agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eee ty już wiesz a innych się nie bojam [/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote] ba! ja wiem wszystko:loveu: [quote name='Medorowa']Nie przypisuj sobie moich cech:roll::roll:[/quote] nie masz nawet polowy tego co ja mam:loveu: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]yy.... nooo... :roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]kościami chyba jakoś, no nie? :hmmmm:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]czy nie? :diabloti: :evil_lol:[/COLOR][/B] [/quote] nie wiem kurde.....:niewiem: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]siedzem na foteliku :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to lepiej nie wstawaj:diabloti:
jonQuilla Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi::loveu: Powiedz mi skąd wytrzasnęłaś takie niebo :crazyeye::crazyeye: [url]http://images26.fotosik.pl/139/98c7352a8a76a05b.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: no aż mnie zazdrość chwyta że to nie ja te zdjęcia zrobiłam ;) :evil_lol: [url]http://images30.fotosik.pl/139/1c5e21bbca0ab8b9.jpg[/url] rewelacja jak namalowane :loveu::loveu: [url]http://images28.fotosik.pl/139/e129b05cb7e6456d.jpg[/url] dywanik, zabawka i nic więcej do spokojnego snu nie jest potrzebne :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Powiedz mi skąd wytrzasnęłaś takie niebo :crazyeye::crazyeye: [URL]http://images26.fotosik.pl/139/98c7352a8a76a05b.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu: no aż mnie zazdrość chwyta że to nie ja te zdjęcia zrobiłam ;) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images30.fotosik.pl/139/1c5e21bbca0ab8b9.jpg[/URL] rewelacja jak namalowane :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images28.fotosik.pl/139/e129b05cb7e6456d.jpg[/URL] dywanik, zabawka i nic więcej do spokojnego snu nie jest potrzebne :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] czesc Zonkilku:loveu: kto rano wstaje .....ten ma mozliwosc zrobienia takich fot:evil_lol:
jonQuilla Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']czesc Zonkilku:loveu: kto rano wstaje .....ten ma mozliwosc zrobienia takich fot:evil_lol:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no wiesz...ja wstaje rano ale kurde takiego nieba to tutaj nie widziałam :roll: mieszkam w pokręconym miejscu...gdzie niebo albo czarne, szare albo niebieskie :roll::roll: [/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]no wiesz...ja wstaje rano ale kurde takiego nieba to tutaj nie widziałam :roll: mieszkam w pokręconym miejscu...gdzie niebo albo czarne, szare albo niebieskie :roll::roll: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] moze w zlym kierunku patrzysz:razz:poruszaj glowa moze gdzie jednak ujrzysz takie cuda:evil_lol:
jonQuilla Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']moze w zlym kierunku patrzysz:razz:poruszaj glowa moze gdzie jednak ujrzysz takie cuda:evil_lol:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmm...jeśli już widać to gdzieś zbunkrowane :roll: kiedyś będę musiała się dźwignąć na plaże takim wczesnym rankiem...tam jest większe pole do obserwacji :) [/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmm...jeśli już widać to gdzieś zbunkrowane :roll: kiedyś będę musiała się dźwignąć na plaże takim wczesnym rankiem...tam jest większe pole do obserwacji :)[/B][/FONT][/COLOR] [/quote] boshe....marze o tym zeby w koncu pojechac nad morze...te zachody i te wschody...achhhh:loveu:
jonQuilla Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']boshe....marze o tym zeby w koncu pojechac nad morze...te zachody i te wschody...achhhh:loveu:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja tu mieszkam całe życie i nigdy nie widziałam :oops:[/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]ja tu mieszkam całe życie i nigdy nie widziałam :oops:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] a ja bywalam i widywalam ale wtedy akurat fotografowanie nie bylo moja najwieksza pasja:cool1:teraz zaluje.....
jonQuilla Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']a ja bywalam i widywalam ale wtedy akurat fotografowanie nie bylo moja najwieksza pasja:cool1:teraz zaluje.....[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to nie fajnie :shake: ale wszystko jest jeszcze do nadrobienia :) [/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]to nie fajnie :shake: ale wszystko jest jeszcze do nadrobienia :) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] staram sie jak moge:)
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A ja koffam morze .....:loveu::loveu::loveu: a tak se napisałam :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]A ja koffam morze .....:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a tak se napisałam :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] pozwalam ci tak se pisac:grins:
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']pozwalam ci tak se pisac:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :mdleje: o dzięki Ci ....jakaś ty dla Mnie dobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:mdleje: o dzięki Ci ....jakaś ty dla Mnie dobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] wiem:loveu:
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']wiem:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]s kffiatami se tu pszyszłam do cie :Rose:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :mdleje: o dzięki Ci ....jakaś ty dla Mnie dobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Aga jest dzisiaj taaaaaaka wspaniałomyślna :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]s kffiatami se tu pszyszłam do cie :Rose:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dobrze ze z kwiatami a nie reszta choiny:grins: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aga jest dzisiaj taaaaaaka wspaniałomyślna :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] wypraszam sobie....ZAWSZE jestem wspanialomyslna:loveu:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']dobrze ze z kwiatami a nie reszta choiny:grins: wypraszam sobie....ZAWSZE jestem wspanialomyslna:loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]aaaa to przepraszam:roll: niedoinformowana jestem :oops:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaa to przepraszam:roll: niedoinformowana jestem :oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] wybaczam ci kochana:loveu:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']wybaczam ci kochana:loveu:[/quote][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_218v.gif[/IMG]
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']dobrze ze z kwiatami a nie reszta choiny:grins: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooo....tysz tak se pomyślałam ze z choiną nie wypada :grins:[/B][/COLOR][/FONT] wypraszam sobie....ZAWSZE jestem wspanialomyslna:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak tak potwierdzam ...myśli ma wspaniałe :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak tak potwierdzam ...myśli ma wspaniałe :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]buhahahahahahahahaha .....................zapomłam się :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
Paula Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dzień dybry :grins: [url]http://images30.fotosik.pl/139/1c5e21bbca0ab8b9.jpg[/url] extra :loveu:
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dilusiowa jak tam? dzisiaj też muszę byc ostrożna czy mogę pozostać sobą?[/COLOR][/FONT][/B]:razz:
Recommended Posts