Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wydaje mi się że wzmianka powinna być pomimo że oko nie wymaga leków ani żadnych zabiegów
Jednicześnie powinna być wzmianka o obronności Staszka.
Staszek jest psem bardzo obronnym. Jka biega sam po podwórku każdego wpuści z każdym psem się dogada ale jeśli ja wyjdę lub idzie ze mną na spacer w jego główce zapala się czerwone światełko że przecież on musi bronić swojej pani i wtedy odważniak poszczekuje a w najlepszym razie powarkuje mówiąc ja tu bronie bo pani beze mnie nie da sobie rady a niedaj boże ktoś ją ukradnie. W domu sytuacja jest podobna jeśli w pokoj śą psiaki bezemnie to jest ok jak ja się pokaże no to przecież trzeba mnie bronić oby który za blisko nie potrzedł

Posted

Ogłoszenia Staszka wykupione na bazarku ( niestety ze starym tekstem ) :
1 [url]www.eoferty.com.pl[/url]
2 [url]www.gieldaogloszen.pl[/url]
3 [url]www.kupsprzedaj.pl[/url]
4 [url]www.mojpupil.pl[/url]
5 [url]www.zwierzeta.low.pl[/url]
6 [url]www.przygarnij.pl[/url]
7 [url]www.nasipupile.pl[/url]
8 [url]www.wstawaj.pl[/url]
9 [url]www.owi.pl[/url]
10 [url]www.zwierzeta.5aleja.pl[/url]
11 [url]www.drobne.pl[/url]
12 [url]www.swistek.pl[/url]
13 [url]www.dajogloszenie.pl[/url]
14 [url]www.pajeczyna.pl[/url]
15 [url]www.pineska.pl[/url]
16www.darmoweogloszenia.pl
17 [url]www.petworld.pl[/url]
18 [url]www.adin.pl[/url]
19 [url]www.adpedia.pl[/url]
20 [url]www.neeon.pl[/url]

I dodatkowe na wypadek gdyby któreś nie poszło :

[url]www.e-zwierzak.pl[/url]
[url]www.isu.pl[/url]

Posted

[INDENT][COLOR=red][B][SIZE=4]W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!![/SIZE]

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz[/B][/COLOR][/INDENT]

Posted

uuf stasinku dawno mnie u Ciebie nie było.. na zdj jestes cudowny, taki milusiński i przytulaśny:) odżyłeś widać bardzo, służy Ci tymczasowy domek. oby udało nam sie teraz znaleźć domek na stałe. postaram się wkróte zrobic ogloszenia do drukowania

Posted

Podobno sa staszne mrozy, a Hero nadal w schronie. Potrzebujemy deklaracji, zeby go wyciagnac. Uratowal kolege a sam w schronie zostal [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy-Zbieramy-na-hotel[/url]

Posted

[quote name='Nikus']Witaj Staszku:) co u Ciebie słychać?:)[/QUOTE]

pewnie się cieszy, że na mrozy wychodzi tylko na załatwienie potrzeb :) chociaż Staszek ma grube futerko :)

Pani Alinko, bardzo prosze umówic Staszka na kastracje w terminie dla Pani dogodnym. :)

Posted

[quote name='obraczus87']pewnie się cieszy, że na mrozy wychodzi tylko na załatwienie potrzeb :) chociaż Staszek ma grube futerko :)

Pani Alinko, bardzo prosze umówic Staszka na kastracje w terminie dla Pani dogodnym. :)[/QUOTE]

I my się cieszymy wiedząc,że przynajmniej jeden mniej marznie:) jak bedzie termin kastracji to proszę o info-przelew trzeba będzie odpalić:)

Posted

Kastracja już umówiona na poniedziałek. Staszek jest wnętrem jedno jajeczko ma schowane i dzielnie ukryte. dzisiaj robimy USG a w poniedziałek kastracja. Na poniedziałek jestem umówiona z dr Laudańską- przyjeżdża i zabiera Staszka i Foksię na sterylizację a ja później odbieram. Kastracja będzie kosztowała 250 zł +7% vat jeśli potrzebna faktura

Posted

Na koncie mamy 359zł (po dojęciu dekl. stałych, które idą na opłacenie Hotelu).

[COLOR=red][B]Potrzebujemy:[/B][/COLOR]

- kastracja (Staszek jest wnętrem) - 250zł
- USG - 80zł

[B][COLOR=red]RAZEM:[/COLOR][/B] 330 zł

Nikus, prześlij proszę Pani Alince te pieniazki. Dziękuję. (uzupełnię rozliczenie)

Posted

Nikus jak obiecałam dziś wpłaciłam dla Staszka 50 zł ode mnie i siostry Marzeny, oczywiście nicka wpisałam na przelewie. Daj znać jak już pieniążki dojdą do Ciebie. Pozdrawiam
_Mona

Posted

[quote name='_Mona']Nikus jak obiecałam dziś wpłaciłam dla Staszka 50 zł ode mnie i siostry Marzeny, oczywiście nicka wpisałam na przelewie. Daj znać jak już pieniążki dojdą do Ciebie. Pozdrawiam
_Mona[/QUOTE]

bardzo dziekuję!!!!! :)