Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara'][B]obraczuś!!! ważne!!![/B]

Bjuta podała mi wczoraj dobry hotel, w nim są dwa od nich psiaki!

Odpisali mi, że mogą w każdej chwili przyjąć psiaka!

Tylko ten transport....

[I]"Zapraszamy Staszka do nas!!! nie wiem tylko jak z transportem bo to spora odległość... Proszę o jak najwiecej informacji na temat psiaka![/I] [I]Pozdrawiam [/I]
[I]Agnieszka tel 661914208"[/I]

Wyślę Ci też Pw z tym.[/QUOTE]

To jest normalny komercyjny hotelik 20 zł / dzień, oni tam o dogomanii wcześniej nie słyszeli.
Ale jak pogadaliśmy (Ihabe:loveu: dała mi do nich namiary) - to dostaliśmy 50% zniżki, stanęło że za każdego psa płacimy 300 + wet albo + karma. Warunki tam są super - 5 wybiegów. Wszystkie psy bardzo zadbane. Nasze mają szczęście, bo trafiły do domu

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb15f168545389f2.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/147/bb15f168545389f2.jpg[/IMG][/URL]

Są tam też super kojce (jedna z pań - bo to dwie siostry prowadzą) ma psy zaprzęgowe i kupę medali za różne zawody. Jedna z nich jest zootechnikiem, w pobliżu mieszka zaprzyjaźniony weterynarz, który tam towarzysko jest prawie codziennie i przy okazji - zawsze rzuca okiem na stado. W okresie wakacyjnym jest tam sporo psiaków, bo z Krakowa przywożą na przechowanie.

Tam są kłopoty z netem - wiec nie ma takich relacji na wątku - jak robi ZuziaM, Murka, czy Lena13 - po prostu trzeba dzwonić i się dowiadywać - i co jakiś czas przesyłają fotki - nie najlepszej jakości (z telefonu). Moim zdaniem kobiety mają rękę do psów. Ale na forum udzielać się nie będą.

Na wątku Dina i Kajtka na stronie 59 są filmiki z tego hoteliku. Link pewnie nie zadziała. Napiszę tam coś teraz to wątek podskoczy na górę - jeśli chcecie obejrzeć - to zerknijcie.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie/page59[/url]

Posted

Bjutko, zadzwonię tam później, na razie mam sajgon w robocie. Ale bardzo Ci dziekuje.

Napisałam również zapytanie podowne do AlinyS. Czekam na odpowiedź tej dziewczyny z Łodzi.

Odległość jest taka sama jak do szczecinka, tylko chyba łatwiej byłoby sie dostać do Wieliczki - ja przestaje dzisiaj już myśleć, wybaczcie.

Posted

[quote name='obraczus87']Na podwórku musial spedzic troche czasu, w koncu [B]musialam [/B]gdzies sie zalatwic. A potem trafil do garazu. Spokojnie, Dziewczyny nie dadza Mu zwiac.[/QUOTE]

to w końcu kto? bo piszesz .... hihi:)

Posted

[quote name='Livka']Ależ wy jesteście okropni dziewczyna ma nerwowo w pracy dogo tylko z doskoku a wy tak zaraz wszystko wyłapujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

to tak jak większość...
Ale dzisiaj taki juz dzień prawie świąteczny, szef tylko raz spojrzał na mnie i westchnął....:razz:

Posted

[quote name='obraczus87']sorki popłakałam sie właśnie ze smiechu :D [/QUOTE]

... dobrze ze sie wczesniej zalatwilas w tym ogrodku, jak nie to bys sie pewnie posikala ze smeichu :D

Zdjecia Staszka..... dawac tu :D

Posted

Dzieki Livka za przybycie i obronę :D

to ja wam powiem czemu tak mi się napisało :) dokladnie od rana trzymam i trzymam i nie mam kiedy sie wybrac do wc :D

Jasza - kobieta zmienna jest. W moim przypadku czesto jest - najpierw placz a nastepnego dnia smiech. I tak w kolko.

Posted

[quote name='Emigrantka']... dobrze ze sie wczesniej zalatwilas w tym ogrodku, [B]jak nie to bys sie pewnie posikala ze smeichu :D
[/B]
Zdjecia Staszka..... dawac tu :D[/QUOTE]

zaraz sie posikam dosłownie :D