Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='dealer']nie..no bo jeszcze pomysle ze za mna tesknilyscie:razz:[/QUOTE] Po tych słowach muszę stwierdzić, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną:diabloti: :diabloti:
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='dealer']nie..no bo jeszcze pomysle ze za mna tesknilyscie:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja tu już oki wypłakuje ....piwem zalewam ...a ona w watpliwość poddaje mła tęsknoty:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]Dilerowa wychodź z krzaków :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/FONT][/SIZE]
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cześć Dealery:multi::multi::multi::multi: boszzz ile tutaj nagadane:cool3:
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='malawaszka']no we no nie przesadzaj co???? niektrórzy tu są uczuleni na boksery :diabloti::shake: egoistka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] .[B][COLOR=DarkRed]..............a czy ja napisałam tam.słowo bokser???? no [/COLOR][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:....wy to swojaki ...o gościach pisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaa..ooo tych onych :mad::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='dealer']prosze Alu jest i MLEKO:diabloti: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/339/18436df9cc1ee971.jpg[/IMG][/URL][/quote] [B][COLOR=DarkRed]................a skąd wiesz że to mleko????? przecież tam nie pisze MLEKO:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ..................ale i tak Cie witam:loveu:[/COLOR][/B]
AlKil Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzień dobry! :lol: U nas jakaś taka pogoda bardziej barowa się zrobiła...:cool3:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Po tych słowach muszę stwierdzić, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną:diabloti: :diabloti:[/quote] ja cie tez nienawidze:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja tu już oki wypłakuje ....piwem zalewam ...a ona w watpliwość poddaje mła tęsknoty:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] wzruszylam sie....jak ja sie wzruszylam....a mla tesknota jest rownie wielka jak tla:loveu: [quote name='Vectra'][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dilerowa wychodź z krzaków :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/quote] nie wyjde dopoki ty tu bedziesz:diabloti: [quote name='paula_z']Siemanko Aga :beerchug:[/quote] sciemnianko Paula:diabloti: [quote name='drzalka']Witamy się !:multi:[/quote] my rowniez:) [quote name='Imbir1']cześć Dealery:multi::multi::multi::multi: boszzz ile tutaj nagadane:cool3:[/quote] czesc Imbiry:multi: ja nie gadam to ONE:diabloti: [quote name='BeaC'].[B][COLOR=darkred]..............a czy ja napisałam tam.słowo bokser???? no[/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B]..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]................a skąd wiesz że to mleko?????[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]przecież tam nie pisze MLEKO:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]..................ale i tak Cie witam:loveu:[/COLOR][/B][/quote] organoleptycznie sprawdzilam:eviltong: i tez cie witam:loveu:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry! :lol: U nas jakaś taka pogoda bardziej barowa się zrobiła...:cool3:[/quote] witaj:multi: u nas tez jakos szaro buro i do doopy....
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hahah... f.u.c.k.tycznie... macie rejestracje ON coś tam coś tam.... :evil_lol: dilerkowa... skoro wszystkim tak wyznajesz swoje uczucia.. to chciałam zapitac czy mnie tez kochasz :cool3: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]hahah... f.u.c.k.tycznie... macie rejestracje ON coś tam coś tam.... :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerkowa... skoro wszystkim tak wyznajesz swoje uczucia.. to chciałam zapitac czy mnie tez kochasz :cool3: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] nieustajaco i bez przerwy Klocuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :diabloti:[/quote] co sie szczerzy he:razz: Witanko a jakze rowniez:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Cześć Dilerkowa Babeczko :evil_lol:[/quote] czesc Gastonkowa:loveu:
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='dealer']nieustajaco i bez przerwy Klocuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to masz szczęscie:mad:... Pawcia już powoli pakuje, i jak go otzrymasz ode mnie- przestaniesz mnie kochac- uwierz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no to masz szczęscie:mad:... Pawcia już powoli pakuje, i jak go otzrymasz ode mnie- przestaniesz mnie kochac- uwierz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a co ty mu tam pakujesz?? a jak on reaguje jak sie do niego Pawelku powie.....:diabloti:
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='dealer']a co ty mu tam pakujesz?? a jak on reaguje jak sie do niego Pawelku powie.....:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie MU pakuje ino GO pakuje- do kartonika i na poczte.... Pawełku :hmmmm: :niewiem: ja mu tak nigdy nie powiedziałam, ale często mu tak mówią kochanki, i jakoś mu to pasi :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie MU pakuje ino GO pakuje- do kartonika i na poczte....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Pawełku :hmmmm: :niewiem: ja mu tak nigdy nie powiedziałam, ale często mu tak mówią kochanki, i jakoś mu to pasi :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] w kawalkach mi go tu przyslesz???????kkkurde musze bo jakies narzedzia skoczyc...:razz:
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Vectra']Rafał wstawaj - już nie śpie po 2 minutach - chrrrrrrrrrrr Rafał wstawaj , późno już nie śpię , nie śpie jeszcze chwile poleże chrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rafał !!!!!wstawaJ!!!!!! nie śpię przecież chrrrrrrrrrrrrrr po 2 godzinach Rafał zaspałeś , wstawaj !!! podrywa się na równe nogi , zaspany przeciera oczeta , patrzy na zegar - o KUR ** A czemu mnie wcześniej nie obudziłaś ? - budziłam - jak byś budziła to bym nie zaspał dalej wam nie opowiem :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hahahahah opowiedzzz :modla: hahahahaha czy dalsza częśc wyglądałaby tak: ***** **** ******* ********** itd... :evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='dealer']Macie kfiatka ode mnie na dzien dobry:) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/287/9dce4188dd382a2d.jpg[/IMG][/URL][/quote] [B]no sie zem wzruszyła..do łez....[/B] [B]jak milo......[/B]
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Vectra'][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dilerowa wychodź z krzaków :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/quote] [B]ona tam drzemie.........[/B]:loveu:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahah opowiedzzz :modla: hahahahaha czy dalsza częśc wyglądałaby tak: ***** **** ******* ********** itd... :evil_lol:[/quote] a mnie bys tak moze czule i serdecznie powitala he:razz: :diabloti:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ona tam drzemie.........[/B]:loveu:[/quote] dzemie we mnie dzis len.....ponury wielki len....malomowny len....
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='dealer']a mnie bys tak moze czule i serdecznie powitala he:razz: :diabloti:[/quote] cze!!! daj kjakejsa :loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts