Jo37 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kolejne wpłaty 85zł - bazarek Murka 20zł - Jogi ( sierpień i wrzesień ) 15zł - Ancia 20zł- Agada ( sierpień i wrzesień ) 10zł - Sonia71 ( wrzesień ) 10zł - Agata51 Bardzo dziękujemy. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ja też trzymam kciuki za rudego ślicznota. Zamojszczakom przede wszystkim się należą dobre domki po tym co przeżyły Quote
angelako Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mam prośbę czy mogłabym dostac info, gdzie wpłacić jakąś kasiorkę na hotel dla tego psiaczka? Quote
Tola Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='angelako']Mam prośbę czy mogłabym dostac info, gdzie wpłacić jakąś kasiorkę na hotel dla tego psiaczka?[/QUOTE] Dziękuję bardzo,:loveu: Juz wysyłam na pv Quote
__Lara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Tola']Trzymam Cię za słowo:evil_lol:[/QUOTE] Trzymaj trzymaj :) mnie bardzo cieszy jak moje allegra przynoszą domki :D tzn. że są skuteczne i kasa cioteczek nie idzie na marne :D Quote
sonia71 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='__Lara']Trzymaj trzymaj :) mnie bardzo cieszy jak moje allegra przynoszą domki :D tzn. że są skuteczne i kasa cioteczek nie idzie na marne :D[/QUOTE] no włanie -allero ostatnio przynosi domki :) Quote
Tola Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B]Jest szansa na dom dla Bursztyna![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][B][U]Marysin Wawerski[/U][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=black]Potrzebna doświadczona osoba [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=black]do sprawdzenia domu [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
__Lara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 oooo, no proszę, jaka dobra wiadomość :D :D :D Quote
Jo37 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Doszły wpłaty na Bursztyna p.Angelika ( brak nick-u) - 50zł Zachary - 20zł Zadra,Waldemar,Wojtek - 60zł Poszedł przelew za hotel - 450zł . Quote
Tola Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Dziękuję pięknie za wpłaty:loveu: Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Tola'][CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B]Jest szansa na dom dla Bursztyna![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][B][U]Marysin Wawerski[/U][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=black]Potrzebna doświadczona osoba [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=black]do sprawdzenia domu [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/QUOTE] ja jestem z WESOŁEJ..ale na PA moge jechac tylko jutro ok 18. i to na chwilkę... rano w czwartek zaworze znajomej suke do steryli aborcyjnej 70 km od Warszawy, a w piątek rano wyjeżdzam nad morze :) Wiec - jak nic nie ogarniecie, kto może pojechać - to mogę PA zrobić ale nie ukrywam, że czasu u mnie brak jutro...nie che odbębnić Pa, a potem mieć psiaka na głowie... u mnie Pa to ok 1,5 h!!! znam sprawę Bursztyna i go nawet u Jamora widziałam...ten dom musi byc jego ostatnim domkiem!!!PA musi być dokladna.... Wydaje mi się,ze ja mam za bardzo zawaloną głowę wyjazdem..mogę pojechać..ale jak cos potem nie wypali to reklamacji nie przyjmuje z Wesołej jest jeszcze ktoś na DOGO i jeszcze REMBERTÓW /ktoś z Rembertowa ma szczyla na DT od idusiek/ Marysin to okolice-Wesoła/Rembertów/Anin/Gocław Quote
mysza 1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Z Rembertowa jest ludwa, niewątpliwie doświadczona ;) zapytajcie czy może. Szczylek jest na tymczasie w Rembertowie ale też dzisiaj jest wizyta w sprawie jego adopcji ;) Nie wiem kiedy ma być wizyta, w razie czego jestem z Wawra, to też niedaleko ale siedzę długo w pracy w tych dniach. Quote
Tola Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Na wizytę zgodziła sie podjechać tanitka, ale moze dopiero w piątek; a właśnie w piątek jest ewentualny transport w tamte strony, bo jedzie jamor... Jesli nie znajdzie się nikt na wizytę na jutro, to Bursztynek (w razie pozytywnej opinii tanitki o domku) będzie musiał jeszcze trochę poczekac na zorganizowanie kolejnego transportu... Quote
Lu_Gosiak Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tola napisz do [URL="http://www.dogomania.../members/89022-Leyla"][B]Leyla[/B][/URL] - jest z Radosci moze sie zgodzi, dzis Nam robila wizyte...szkoda byloby zmarnowac transport Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kurczę kurczę, trzeba szukać intensywniej, rozpuścić wici. Jakie dzielnice Warszawy są w bliskiej odl. od Marysina? Przecież ciotek w wawie jest całe mnóstwo, szkoda, żeby potem czekał. Z Warszawy ja kojarzę: MRU, LUDWA, PIDZEJ, KAROLAJNA, MADALLENA, BAZYLIAH nA MAPIE dogopomocy są z mazowieckiego: SHANTARA, Baffi2, Neigh, Qeram, Malagos, agata-air A czy opcja taka, że Jamor zabiera Bursztynka ze sobą i jadą do domu, w którym psina zostaje jeśli wszystko okay nie wchodzi w grę? Ja trzy razy nie robiłam przedadopcyjnych i okazało się, że domy są idealne (choćby przykład Angelako od Mumiśka czy mojego tymczasa sprzed 2 lat, Tobiasza). A przecież można nawiedzić ludzi potem - tym bardziej, że czasem przedadopcyjna wychodzi super, a potem już niekoniecznie. Weźcie to pod uwagę :) Quote
jamor Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [IMG]http://images8.fotosik.pl/452/a457c55b5a866650.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/452/c269d20f79c48e43.jpg[/IMG] troche fot dorzuciłem do albumu. Quote
Tola Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Piękne fotki, moze juz jedne z ostatnich w hoteliku... [URL="http://www.dogomania.../members/89022-Leyla"][B][COLOR=#4444ff]Leyla[/COLOR][/B][/URL] zgodziła się podjechac jutro; trzymajmy kciuki baaaaaardzo mocno... Quote
Lu_Gosiak Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 noo to ekstra:):) trzymamyyyyyyyyyy Quote
IVV Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 miejmy nadzieje ,ze nareszcie chlopak sie doczekal na prawdziwy dom i prawdziwego czlowieka !!!! piekne zdjecia Jamor ! Quote
agada Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czekanie jest najgorsze, ale mam wielką nadzieję nie ukrywam.... Quote
funia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Boze ,zagladam a tu takie wiesci ...Leyla zrobi to profesionalnie .Pamietacie zasponsorowała naszemu Atosowi podróz do Jamora . Quote
Recommended Posts