e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']mata dla szczeniat?? ja nie posiadam szczeniat a maty to juz wcale....:lol:[/quote] :hmmmm: cholera ciezki przypadek jestes:evil_lol:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']mata dla szczeniat?? ja nie posiadam szczeniat a maty to juz wcale....:lol:[/quote][B][I];)[COLOR=Red]ale mate mieć nie zaszkodzi[/COLOR][/I][/B]
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)[COLOR=red]ale mate mieć nie zaszkodzi[/COLOR][/I][/B][/quote] oo wlasnie wlasnie..Ala znowu dobrze gada:evil_lol:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']oo wlasnie wlasnie..Ala znowu dobrze gada:evil_lol:[/quote][B][I];)[COLOR=Red]to po wisienkach:diabloti:[/COLOR][/I][/B]
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I][COLOR=Red] [/COLOR][/I][/B] [B][I]Aga z młodzieżą trudną czy niepełnosprawną [/I][/B][/quote] niepełnosprawną, chociaż z trudną też miałam zajęcia, ale to jkrótko. Więcej miałam w zakładzie psychiatrycznym [quote name='dealer']ja jestem pielegniarka z zawodu:) ale pracowalam bardzo krotko w zawodzie i juz raczej nie wroce do niego....[/quote] i9 masz racje ja mam pielęgniarke na codzień w dumu :razz::eviltong: pewnie chcecie niespodziewajke ? :eviltong: [quote name='madzia i medor']:evil_lol: Aga Ty jej nie żałuj:crazyeye: Przecie to wujek samo zło:diabloti: [/quote] hhahahahaha, a to dobre :evil_lol: ale z drugiej strony - takiego "wujka" jeszcze nie mam ;)
Paula Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Aga, to skoro jutro juz wyjezdzacie, to ja sie zegnam, bo jutro bede dopiero wieczorem i zycze szerokiej drogi i bezpiecznej podrozy i udanych swiat :bye: i mokrych jajek, czy jakos tak ;) :evil_lol:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [I][B];)AgaK ...no czekamy na niespodziewankę;) [COLOR=Red]Aga Dealerkowa ...jak już tak daleko sie wypuścicie to może wpadniecie też do Rybolka;)Magda wam da wskazówki jak jechać;)[/COLOR] [/B][/I]
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: i oto ta cała niespodziewajka :diabloti::diabloti:
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jezu wpadnij do Sarnowa!! To niecałe 20 km. od Katowic ;) Nr. mojego telefonu u mnie na stronce ;) Wystarczy kliknąć na banerek ;)
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Pysia'][B][I][COLOR=Red]Jezu[/COLOR][/I][/B] wpadnij do Sarnowa!! To niecałe 20 km. od Katowic ;) Nr. mojego telefonu u mnie na stronce ;) Wystarczy kliknąć na banerek ;)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][COLOR=Red]Pysiu ....z przykrością stwierdzam ze to nie to fo.....to dogomania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........do Katowic Jezu nie jedzie tylko Dealery:diabloti:[/COLOR][/I]
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Pysia']Jezu wpadnij do Sarnowa!! To niecałe 20 km. od Katowic ;) Nr. mojego telefonu u mnie na stronce ;) Wystarczy kliknąć na banerek ;)[/quote] dla kogo ta propozycja ? :diabloti:
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 cześć gadulińscy z samego rana:cool3::multi: im więcej czytam tym mniej rozumiem:cool3::niewiem:
agbar Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='paula_z']Aga, to skoro jutro juz wyjezdzacie, to ja sie zegnam, bo jutro bede dopiero wieczorem i zycze szerokiej drogi i bezpiecznej podrozy i udanych swiat :bye: i mokrych jajek, czy jakos tak ;) :evil_lol:[/quote] Paula kochana bardzo dziekuje:loveu: [quote name='Aga K']hehe, wesołego kjójiczka ;)[/quote] dziekuje:) [quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)AgaK ...no czekamy na niespodziewankę;)[/B][/I] [I][B][COLOR=red]Aga Dealerkowa ...jak już tak daleko sie wypuścicie to może wpadniecie też do Rybolka;)Magda wam da wskazówki jak jechać;)[/COLOR][/B][/I] [/quote] Bartolini zna nieco Rybnik bo kiedys tam kursowal jako kierowca...dziekujemy za zaproszenie:loveu:
agbar Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Pysia']Jezu wpadnij do Sarnowa!! To niecałe 20 km. od Katowic ;) Nr. mojego telefonu u mnie na stronce ;) Wystarczy kliknąć na banerek ;)[/quote] :oops: :oops: :oops: Pysia nie mow do mnie Jezu....:diabloti: Madzia sie posika znowu ze smiechu:evil_lol:
agbar Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Imbir1']cześć gadulińscy z samego rana:cool3::multi: im więcej czytam tym mniej rozumiem:cool3::niewiem:[/quote] Czesc Julcia:).ja tez nie wiem o co tu chodzi:evil_lol:
agbar Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 lo matko buzka i giertycha musze wziac urlop co by kazdego kochanego dogomaniaka co nas zaprasza nawiedzic.... zaczynam robic grafik:) a jakby tak ktos sie tu do naszych unijnych przyjaciol wybieral to ja tu jestem:) kawe posiadam i herbatke i na zab cos sie znajdzie:)
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Imbir1']cześć gadulińscy z samego rana:cool3::multi: im więcej czytam tym mniej rozumiem:cool3::niewiem:[/quote][COLOR=Red][B][I]:evil_lol:czyli wsio z toba jest oki[/I][/B][/COLOR] [quote name='dealer'] Bartolini zna nieco Rybnik bo kiedys tam kursowal jako kierowca...dziekujemy za zaproszenie:loveu:[/quote][B][I];)[COLOR=Red]no widzisz ....to noł problem;)[/COLOR][/I][/B] [quote name='dealer']lo matko buzka i giertycha musze wziac urlop co by kazdego kochanego dogomaniaka co nas zaprasza nawiedzic.... zaczynam robic grafik:) a jakby tak ktos sie tu do naszych unijnych przyjaciol wybieral to ja tu jestem:) kawe posiadam i herbatke i na zab cos sie znajdzie:)[/quote][I][B];)[COLOR=Red]i jak urlopik zamówiony....:razz:[/COLOR][/B][/I]
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='dealer']:oops: :oops: :oops: Pysia nie mow do mnie Jezu....:diabloti: Madzia sie posika znowu ze smiechu:evil_lol:[/quote] No...Jesteś w koncu wujkiem :diabloti: Jezu :evil_lol: [quote name='dealer']lo matko buzka i giertycha musze wziac urlop co by kazdego kochanego dogomaniaka co nas zaprasza nawiedzic.... zaczynam robic grafik:) a jakby tak ktos sie tu do naszych unijnych przyjaciol wybieral to ja tu jestem:) kawe posiadam i herbatke i na zab cos sie znajdzie:)[/quote] Ja się wybieram ;) Za rok ale nie wiem gdzie jest to Twoje miasto( wieś? ) :shake: Ja jadę na południe do hodowli von Rieserand ;)
agbar Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Pysia']No...Jesteś w koncu wujkiem :diabloti: Jezu :evil_lol: Ja się wybieram ;) Za rok ale nie wiem gdzie jest to Twoje miasto( wieś? ) :shake: Ja jadę na południe do hodowli von Rieserand ;)[/quote] Ja mieszkam tak we srodku Richtig Fajnych Niemiec:) jakies eee 40 km za Frankfurtem nad Menem...okolice Darmstadt....od Katowic jakies 1000km...
agbar Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][B][I]:evil_lol:czyli wsio z toba jest oki[/I][/B][/COLOR] [B][I];)[COLOR=red]no widzisz ....to noł problem;)[/COLOR][/I][/B] [I][B];)[COLOR=red]i jak urlopik zamówiony....:razz:[/COLOR][/B][/I][/quote] tworze grafik.....tylko jakos mi urlopu brakuje ....tak u kazdego z tydzien posiedziec:diabloti: :diabloti: turne se planuje:) po Polsce....
clockwork Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dilerka... chciałam ci oznajmić... ty wiesz co!!! ;) bo byłaś juz w moim blogasku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dilerka... chciałam ci oznajmić... ty wiesz co!!! ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo byłaś juz w moim blogasku :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ano bylam i sie otrzasnac nie moge....
agbar Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='evaxon']siemano Dilusie:morning:[/quote] siemano:) kafa wypita tera jade na zakupy szybkie...
Recommended Posts