obraczus87 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='Cantadorra']Wyciagnijmy srednia :) wieku Stasia. Bedzie okolo 5 lat :)[/QUOTE] tez o tym pomyslałam :) Quote
obraczus87 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 A czy w ogłoszeniu powinna byc informacja o Jego oczku??????? Quote
AlinaS Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wydaje mi się że wzmianka powinna być pomimo że oko nie wymaga leków ani żadnych zabiegów Jednicześnie powinna być wzmianka o obronności Staszka. Staszek jest psem bardzo obronnym. Jka biega sam po podwórku każdego wpuści z każdym psem się dogada ale jeśli ja wyjdę lub idzie ze mną na spacer w jego główce zapala się czerwone światełko że przecież on musi bronić swojej pani i wtedy odważniak poszczekuje a w najlepszym razie powarkuje mówiąc ja tu bronie bo pani beze mnie nie da sobie rady a niedaj boże ktoś ją ukradnie. W domu sytuacja jest podobna jeśli w pokoj śą psiaki bezemnie to jest ok jak ja się pokaże no to przecież trzeba mnie bronić oby który za blisko nie potrzedł Quote
obraczus87 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Troszkę zmieniałm tekst ogloszenia na 1 stronie... Quote
Tymonka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ogłoszenia Staszka wykupione na bazarku ( niestety ze starym tekstem ) : 1 [url]www.eoferty.com.pl[/url] 2 [url]www.gieldaogloszen.pl[/url] 3 [url]www.kupsprzedaj.pl[/url] 4 [url]www.mojpupil.pl[/url] 5 [url]www.zwierzeta.low.pl[/url] 6 [url]www.przygarnij.pl[/url] 7 [url]www.nasipupile.pl[/url] 8 [url]www.wstawaj.pl[/url] 9 [url]www.owi.pl[/url] 10 [url]www.zwierzeta.5aleja.pl[/url] 11 [url]www.drobne.pl[/url] 12 [url]www.swistek.pl[/url] 13 [url]www.dajogloszenie.pl[/url] 14 [url]www.pajeczyna.pl[/url] 15 [url]www.pineska.pl[/url] 16www.darmoweogloszenia.pl 17 [url]www.petworld.pl[/url] 18 [url]www.adin.pl[/url] 19 [url]www.adpedia.pl[/url] 20 [url]www.neeon.pl[/url] I dodatkowe na wypadek gdyby któreś nie poszło : [url]www.e-zwierzak.pl[/url] [url]www.isu.pl[/url] Quote
obraczus87 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Staszek czeka na domek stały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tymonka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Mam nadzieje że moje ogłoszenia przynisą efekty i to szybciutko !!! Quote
obraczus87 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [INDENT][COLOR=red][B][SIZE=4]W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!![/SIZE] To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz[/B][/COLOR][/INDENT] Quote
danal1983 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 uuf stasinku dawno mnie u Ciebie nie było.. na zdj jestes cudowny, taki milusiński i przytulaśny:) odżyłeś widać bardzo, służy Ci tymczasowy domek. oby udało nam sie teraz znaleźć domek na stałe. postaram się wkróte zrobic ogloszenia do drukowania Quote
obraczus87 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 WItaj staszku. Na razie cisza z ogloszeń.... nie wiem... Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Podobno sa staszne mrozy, a Hero nadal w schronie. Potrzebujemy deklaracji, zeby go wyciagnac. Uratowal kolege a sam w schronie zostal [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy-Zbieramy-na-hotel[/url] Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Nikus']Witaj Staszku:) co u Ciebie słychać?:)[/QUOTE] pewnie się cieszy, że na mrozy wychodzi tylko na załatwienie potrzeb :) chociaż Staszek ma grube futerko :) Pani Alinko, bardzo prosze umówic Staszka na kastracje w terminie dla Pani dogodnym. :) Quote
Nikus Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='obraczus87']pewnie się cieszy, że na mrozy wychodzi tylko na załatwienie potrzeb :) chociaż Staszek ma grube futerko :) Pani Alinko, bardzo prosze umówic Staszka na kastracje w terminie dla Pani dogodnym. :)[/QUOTE] I my się cieszymy wiedząc,że przynajmniej jeden mniej marznie:) jak bedzie termin kastracji to proszę o info-przelew trzeba będzie odpalić:) Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Nikus']I my się cieszymy wiedząc,że przynajmniej jeden mniej marznie:) jak bedzie termin kastracji to proszę o info-przelew trzeba będzie odpalić:)[/QUOTE] Oczywiście :) Quote
AlinaS Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kastracja już umówiona na poniedziałek. Staszek jest wnętrem jedno jajeczko ma schowane i dzielnie ukryte. dzisiaj robimy USG a w poniedziałek kastracja. Na poniedziałek jestem umówiona z dr Laudańską- przyjeżdża i zabiera Staszka i Foksię na sterylizację a ja później odbieram. Kastracja będzie kosztowała 250 zł +7% vat jeśli potrzebna faktura Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [B]Kochani, przypominam o wpłatach stałych deklaracji. Na dzien dzisiejszy brakuje jeszcze 80zł. Pod koniec stycznia musimy opłacic Hotelik :)[/B] Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Na koncie mamy 359zł (po dojęciu dekl. stałych, które idą na opłacenie Hotelu). [COLOR=red][B]Potrzebujemy:[/B][/COLOR] - kastracja (Staszek jest wnętrem) - 250zł - USG - 80zł [B][COLOR=red]RAZEM:[/COLOR][/B] 330 zł Nikus, prześlij proszę Pani Alince te pieniazki. Dziękuję. (uzupełnię rozliczenie) Quote
_Mona Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nikus jak obiecałam dziś wpłaciłam dla Staszka 50 zł ode mnie i siostry Marzeny, oczywiście nicka wpisałam na przelewie. Daj znać jak już pieniążki dojdą do Ciebie. Pozdrawiam _Mona Quote
Nikus Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 _Mona -dziękujemy:):):)- oczywiście potwierdzę wpłatę zaraz po otrzymaniu przelewu:) Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='_Mona']Nikus jak obiecałam dziś wpłaciłam dla Staszka 50 zł ode mnie i siostry Marzeny, oczywiście nicka wpisałam na przelewie. Daj znać jak już pieniążki dojdą do Ciebie. Pozdrawiam _Mona[/QUOTE] bardzo dziekuję!!!!! :) Quote
Recommended Posts