obraczus87 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Potwierdzenia zawsze są :) Nikus na pewno zda relacje ze stanu swojego konta :) rozliczenie jest na 1 stronie. Quote
madcat1981 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nie było mnie tu tylko chwilę i.... jak cudownie :loveu: Może pora zmienić tytuł :) Quote
Nikus Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 sesja w banku ok 11-tej więc niedługo zdam relację:) Quote
Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='__Lara'][B]obraczuś!!! ważne!!![/B] Bjuta podała mi wczoraj dobry hotel, w nim są dwa od nich psiaki! Odpisali mi, że mogą w każdej chwili przyjąć psiaka! Tylko ten transport.... [I]"Zapraszamy Staszka do nas!!! nie wiem tylko jak z transportem bo to spora odległość... Proszę o jak najwiecej informacji na temat psiaka![/I] [I]Pozdrawiam [/I] [I]Agnieszka tel 661914208"[/I] Wyślę Ci też Pw z tym.[/QUOTE] To jest normalny komercyjny hotelik 20 zł / dzień, oni tam o dogomanii wcześniej nie słyszeli. Ale jak pogadaliśmy (Ihabe:loveu: dała mi do nich namiary) - to dostaliśmy 50% zniżki, stanęło że za każdego psa płacimy 300 + wet albo + karma. Warunki tam są super - 5 wybiegów. Wszystkie psy bardzo zadbane. Nasze mają szczęście, bo trafiły do domu [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb15f168545389f2.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/147/bb15f168545389f2.jpg[/IMG][/URL] Są tam też super kojce (jedna z pań - bo to dwie siostry prowadzą) ma psy zaprzęgowe i kupę medali za różne zawody. Jedna z nich jest zootechnikiem, w pobliżu mieszka zaprzyjaźniony weterynarz, który tam towarzysko jest prawie codziennie i przy okazji - zawsze rzuca okiem na stado. W okresie wakacyjnym jest tam sporo psiaków, bo z Krakowa przywożą na przechowanie. Tam są kłopoty z netem - wiec nie ma takich relacji na wątku - jak robi ZuziaM, Murka, czy Lena13 - po prostu trzeba dzwonić i się dowiadywać - i co jakiś czas przesyłają fotki - nie najlepszej jakości (z telefonu). Moim zdaniem kobiety mają rękę do psów. Ale na forum udzielać się nie będą. Na wątku Dina i Kajtka na stronie 59 są filmiki z tego hoteliku. Link pewnie nie zadziała. Napiszę tam coś teraz to wątek podskoczy na górę - jeśli chcecie obejrzeć - to zerknijcie. [url]http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie/page59[/url] Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Bjutko, zadzwonię tam później, na razie mam sajgon w robocie. Ale bardzo Ci dziekuje. Napisałam również zapytanie podowne do AlinyS. Czekam na odpowiedź tej dziewczyny z Łodzi. Odległość jest taka sama jak do szczecinka, tylko chyba łatwiej byłoby sie dostać do Wieliczki - ja przestaje dzisiaj już myśleć, wybaczcie. Quote
Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Do gory Staszek... Jak mu noc minela biedakowi? Nie uciekl na ta stacje? Quote
Nikus Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 z tego co pisała Obraczus to jest dobrze i Staszek biega sobie po podwórku:) a jutro do weta wycieczka:) idzie ku lepszemu:) Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Staszek dzisiaj noc spedzil w cieplutkim garazu :) Quote
Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No wlasnei o tym bieganiu mysle - czy nie myknie spowrotem na ta stacje..... Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Na podwórku musial spedzic troche czasu, w koncu musial gdzies sie zalatwic. A potem trafil do garazu. Spokojnie, Dziewczyny nie dadza Mu zwiac. Quote
Nikus Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='obraczus87']Na podwórku musial spedzic troche czasu, w koncu [B]musialam [/B]gdzies sie zalatwic. A potem trafil do garazu. Spokojnie, Dziewczyny nie dadza Mu zwiac.[/QUOTE] to w końcu kto? bo piszesz .... hihi:) Quote
Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Obraczus.. koniecznie zdjecie.. jak [B]sie[/B] zalatwiasz w tym ogrodku heheheh Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 sorki popłakałam sie właśnie ze smiechu :D Agata obrabia fotki Staszka i jak mi wysle to wstawie na watek :D Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ależ wy jesteście okropni dziewczyna ma nerwowo w pracy dogo tylko z doskoku a wy tak zaraz wszystko wyłapujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jasza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Livka']Ależ wy jesteście okropni dziewczyna ma nerwowo w pracy dogo tylko z doskoku a wy tak zaraz wszystko wyłapujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] to tak jak większość... Ale dzisiaj taki juz dzień prawie świąteczny, szef tylko raz spojrzał na mnie i westchnął....:razz: Quote
Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A mnie kazdy na monitor sie gapi.... Jakby nie mieli co robic bleeeeeeeeeeee Quote
Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='obraczus87']sorki popłakałam sie właśnie ze smiechu :D [/QUOTE] ... dobrze ze sie wczesniej zalatwilas w tym ogrodku, jak nie to bys sie pewnie posikala ze smeichu :D Zdjecia Staszka..... dawac tu :D Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dzieki Livka za przybycie i obronę :D to ja wam powiem czemu tak mi się napisało :) dokladnie od rana trzymam i trzymam i nie mam kiedy sie wybrac do wc :D Jasza - kobieta zmienna jest. W moim przypadku czesto jest - najpierw placz a nastepnego dnia smiech. I tak w kolko. Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Emigrantka']... dobrze ze sie wczesniej zalatwilas w tym ogrodku, [B]jak nie to bys sie pewnie posikala ze smeichu :D [/B] Zdjecia Staszka..... dawac tu :D[/QUOTE] zaraz sie posikam dosłownie :D Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Obrączuś ale na prześmiewców trafiłaś , bierzemy się za piły:diabloti: Quote
Nikus Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Livka']Obrączuś ale na prześmiewców trafiłaś , bierzemy się za piły:diabloti:[/QUOTE] o nie nie....żadne piły święta idą:) Quote
Recommended Posts