Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochani sąsiedzi... jakiż świat byłby bez nich nudny :shake::shake::shake:
do nas sie już przyzwyczaili i nie mają się czepiać więc SZUKAMY MIESZKANIA DO WYNAJęCIA... nudno tu juz jakoś :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No jak się wyprowadzałam z tego mieszkania to komitet pożegnalny z ogromnym wyszczerzem na mordach stał i komentował "nareszcie będzie spokój" :diabloti: tylko że szanowny komitet nie wiedział z kim tańczy :cool3: :cool3: i nie wiedział też że Ewunia w ramach zabawy opłaciła kolejny miesiąc wynajmu nie mieszkając , aby urządzić komitetowy bal z koszatnikami :diabloti: to takie małe urocze stworzonka , niezwykle chałaśliwe i nie sypiające całą dobę :loveu:
stały na podłodze w miejscu najbardziej przenoszącym hałas i miały ogromną klatke z ogromną ilością hałaśliwych przedmiotów :loveu: co noc cichaczem przjyjeżdzałam do koszatniczek dawać im fure jedzenia i nowych gadzetów - oj działo się tam działo , bo było słychać na parkingu jak zwierzątka się zabawiają :loveu:
na pewno komitet wtedy miał zagwostke - co to hałasuje :diabloti: :diabloti: :diabloti: duchy

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']No jak się wyprowadzałam z tego mieszkania to komitet pożegnalny z ogromnym wyszczerzem na mordach stał i komentował "nareszcie będzie spokój" :diabloti: tylko że szanowny komitet nie wiedział z kim tańczy :cool3: :cool3: i nie wiedział też że Ewunia w ramach zabawy opłaciła kolejny miesiąc wynajmu nie mieszkając , aby urządzić komitetowy bal z koszatnikami :diabloti: to takie małe urocze stworzonka , niezwykle chałaśliwe i nie sypiające całą dobę :loveu:
stały na podłodze w miejscu najbardziej przenoszącym hałas i miały ogromną klatke z ogromną ilością hałaśliwych przedmiotów :loveu: co noc cichaczem przjyjeżdzałam do koszatniczek dawać im fure jedzenia i nowych gadzetów - oj działo się tam działo , bo było słychać na parkingu jak zwierzątka się zabawiają :loveu:
na pewno komitet wtedy miał zagwostke - co to hałasuje :diabloti: :diabloti: :diabloti: duchy[/quote]

mowilam..wredota z ciebie:diabloti:

[quote name='evaxon']heloł :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

czeee ziom:loveu:

Posted

[B]cześć Dilerko:multi: [/B]
[B]Wykosiłaś już wszechne drzewka w ogródku:cool3: coby sąsiedzi mogli se doopska spalić na waszym słonku:evil_lol: [/B]
[B]Weź tam dmuchnij w słoneczko coby do nas przyszło;) możesz tak między jednym a drugim sztachem papieroska może się obrazi i ucieknie do nas:cool3: [/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]cześć Dilerko:multi: [/B]
[B]Wykosiłaś już wszechne drzewka w ogródku:cool3: coby sąsiedzi mogli se doopska spalić na waszym słonku:evil_lol: [/B]
[B]Weź tam dmuchnij w słoneczko coby do nas przyszło;) możesz tak między jednym a drugim sztachem papieroska może się obrazi i ucieknie do nas:cool3: [/B][/quote]

dmuflam.....slabam to i dmuf taki sobie ale moze wystarczy:razz:

Posted

[quote name='dealer']dmuflam.....slabam to i dmuf taki sobie ale moze wystarczy:razz:[/quote]
[B]nieźle, nieźle dmufas:crazyeye: aż się słonko schowało:diabloti: i wcale go nie ma:angryy: Mam nadzieję że do jutra przemyśli sprawe i pojawi się u nas i u was:eviltong:[/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]nieźle, nieźle dmufas:crazyeye: aż się słonko schowało:diabloti: i wcale go nie ma:angryy: Mam nadzieję że do jutra przemyśli sprawe i pojawi się u nas i u was:eviltong:[/B][/quote]

niech sie pojawi..postanowilam ciachac dalej drzewka...:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']niech sie pojawi..postanowilam ciachac dalej drzewka...:diabloti:[/quote]
[B]ciachaj, ciachaj a potem rozpal wielkie ognisko:evil_lol:[/B]

Posted

[FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:[COLOR=Red]o witaj zwrócona NASZA DILERECZKO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:....
no ja nie wiem czy to dobra pomysła z tym muffaniem na nas ...jeszcze nam tu te angine przymufasz:diabloti:
[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']potworasa:crazyeye: toz to najpiekniejszy pies na swiecie...Paula....jak moglas:evil_lol: [/quote]
O ja niegodna :wallbash: jak ja mogłam :hmmmm: :shake: :evil_lol:
Cześć chora kobieto :p

Posted

[quote name='agnes1'][B]ciachaj, ciachaj a potem rozpal wielkie ognisko:evil_lol:[/B][/quote]

taaa..ogniskooo....:razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:[COLOR=red]o witaj zwrócona NASZA DILERECZKO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:....[/COLOR][/I][/B][/FONT]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]no ja nie wiem czy to dobra pomysła z tym muffaniem na nas ...jeszcze nam tu te angine przymufasz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

juz nie dmufam....bede grzeczna..:diabloti:

[quote name='paula_z']O ja niegodna :wallbash: jak ja mogłam :hmmmm: :shake: :evil_lol:
Cześć chora kobieto :p[/quote]
czesc zdrowa niegodna kobieto:diabloti:

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]TADAM :diabloti: to ja... niebieskoczcionkowa :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
witaj niebieskoczcionkowcu....:loveu:

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no... przywitałam sie to sie żegnam...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]piwo wysycha :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]PAAAAAAAAAAAAAA!!! si ju lejter aligejter[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Vectra']bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :diabloti:[/quote]

za duzo sloneczka dzis bylo.....:diabloti:

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]no... przywitałam sie to sie żegnam...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]piwo wysycha :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]PAAAAAAAAAAAAAA!!! si ju lejter aligejter[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

cial bejbi:diabloti:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:i jak tam drzeka , drzewinki , krzewy , krzewinki we w twym ogrodzie:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:loveu:i jak tam drzeka , drzewinki , krzewy , krzewinki we w twym ogrodzie:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

jutro dzien sadu......kazdy kto ma za dlugie badyle i daje sasiadowi choc odrobine cienia..CIACH:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']jutro dzien sadu......kazdy kto ma za dlugie badyle i daje sasiadowi choc odrobine cienia..CIACH:diabloti:[/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]TAK TAK TAK ....CIACH CIACH CIACH:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']jutro dzien sadu......kazdy kto ma za dlugie badyle i daje sasiadowi choc odrobine cienia..CIACH:diabloti:[/quote]
o rany jaka Ty jestes milusia sąsiadeczka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']o rany jaka Ty jestes milusia sąsiadeczka :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

ucze sie od najlepszych......Ewciu:diabloti: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']ucze sie od najlepszych......Ewciu:diabloti: :loveu: :loveu:[/quote]

:loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: z sąsiadyma trza umić żyć :diabloti:

jak na to zasługują :loveu: :diabloti:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]i pojszła:placz::placz::placz:
Dobranoc nasza Dilerko:diabloti::loveu::loveu::loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:Dzień Doberek ...nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

dzien dobry NASZA Aluniu:loveu: :loveu: ....

czekam az sasiad wyjdzie na ogrodek i ruszam do akcji:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry NASZA Aluniu:loveu: :loveu: ....

czekam az sasiad wyjdzie na ogrodek i ruszam do akcji:diabloti:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj jakże żaluję ,że nie mogę Ci w twych działaniach potowarzyszyć .....a jak gardziołko:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...