agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Gonitwa']Też tak kiedyś gotowałam, aż woda wyszła i garnek się spalił... Ale jajka Orientowi smakowały... garnek sie nie zapolil:diabloti: [quote name='clockwork']buuhahahha... "tragedia!!! spłonął dom... powód- dogomania.pl" :evil_lol::evil_lol: buhahahaa:evil_lol: [quote name='evaxon']ło boze baby zeby jajka nie umiec ugotowac:shake: az w glowie sie nie miesci:diabloti: jedno umiem..ino ze szescioma jak widac gorzej:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zostaw na sobote ...niepowtarzalne menu:razz: o! brawa dla tej pani:diabloti:
BoJa2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 zacytowałabym se kilka fotek,ale nie wolno:razz: :razz:
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :placz:ja nie sce linków ...nie sce..... fotaski the best....Dili jak żywy:loveu:
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']zacytowałabym se kilka fotek,ale nie wolno:razz: :razz: nooo...niedlugo nawet fotek nie bedzie wolno dawac:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:placz:ja nie sce linków ...nie sce..... fotaski the best....Dili jak żywy:loveu: przeca jest zywy...spi se tu kole mie:diabloti: dalam 5 fotow, widze ino trzy....:shake:
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:ja nie sce linków ...nie sce..... fotaski the best....Dili jak żywy:loveu: czy wiesz coś o czym my nie wiemy??? opowiadaj- uwielbiam horrory
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Byłam, nadrobiłam, widziałam zdjecia, ale... zapomniałam co miałam napisać:roll::roll:
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='dealer']nooo...niedlugo nawet fotek nie bedzie wolno dawac:diabloti: przeca jest zywy...spi se tu kole mie:diabloti: dalam 5 fotow, widze ino trzy....:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówiłam ...zaszkodził jogurt ....widze 5
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']czy wiesz coś o czym my nie wiemy??? opowiadaj- uwielbiam horrory :diabloti:kotletki na obiada mieli:angryy:
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:robalki:eviltong: nooooooo:diabloti: [quote name='clockwork']czy wiesz coś o czym my nie wiemy??? opowiadaj- uwielbiam horrory o, ja tez chetnie poslucham:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Byłam, nadrobiłam, widziałam zdjecia, ale... zapomniałam co miałam napisać:roll::roll: sklerotyczka:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówiłam ...zaszkodził jogurt ....widze 5 w sumie widze 5 a powinno byc 7.....:shake: cos lub ktos mnie oszukuje
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:kotletki na obiada mieli:angryy: mieli-li?????
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:kotletki na obiada mieli:angryy: jeszcze nie mieli...:diabloti: czekaja na zatluczenie:diabloti:
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 co mie tu foty wrzuca jak ja se z Alą gadam :mad::angryy:
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']mieli-li????? tiaaa...razem z buda:diabloti:
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']co mie tu foty wrzuca jak ja se z Alą gadam :mad::angryy: obiecuje ze wiecej fot nie wrzuce....:obrazic:
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']mieli-li????? :razz:tak ...napisane było że będa :diabloti:
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']co mie tu foty wrzuca jak ja se z Alą gadam :mad::angryy: [quote name='dealer']obiecuje ze wiecej fot nie wrzuce....:obrazic::multi::multi::multi:no ....nareszcie RAZEM:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dealer napisał(a): sklerotyczka:eviltong: :obrazic::obrazic: Ja mam pamięć wyśmienitą:obrazic: Ino troszku ten tego... krótką:diabloti: No no, coraz lepsiejszy z ciem fotografek:cool1:
agbar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a)::obrazic::obrazic: Ja mam pamięć wyśmienitą:obrazic: Ino troszku ten tego... krótką:diabloti: No no, coraz lepsiejszy z ciem fotografek:cool1: nie klam bo ci nos urosnie:diabloti:
Recommended Posts