku w Rybcu z nim co czynie bardzo żadko :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Eee miejsca szczegolnie zaludnione to ja bym wolala omijac jak sie da...W koncu wypoczac jade:lol:
A w ogole to szczegolnie zaludnine to ile czlowieka na metr kwadratowy:razz:Tez niesprecyzowane??:evil_lol:

[quote name='Vectra']kup kantar :) ustawa nie określa jak ma wyglądać kaganiec ... na opakowaniach halti , jest napisane że kaganiec ....
tylko weź takie opakowanie ze sobą na spacer jak coś , jak trafisz na SM idiote , to se pogadasz - wrażenia niezapomniane :evil_lol:
Kano co prawda nie miał halti , tylko takie materiałowe coś .... i się znalazła strażnik gnida , co mi nie dość że wmawiała że mam rottka ( to nie jeden , przywykłam) dwa chciał zezwolenie na rasę niebezpieczną , to mi wmawiał że to nie kaganiec :diabloti:
gdy prawie chciał wypisywać mandat ... źle trafił tylko kurde ...
bo on nie umiał mi pokazać ustawy z napisanym jak wygląda kaganiec ..
a ja mu udowodniłam , że mam dobermana w kagańcu ....
a że gnida chciała wyjść z twarzą , to mi na koniec powiedział , że tym razem mi daruje HA , taki łaskawca :evil_lol:[/quote]

Matka kurde co ty mi w ramach relaxu wczasowego proponujesz ozywcze dyskusje z SM?:diabloti::evil_lol:
Skoro ustawa nie mowi to ja moze temu piesku ryjok tasma zalepie po prostu i powiem,ze to taki nju model z Richtig Fajnych Niemiec:diabloti::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:bo u nas niec nie jest sprecyzowane :p np w Rybcu sam sobie delikwent z psem na psacerze ma stwierdzić czy to miejsce jest ludne czy bez ...a ewentualnie pan od mandatów mu odpuści ... aczkolwiek różnie to bywa , można jeszcze zastosować chwyt typu ....Potraktujmy to jak upomnienie w końcu upomina mnie pan 1szy raz :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Coś czuję ze Dili obrośnie w sprzęt na wyprawy do Polski :evil_lol:

aaaaa bry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:bo u nas niec nie jest sprecyzowane :p np w Rybcu sam sobie delikwent z psem na psacerze ma stwierdzić czy to miejsce jest ludne czy bez ...a ewentualnie pan od mandatów mu odpuści ... aczkolwiek różnie to bywa , można jeszcze zastosować chwyt typu ....Potraktujmy to jak upomnienie w końcu upomina mnie pan 1szy raz :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]Coś czuję ze Dili obrośnie w sprzęt na wyprawy do Polski :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]aaaaa bry :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ja trz obrosne..w siwe wlosy przy kompletowaniu:diabloti:

[quote name='malawaszka']szukam tej radosnej nowiny coś to ją u mnie zapowiedziała i nimo :diabloti: chyba, że drobnym druczkiem napisałaś, że weźmiesz kotka jednak :loveu:[/quote]

:obrazic:
byla,zaprawde powiadam ci byla nowina dobra i radosna i powtorze Ci ja tu:
KCM:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']ja trz obrosne..w siwe wlosy przy kompletowaniu:diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zafarbisz :p[/B][/COLOR][/FONT]

:obrazic:
byla,zaprawde powiadam ci byla nowina dobra i radosna i powtorze Ci ja tu:
KCM:diabloti:[/quote]

:roflt: :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']też mi nowina - to wiem już od dawna :diabloti:[/quote]

Kto Ci powiedzial:mad::mad:To miala byc niespodziewanka:diabloti:

HAAAA!!!A wy nie wiecie a ja wiem!!:eviltong:I moze powiem jak tlumy klikna i prosic beda:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']prooosze prooooszeeeeee :diabloti:[/quote]

Ty masz manie wielkosci chyba...co z ciebie za tlum:diabloti:Poczekam jeszcze...na modly zbiorowe:evil_lol::evil_lol:

Posted

dobra pogadanka z mundrym strażnikiem , nie jest zła :evil_lol:
się dowiesz , że temu piczbulu się kaganiec zakłada :diabloti:

no mów zołzo gruba :cooldevi:

Posted

Ups..zapomnialam:diabloti::diabloti:
Chcialam sie Wam pochwalic moje kochanienkie CZYMS...nieduzym:oops::loveu:
Pozwole sobie zacytowac sama siebie..( co za skromnosc:evil_lol:)

środa, 29 lipiec 2009, 09:35
[FONT=Comic Sans MS]Od kilku dni czuje sie dziwnie lekka. Odczulam to juz w poniedzialek,ledwo otwarlam oczy to pomyslalam,ze COS jest inaczej...Potem olsnilo mnie,ze nie wedrowalam po nocy do ubikacji,nastepnie popatrzalam na moje,o dziwo, nie opuchniete nogi a potem spojrzalam na brzuch ...I nagle odkrylam,ze GO mam,ze nawet nie wiem kiedy pojawil sie...A jeszcze wczoraj nie bylo go przeciez...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zadziwia mnie ta lekka wypuklosc,jej lagodne okragle ksztalty przyciagaja moj wzrok i lapie sie na tym,ze co chwila spogladam w dol...Nagle zaczelam wykonywac gest znany kazdej matce...Glaszcze delikatnie te tak przeciez znajoma mi czesc ciala a jednak tak nowa,tak inna...Siedze z rekami zaplecionymi na delikatnym wybrzuszeniu,dotykam prawie bezustannie jakbym chciala sprawdzic czy jest tam dalej...Odczuwam dziwny spokoj,kiedy klade swoja dlon na brzuchu...Moje to cialo przeciez a nagle takie mi dziwne...Maz moj osobisty tez patrzy...widze jak jego wzrok bladzi po moim ciele i zatrzymuje sie na dluzej w okolicy brzucha. Przez sen czuje jego delikatny dotyk....Dotyka tak jakby robil to pierwszy raz,niesmiale,z czuloscia niesamowita i z taka ....niepewnoscia?Uchylam lekko powieki i widze jego twarz..pelna zdumienia i...szczescia...Klade wtedy swoja dlon na jego dloni i razem w jakis sposob przenikamy TAM...Tam, gdzie Nienarodzony jeszcze a juz tyle dobrego robi,tyle uczuc wywoluje...tyle znakow zapytania.... niepokojow..troski i usmiechow...tyle szczescia...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]:oops::oops:[/FONT]

Posted

a czujesz juz ruchy ?
bo to na poczatku jest najdziwniejsze w tym wszystkim i chyba najpiekniejsze ale same poczatki jak jeszcze sie nie wie ze to to, ze to wlasnie nasz malenki czleczek zaczyna poznawac co to ruch, jak delikatnie sprawdza co moze a czego sie nie da , jak puka chcac otrzymac odpowiedz i ja dostaje:lol:
piekny stan i zycze ci byscie korzystali z tej radosci w calej pelni, nie zamartwiajac sie a tylko sie cieszac.

ale nie o tym chcialam pisac , chcialam cie zapytac jak do ciebie sie dostac na te twoja galerie bo ja musze zawsze wejsc na jakias galerie i tamwejsc na ciebie i na twoja galerie w tym na dole to chyba deczko na okraglo co????
jest jakis inny prostszy sposob?

Posted

[quote name='Tekla64']a czujesz juz ruchy ?
bo to na poczatku jest najdziwniejsze w tym wszystkim i chyba najpiekniejsze ale same poczatki jak jeszcze sie nie wie ze to to, ze to wlasnie nasz malenki czleczek zaczyna poznawac co to ruch, jak delikatnie sprawdza co moze a czego sie nie da , jak puka chcac otrzymac odpowiedz i ja dostaje:lol:
piekny stan i zycze ci byscie korzystali z tej radosci w calej pelni, nie zamartwiajac sie a tylko sie cieszac.

ale nie o tym chcialam pisac , chcialam cie zapytac jak do ciebie sie dostac na te twoja galerie bo ja musze zawsze wejsc na jakias galerie i tamwejsc na ciebie i na twoja galerie w tym na dole to chyba deczko na okraglo co????
jest jakis inny prostszy sposob?[/quote]

Co do ruchow to raz poczulam COS...ale czy to bylo TO?:niewiem:Jak sie powtorzy to wtedy sie okaze:lol:

A co do wejscia do mnie.
U gory jest cos takiego jak NARZEDZIA WATKU a tam Subskrypcja tematu,zaznacz te opcje i ..masz mnie:)

Posted

dzieki za podpowiedz
co do ruchow to kazda odczuwa to inaczej i w zasadzie w pierwszej ciazy nie bardzo da sie okreslic czy to juz to czy nie i to jest takie niepowtarzalne,

ja mialam takie smieszne drapanie w dole brzucha od wewnatrz, dalikatne i dlugo niedefiniowalne jakby malutenki paluszek skrobal ostroznie[to se pozniej wyobrazilam] albo delikatne puk puk w nieregularnych odstepach cusik piknego i niezapominalnego,potem sie to robi coraz bardziej wyrazne i regularne i mnie niodmiennie sprawialo wielka radoche nawet jak sie juz mocno rozpychaly i podejrzewam ze uprawialy gimnastyke jesli nie areobik:lol:
piekne przezycia przed toba.przed wami!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...