e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://images30.fotosik.pl/9/b2cc66a4d941051a.jpg :scream_3:Agaaa ...a Dili dlubie językiem w nosie:evil_lol:
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :placz::placz::placz:a mi sie nie podoba pomysł z linkami .....doopa nie wiem jakie fotencje cytują :diabloti:....jak dogo muli to jak kuleawy na ściezce :angryy:na Giewont:eviltong:
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='BeaC']to tak jak i u mnie http://images24.fotosik.pl/9/78c1225bfd4450cb.jpg ło matko............ale sie skrzywił....cytrynę mu zapodałaś czy co?? witaj:loveu::loveu: buhahaha....niewidzialna dlon go ciagnela za fafla:diabloti: [quote name='evaxon'] http://images30.fotosik.pl/9/b2cc66a4d941051a.jpg :scream_3:Agaaa ...a Dili dlubie językiem w nosie:evil_lol: czarodziej normalnie :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:a mi sie nie podoba pomysł z linkami .....doopa nie wiem jakie fotencje cytują :diabloti:....jak dogo muli to jak kuleawy na ściezce :angryy:na Giewont:eviltong: mnie sie tez nie podoba.....:placz: i nie bede cytowac...:diabloti: a zebys nie miala Alu problemow to nie bede tez dawac fot:diabloti:
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='dealer'] mnie sie tez nie podoba.....:placz: i nie bede cytowac...:diabloti: a zebys nie miala Alu problemow to nie bede tez dawac fot:diabloti: :pdawa fotaski a ja bede opisywać to co siem nie podobuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i KCM:loveu::loveu::loveu:
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dealer napisał(a): czarodziej normalnie :evil_lol: aa tam czarodziej .. flejtuszek raczej :eviltong:
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pdawa fotaski a ja bede opisywać to co siem nie podobuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i KCM:loveu::loveu::loveu: ooo i tak zrob:diabloti: KCM:loveu: [quote name='evaxon']aa tam czarodziej .. flejtuszek raczej :eviltong: poszla precz:mad: :diabloti:
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dealer napisał(a): poszla precz:mad: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Gonitwa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 głupota z tymi linkami... kto to w ogóle wymyślił?! Chyba się domyślam... Może to całkiem niezły pomysł....
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: nie machaj jezorem bo mi zarazki roznosisz po blozku:diabloti: [quote name='Vectra']Wszystko przeczytałam :diabloti: po co?:diabloti: [quote name='Gonitwa']głupota z tymi linkami... kto to w ogóle wymyślił?! Chyba się domyślam... Może to całkiem niezły pomysł.... lizus:eviltong: :diabloti:
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):nie machaj jezorem bo mi zarazki roznosisz po blozku:diabloti: tfuu tfuu tfuuu :eviltong: :eviltong: :eviltong: a masz:eviltong: :eviltong: :eviltong: a msz:eviltong: :eviltong: :eviltong: a msz moje zarazki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 evaxon napisał(a):tfuu tfuu tfuuu :eviltong: :eviltong: :eviltong: a masz:eviltong: :eviltong: :eviltong: a msz:eviltong: :eviltong: :eviltong: a msz moje zarazki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ty niedobra,ide do mamuni mojej naskarzyc na cie:diabloti: Gonitwa napisał(a):Powiało... zarazą.... :evil_lol: :evil_lol:
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Gonitwa napisał(a):Powiało... zarazą.... :diabloti: dealer napisał(a):ty niedobra,ide do mamuni mojej naskarzyc na cie:diabloti: muahahahahahaha czuje ze mam władze:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gonitwa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Czyli nowa moda? Kto ma zarazki ten ma władzę? Muszę sobie takowe nabyć...;)
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='dealer']mam opcje zatrucia pokarmowego..wlasnie znalazlam w czelusciach lodowki jogurt.....malymi kroczkami posuwal sie sam do przodu:cool1: i co?? zatrułaś sie?? pozbieraj te zarazki od evaxon ;)
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']i co?? zatrułaś sie?? pozbieraj te zarazki od evaxon ;) wije sie w meczarniach....:diabloti: komu pieczone jajeczko??? zapomlo mi sie ze gotowalam....:diabloti:
Gonitwa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Też tak kiedyś gotowałam, aż woda wyszła i garnek się spalił... Ale jajka Orientowi smakowały...
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='dealer']wije sie w meczarniach....:diabloti: komu pieczone jajeczko??? zapomlo mi sie ze gotowalam....:diabloti: buuhahahha... "tragedia!!! spłonął dom... powód- dogomania.pl" :evil_lol::evil_lol:
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ło boze baby zeby jajka nie umiec ugotowac:shake: az w glowie sie nie miesci:diabloti:
Gonitwa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 a zaraz mam kurs BHP i mam tremę bo nawet nie wiem co to jest.... do roboty czas iść:)
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Gonitwa napisał(a):a zaraz mam kurs BHP i mam tremę bo nawet nie wiem co to jest.... do roboty czas iść:) :grin: :grin: bedziesz jajka gotowac:grin:
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='dealer']wije sie w meczarniach....:diabloti: komu pieczone jajeczko??? zapomlo mi sie ze gotowalam....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zostaw na sobote ...niepowtarzalne menu:razz:
Recommended Posts