Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']kochana :loveu: tak mnie zmobilizowalas ze ruszam do boju....[/quote] no i już tu nie wracaj :diabloti: :diabloti: Paaaaaa :loveu: :loveu:
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Przyszłam powiedzieć, że WYCHODZĘ:diabloti: Z wiedźmami się nie zadaje:shake: :shake: :cool1:
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dijejjowa chodź tu na chwileczkę - tylko szybko:razz:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Przyszłam powiedzieć, że WYCHODZĘ:diabloti: Z wiedźmami się nie zadaje:shake: :shake: :cool1:[/quote] Zegnam.... [quote name='paula_z']Witaj wiedźminko dijująco-sprzątająca :p[/quote] Witaj mamuniu rozwydrzonego doroslego dziecka:) [quote name='madzia i medor']Dijejjowa chodź tu na chwileczkę - tylko szybko:razz:[/quote] czego zas chcesz babo?:diabloti: informuje ze ukonczylam konserwacje mieszkania i nawet dwa okienka umylam..kurde ale dostalam szwungu...chyba jeszcze poprasuje....:razz:
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer'] informuje ze ukonczylam konserwacje mieszkania i nawet dwa okienka umylam..kurde ale dostalam szwungu...chyba jeszcze poprasuje....:razz:[/quote] Łaaaał aleś ty pracowita ;D Super :D
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']Zegnam.... czego zas chcesz babo?:diabloti: [/QUOTE] Już nic, możesz sobie iść:diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Już nic, możesz sobie iść:diabloti:[/quote] uprzejmie zapytowuje czy reflektujesz na kopa w doopalona?:diabloti:
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja Cię już poważnie proszę - zmień ten zakichany podpis:evil_lol:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja Cię już poważnie proszę - zmień ten zakichany podpis:evil_lol:[/quote] ale Madzia zobacz kurde jaka w naszym kraju pieknym jest sila slowa pisanego....:diabloti: prawie kazdy kto przeczytal sprobowal to zrobic...a ja siedze i sie smieje....:diabloti: jestem diabelkiem....:oops:
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']ale Madzia zobacz kurde jaka w naszym kraju pieknym jest sila slowa pisanego....:diabloti: prawie kazdy kto przeczytal sprobowal to zrobic...a ja siedze i sie smieje....:diabloti: jestem diabelkiem....:oops:[/quote] Nie da sie nie da!:angryy: :eviltong:
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']ale Madzia zobacz kurde jaka w naszym kraju pieknym jest sila slowa pisanego....:diabloti: prawie kazdy kto przeczytal sprobowal to zrobic...a ja siedze i sie smieje....:diabloti: jestem diabelkiem....:oops:[/QUOTE] :evil_lol: Jeteś wiedźmą:evil_lol: [quote name='dealer']uprzejmie zapytowuje czy reflektujesz na kopa w doopalona?:diabloti:[/QUOTE] Muszę poważnie przemyśleć tą propozycję:hmmmm::diabloti:
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dijejowa od rzeżuszki - hallo, hallo - WYCHODZĘ, ale wrócę:diabloti: :diabloti: :diabloti: , powinnam bynajmniej:hmmmm:
Agunia-Pańciunia) Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [B]czesc wrócilam.....[/B] [B]cieszysz sie???:diabloti:[/B]
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:-(ćwiczyłam ....nie da sie polizać łokcia ...własnego ma się rozumieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='goldenka245']Nie da sie nie da!:angryy: :eviltong:[/quote] a czy ja mowilam ze sie da:diabloti: [quote name='madzia i medor']:evil_lol: Jeteś wiedźmą:evil_lol: [/quote] potraktuje to jak komplement:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Dijejowa od rzeżuszki - hallo, hallo - WYCHODZĘ, ale wrócę:diabloti: :diabloti: :diabloti: , powinnam bynajmniej:hmmmm:[/quote] no ja nie wiem czy mam sie cieszyc czy bac....:razz: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc wrócilam.....[/B] [B]cieszysz sie???:diabloti:[/B][/quote] poczekaj sprawdze.......tak ciesze sie:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:-(ćwiczyłam ....nie da sie polizać łokcia ...własnego ma się rozumieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Alu a czyje jeszcze probowalas lizac??? chalupa wysprzatana???:diabloti:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:no co ty chałupy nie sprzątałam ...posprzątam jak się towarzystwo do domu rozjedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ej ty... małolata.. łikend!!! pijemy!!! :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ej ty... małolata.. łikend!!! pijemy!!! :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] do mnie? malolata???? co za komplement nooooo:loveu: to sie napije z toba nawet.....:diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:no co ty chałupy nie sprzątałam ...posprzątam jak się towarzystwo do domu rozjedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] nasi goscie juz pojechali....na szczescie oni nie brudza to nie musze tera sprzatac:diabloti:
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']do mnie? malolata???? co za komplement nooooo:loveu: to sie napije z toba nawet.....:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no kochana... przyjeżdżaj ... damy w palnik :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']nasi goscie juz pojechali....na szczescie oni nie brudza to nie musze tera sprzatac:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nie wiem jak moje jutro:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nie wiem jak moje jutro:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a twoje jutro na pewno naswinią bo to wienaki (wieśniaki miało być) z jastrzębia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a twoje jutro na pewno naswinią bo to wienaki (wieśniaki miało być) z jastrzębia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:....wy to swojaki ...o gościach pisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts