Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lady jest już w nowym domu!
Edyta, nowa pańcia Lady jest nią zachwycona, mała zwiedziła swój nowy dom, siusiu zrobiła pięknie na podwórku.
Jest przekochana, całą drogę bawiła się ze mną, podgryzała mnie, nawet po godzinie podróży ciężko mi było się z nią rozstać!

• 1 month later...
Posted

Dostałam maila od Edyty:

Witaj Ania wlasnie zrobilam 3 zdjecia Lady.Rosnie jak na drozdzach,obecnie jest grzeczna ale czasami pokazuje swoja ja jaka jest rozbrykana.W sumie jest bardzo grzeczna, w domu w ogole nic nie nabroi jak zostaje sama nawet na 3,4 godziny.Nikt jej nie uczyl spania z nami w lozku a jednak pakuje sie do nas na trzeciego i spi w srodku hi hi.Pozdrawiam Edyta:)

Zdjęcia są piekne, niestety nie umiem ich wstawić :roll::oops:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Dostałam maila od Edyty:

Witaj Ania wlasnie zrobilam 3 zdjecia Lady.Rosnie jak na drozdzach,obecnie jest grzeczna ale czasami pokazuje swoja ja jaka jest rozbrykana.W sumie jest bardzo grzeczna, w domu w ogole nic nie nabroi jak zostaje sama nawet na 3,4 godziny.Nikt jej nie uczyl spania z nami w lozku a jednak pakuje sie do nas na trzeciego i spi w srodku hi hi.Pozdrawiam Edyta:)

Zdjęcia są piekne, niestety nie umiem ich wstawić :roll::oops:

Lady jak każdy szanujący się spaniel wie gdzie się śpi! :cool3: :evil_lol:

Prześlij mi fotki na maila, ja wstawię: [email protected]