Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejne wpłaty
85zł - bazarek Murka
20zł - Jogi ( sierpień i wrzesień )
15zł - Ancia
20zł- Agada ( sierpień i wrzesień )
10zł - Sonia71 ( wrzesień )
10zł - Agata51

Bardzo dziękujemy.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='angelako']Mam prośbę czy mogłabym dostac info, gdzie wpłacić jakąś kasiorkę na hotel dla tego psiaczka?[/QUOTE]
Dziękuję bardzo,:loveu:
Juz wysyłam na pv

Posted

[quote name='Tola']Trzymam Cię za słowo:evil_lol:[/QUOTE]

Trzymaj trzymaj :) mnie bardzo cieszy jak moje allegra przynoszą domki :D tzn. że są skuteczne i kasa cioteczek nie idzie na marne :D

Posted

[quote name='__Lara']Trzymaj trzymaj :) mnie bardzo cieszy jak moje allegra przynoszą domki :D tzn. że są skuteczne i kasa cioteczek nie idzie na marne :D[/QUOTE]

no włanie -allero ostatnio przynosi domki :)

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B]Jest szansa na dom dla Bursztyna![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][B][U]Marysin Wawerski[/U][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=black]Potrzebna doświadczona osoba [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=black]do sprawdzenia domu [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

Doszły wpłaty na Bursztyna
p.Angelika ( brak nick-u) - 50zł
Zachary - 20zł
Zadra,Waldemar,Wojtek - 60zł

Poszedł przelew za hotel - 450zł .

Posted

[quote name='Tola'][CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B]Jest szansa na dom dla Bursztyna![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][B][U]Marysin Wawerski[/U][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=black]Potrzebna doświadczona osoba [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=black]do sprawdzenia domu [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/QUOTE]

ja jestem z WESOŁEJ..ale na PA moge jechac tylko jutro ok 18. i to na chwilkę...
rano w czwartek zaworze znajomej suke do steryli aborcyjnej 70 km od Warszawy, a
w piątek rano wyjeżdzam nad morze :)
Wiec - jak nic nie ogarniecie, kto może pojechać - to mogę PA zrobić ale nie ukrywam, że czasu u mnie brak jutro...nie che odbębnić Pa, a potem mieć psiaka na głowie...
u mnie Pa to ok 1,5 h!!!

znam sprawę Bursztyna i go nawet u Jamora widziałam...ten dom musi byc jego ostatnim domkiem!!!PA musi być dokladna....
Wydaje mi się,ze ja mam za bardzo zawaloną głowę wyjazdem..mogę pojechać..ale jak cos potem nie wypali to reklamacji nie przyjmuje

z Wesołej jest jeszcze ktoś na DOGO i jeszcze REMBERTÓW /ktoś z Rembertowa ma szczyla na DT od idusiek/
Marysin to okolice-Wesoła/Rembertów/Anin/Gocław

Posted

Z Rembertowa jest ludwa, niewątpliwie doświadczona ;) zapytajcie czy może.

Szczylek jest na tymczasie w Rembertowie ale też dzisiaj jest wizyta w sprawie jego adopcji ;)

Nie wiem kiedy ma być wizyta, w razie czego jestem z Wawra, to też niedaleko ale siedzę długo w pracy w tych dniach.

Posted

Na wizytę zgodziła sie podjechać tanitka, ale moze dopiero w piątek; a właśnie w piątek jest ewentualny transport w tamte strony, bo jedzie jamor...
Jesli nie znajdzie się nikt na wizytę na jutro, to Bursztynek (w razie pozytywnej opinii tanitki o domku) będzie musiał jeszcze trochę poczekac na zorganizowanie kolejnego transportu...

Posted

Kurczę kurczę, trzeba szukać intensywniej, rozpuścić wici. Jakie dzielnice Warszawy są w bliskiej odl. od Marysina? Przecież ciotek w wawie jest całe mnóstwo, szkoda, żeby potem czekał.
Z Warszawy ja kojarzę: MRU, LUDWA, PIDZEJ, KAROLAJNA, MADALLENA, BAZYLIAH
nA MAPIE dogopomocy są z mazowieckiego: SHANTARA, Baffi2, Neigh, Qeram, Malagos, agata-air

A czy opcja taka, że Jamor zabiera Bursztynka ze sobą i jadą do domu, w którym psina zostaje jeśli wszystko okay nie wchodzi w grę? Ja trzy razy nie robiłam przedadopcyjnych i okazało się, że domy są idealne (choćby przykład Angelako od Mumiśka czy mojego tymczasa sprzed 2 lat, Tobiasza). A przecież można nawiedzić ludzi potem - tym bardziej, że czasem przedadopcyjna wychodzi super, a potem już niekoniecznie. Weźcie to pod uwagę :)

Posted

[IMG]http://images8.fotosik.pl/452/a457c55b5a866650.jpg[/IMG]

[IMG]http://images8.fotosik.pl/452/c269d20f79c48e43.jpg[/IMG]

troche fot dorzuciłem do albumu.

Posted

Piękne fotki, moze juz jedne z ostatnich w hoteliku...

[URL="http://www.dogomania.../members/89022-Leyla"][B][COLOR=#4444ff]Leyla[/COLOR][/B][/URL] zgodziła się podjechac jutro; trzymajmy kciuki baaaaaardzo mocno...