Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Saba
Rasa: mieszaniec
Miasto: Głogów (możliwość dowiezienia)
Sterylizacja: tak
Szczepienia: tak

Witajcie Dogomaniacy!
Doszły mnie słuchy, że można tutaj znaleźć dom. Więc piszę, bo może ktoś zechce mi go w końcu dać? W podjęciu decyzji o adopcji pomóc Wam może trochę informacji na mój temat. A więc jak już można było zauważyć, mam na imię Saba i mam 3 lata. Błąkałam się po świecie, aż poznałam pewną kobietę - bezdomną tak jak i ja. Błąkałyśmy się przez jakiś czas razem, ale że nie miała za co mnie wykarmić, oddano mnie do miejskiego azylu. Powoli dochodzę do siebie. Nauczyłam się ładnie chodzić na smyczy i nie sprawiam żadnych problemów na spacerach. Jeśli chodzi o inne psy, to po prostu je uwielbiam! Nie lubię przebywać sama w kojcu :( Jestem bardzo spokojna, zrównoważona i grzeczna. Na pewno nie sprawię większych problemów komuś, kto zechce mnie pokochać... Więc może dasz mi szansę na normalne życie? Obiecuję, że odwdzięczę się najlepiej jak umiem!
Radośnie szczekając,
Saba

Kontakt w sprawie mojej adopcji:
tel: 667 096 617
gg: 6504230
mail: [email protected]

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba jest jednym z 5 psów, które zostały w azylu. Pilnie potrzebny chociaż tymczas! Dziewczyny popytajcie znajomych, którzy mieszkają w domkach - Saba mogłaby iść do budy, byleby miała ciepło i żeby dostała jeść. To i tak dużo lepiej niż przebywanie w azylu...