ania z poznania Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Lady jest już w nowym domu! Edyta, nowa pańcia Lady jest nią zachwycona, mała zwiedziła swój nowy dom, siusiu zrobiła pięknie na podwórku. Jest przekochana, całą drogę bawiła się ze mną, podgryzała mnie, nawet po godzinie podróży ciężko mi było się z nią rozstać! Quote
ana666 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 super! Wielkie ukłony dla Agaty i Izy za pomoc dla małej oraz dla Edyty za domek. Quote
ania z poznania Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Przed chwilą dostałam maila od Edyty, mała znalazła sobie sama miejsce do spania (Edyta zaproponowała jej mięciutką poduszkę)- łóżko! Stwierdziła, że tam jest najlepiej i ona za poduszkę dziękuje. Quote
ania z poznania Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Dostałam maila od Edyty: Witaj Ania wlasnie zrobilam 3 zdjecia Lady.Rosnie jak na drozdzach,obecnie jest grzeczna ale czasami pokazuje swoja ja jaka jest rozbrykana.W sumie jest bardzo grzeczna, w domu w ogole nic nie nabroi jak zostaje sama nawet na 3,4 godziny.Nikt jej nie uczyl spania z nami w lozku a jednak pakuje sie do nas na trzeciego i spi w srodku hi hi.Pozdrawiam Edyta:) Zdjęcia są piekne, niestety nie umiem ich wstawić :roll::oops: Quote
Asia & Ginger Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ania z poznania napisał(a):Dostałam maila od Edyty: Witaj Ania wlasnie zrobilam 3 zdjecia Lady.Rosnie jak na drozdzach,obecnie jest grzeczna ale czasami pokazuje swoja ja jaka jest rozbrykana.W sumie jest bardzo grzeczna, w domu w ogole nic nie nabroi jak zostaje sama nawet na 3,4 godziny.Nikt jej nie uczyl spania z nami w lozku a jednak pakuje sie do nas na trzeciego i spi w srodku hi hi.Pozdrawiam Edyta:) Zdjęcia są piekne, niestety nie umiem ich wstawić :roll::oops: Lady jak każdy szanujący się spaniel wie gdzie się śpi! :cool3: :evil_lol: Prześlij mi fotki na maila, ja wstawię: [email protected] Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Oto fotki ślicznotki: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :p Quote
Recommended Posts