clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:....wy to swojaki ...o gościach pisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaa..ooo tych onych :mad::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no kochana... przyjeżdżaj ... damy w palnik :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] damy w palnik ale komu???:mad:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:....wy to swojaki ...o gościach pisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] eee ja to gosc bede czy kto ...bo nie wiem czy mam namarasic czy nie....:diabloti:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaa..ooo tych onych :mad::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no o Luśkowych pisam ......jak się piesiaki zaczną bawić patroszeniem kanapy to bedzie co sprzątać:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']damy w palnik ale komu???:mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jemu [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']eee ja to gosc bede czy kto ...bo nie wiem czy mam namarasic czy nie....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no sprawa do dogadania:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jemu [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/quote] ale temu czy tamtemu?:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:no sprawa do dogadania:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] dobra to ja moge gosc byc...taki cichy i bezwonny ...nie bede nic mowic nawet...jak zawsze....:razz:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer'] dobra to ja moge gosc byc...taki cichy i bezwonny ...nie bede nic mowic nawet...jak zawsze....:razz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...cicha........................... wiesz ....to bądź ty już lepiej swojak:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...cicha...........................[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]wiesz ....to bądź ty już lepiej swojak:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] bede cichy swojak....bo ja niesmiala jestem bardzo i prosze delikatnie ze mna bo sie splosze:oops:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']bede cichy swojak....bo ja niesmiala jestem bardzo i prosze delikatnie ze mna bo sie splosze:oops:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jako ta łania......:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jako ta łania......:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] i ta lilija niewinna.....:diabloti:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']i ta lilija niewinna.....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']damy w palnik ale komu???:mad:[/quote] [quote name='dealer']i ta lilija niewinna.....:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a pawcio ma już wobec cie plany,,,,......[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a pawcio ma już wobec cie plany,,,,......[/B][/COLOR][/FONT][/quote] gdyby nie to jego imie:loveu: to bym sie zaczela bac normalnie.......
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']gdyby nie to jego imie:loveu: to bym sie zaczela bac normalnie.......[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kochasz pawciów ... rozumiem .... jest twój :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]kochasz pawciów ... rozumiem .... jest twój :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] a on wie ze ty go tak oddajesz innym?:diabloti:
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']a on wie ze ty go tak oddajesz innym?:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oczywiście.. bo ja nie należe do egoistek :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]oczywiście.. bo ja nie należe do egoistek :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pozostaje mi powiedziec ci: nie pij juz kochana:diabloti:
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']pozostaje mi powiedziec ci: nie pij juz kochana:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jeszcze nie zaczełach... poejesz??? :diabloti: piiiiiiiiii:diabloti: nie na widze was :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jeszcze nie zaczełach... poejesz??? :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]piiiiiiiiii:diabloti: nie na widze was :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] ja ciebie tez kocham:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:o masz wypadłam wczoraj stąd ...a tu piją koffaja się Pawciem się dzielą ....no no ciekawie taka impra;) Cze Dilerówna:multi::multi::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Goopia, co tak nagadałaś:cool1: Jezdem już, tęskniłaś:diabloti: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:o masz wypadłam wczoraj stąd ...a tu piją koffaja się Pawciem się dzielą ....no no ciekawie taka impra;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Cze Dilerówna:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Cze Alowna:loveu: ja nie komentuje tego co Klockowa wczoraj pisala:diabloti: [quote name='madzia i medor']Goopia, co tak nagadałaś:cool1: Jezdem już, tęskniłaś:diabloti: :loveu: :loveu:[/quote] cze Mundra:loveu: ja tez jezdem...tesknilas?:diabloti:
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dealer'] cze Mundra:loveu: ja tez jezdem...tesknilas?:diabloti:[/quote] Tylko troszeczkę:cool1::loveu:
Recommended Posts