Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']nie..no bo jeszcze pomysle ze za mna tesknilyscie:razz:[/QUOTE]

Po tych słowach muszę stwierdzić, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną:diabloti: :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']nie..no bo jeszcze pomysle ze za mna tesknilyscie:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja tu już oki wypłakuje ....piwem zalewam ...a ona w watpliwość poddaje mła tęsknoty:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']no we no nie przesadzaj co???? niektrórzy tu są uczuleni na boksery :diabloti::shake: egoistka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
.[B][COLOR=DarkRed]..............a czy ja napisałam tam.słowo bokser???? no
[/COLOR][/B]
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:....wy to swojaki ...o gościach pisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaa..ooo tych onych :mad::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='dealer']prosze Alu jest i MLEKO:diabloti:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/339/18436df9cc1ee971.jpg[/IMG][/URL][/quote]
[B][COLOR=DarkRed]................a skąd wiesz że to mleko?????
przecież tam nie pisze MLEKO:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
..................ale i tak Cie witam:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']Po tych słowach muszę stwierdzić, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną:diabloti: :diabloti:[/quote]

ja cie tez nienawidze:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja tu już oki wypłakuje ....piwem zalewam ...a ona w watpliwość poddaje mła tęsknoty:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

wzruszylam sie....jak ja sie wzruszylam....a mla tesknota jest rownie wielka jak tla:loveu:

[quote name='Vectra'][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dilerowa wychodź z krzaków :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/quote]

nie wyjde dopoki ty tu bedziesz:diabloti:

[quote name='paula_z']Siemanko Aga :beerchug:[/quote]

sciemnianko Paula:diabloti:

[quote name='drzalka']Witamy się !:multi:[/quote]
my rowniez:)

[quote name='Imbir1']cześć Dealery:multi::multi::multi::multi:
boszzz ile tutaj nagadane:cool3:[/quote]

czesc Imbiry:multi: ja nie gadam to ONE:diabloti:

[quote name='BeaC'].[B][COLOR=darkred]..............a czy ja napisałam tam.słowo bokser???? no[/COLOR][/B]

[COLOR=darkred][B]..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]................a skąd wiesz że to mleko?????[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]przecież tam nie pisze MLEKO:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]..................ale i tak Cie witam:loveu:[/COLOR][/B][/quote]

organoleptycznie sprawdzilam:eviltong:
i tez cie witam:loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Dzień dobry! :lol:
U nas jakaś taka pogoda bardziej barowa się zrobiła...:cool3:[/quote]

witaj:multi: u nas tez jakos szaro buro i do doopy....

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hahah... f.u.c.k.tycznie... macie rejestracje ON coś tam coś tam.... :evil_lol:

dilerkowa... skoro wszystkim tak wyznajesz swoje uczucia.. to chciałam zapitac czy mnie tez kochasz :cool3: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]hahah... f.u.c.k.tycznie... macie rejestracje ON coś tam coś tam.... :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerkowa... skoro wszystkim tak wyznajesz swoje uczucia.. to chciałam zapitac czy mnie tez kochasz :cool3: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

nieustajaco i bez przerwy Klocuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='teqquila']Witanko :diabloti:[/quote]
co sie szczerzy he:razz: Witanko a jakze rowniez:evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']Cześć Dilerkowa Babeczko :evil_lol:[/quote]

czesc Gastonkowa:loveu:

Posted

[quote name='dealer']nieustajaco i bez przerwy Klocuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to masz szczęscie:mad:... Pawcia już powoli pakuje, i jak go otzrymasz ode mnie- przestaniesz mnie kochac- uwierz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no to masz szczęscie:mad:... Pawcia już powoli pakuje, i jak go otzrymasz ode mnie- przestaniesz mnie kochac- uwierz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a co ty mu tam pakujesz?? a jak on reaguje jak sie do niego Pawelku powie.....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']a co ty mu tam pakujesz?? a jak on reaguje jak sie do niego Pawelku powie.....:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie MU pakuje ino GO pakuje- do kartonika i na poczte....

Pawełku :hmmmm: :niewiem: ja mu tak nigdy nie powiedziałam, ale często mu tak mówią kochanki, i jakoś mu to pasi :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie MU pakuje ino GO pakuje- do kartonika i na poczte....[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Pawełku :hmmmm: :niewiem: ja mu tak nigdy nie powiedziałam, ale często mu tak mówią kochanki, i jakoś mu to pasi :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

w kawalkach mi go tu przyslesz???????kkkurde musze bo jakies narzedzia skoczyc...:razz:

Posted

[quote name='Vectra']Rafał wstawaj
- już nie śpie

po 2 minutach - chrrrrrrrrrrr

Rafał wstawaj , późno już

nie śpię , nie śpie jeszcze chwile poleże

chrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Rafał !!!!!wstawaJ!!!!!!

nie śpię przecież

chrrrrrrrrrrrrrr

po 2 godzinach

Rafał zaspałeś , wstawaj !!!

podrywa się na równe nogi , zaspany przeciera oczeta , patrzy na zegar
- o KUR ** A czemu mnie wcześniej nie obudziłaś ?
- budziłam
- jak byś budziła to bym nie zaspał

dalej wam nie opowiem :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

hahahahah opowiedzzz :modla: hahahahaha czy dalsza częśc wyglądałaby tak: ***** **** ******* ********** itd... :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']Macie kfiatka ode mnie na dzien dobry:)

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/287/9dce4188dd382a2d.jpg[/IMG][/URL][/quote]

[B]no sie zem wzruszyła..do łez....[/B]
[B]jak milo......[/B]

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahah opowiedzzz :modla: hahahahaha czy dalsza częśc wyglądałaby tak: ***** **** ******* ********** itd... :evil_lol:[/quote]

a mnie bys tak moze czule i serdecznie powitala he:razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ona tam drzemie.........[/B]:loveu:[/quote]

dzemie we mnie dzis len.....ponury wielki len....malomowny len....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...