Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Medorowa']A u mnie w najbliższym sklepie Tysiaka mojego zabrakło:loveu:;):evil_lol::evil_lol:[/quote]
Madzia, to kiepski ten sklep skoro Tysiaka zabrakło:cool3::cool3::cool3::evil_lol:
[quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]rozumie ze opijamy w poznaniu :evil_lol: znaczy my bo simbik nie moze bo prowadzi :diabloti:[/COLOR][/B][/quote]
zobaczymy, zobaczymy, bo ja jeszcze nie wiem czy mi coś nie wypadnie... :roll:

Posted

[CENTER][B][COLOR=blue]:new-bday:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Niech ten radosny dzień.
Na zawsze Twe troski,
Odsunie w cień.
I niech się śmieje do Ciebie świat,
Blaskiem szczęścia i długich lat.[/COLOR][/B]
:Rose:
[B][COLOR=#0000ff]Wsiego najlepsego! [/COLOR][/B]

:new-bday:
:chlup:[/CENTER]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'][CENTER][B][COLOR=blue]:new-bday:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Niech ten radosny dzień.
Na zawsze Twe troski,
Odsunie w cień.
I niech się śmieje do Ciebie świat,
Blaskiem szczęścia i długich lat.[/COLOR][/B]
:Rose:
[B][COLOR=#0000ff]Wsiego najlepsego! [/COLOR][/B]

:new-bday:
:chlup:[/CENTER]
[/quote]
[SIZE=3][B]Gonia, dziękuję :loveu::loveu::loveu:[/B][/SIZE]:loveu::loveu:
[quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek w pourodzinkowy poranek :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]
cześć Alutka.... niestety poranek zaczynam w pracy:cool3: kończe kawusię i się biorę do roboty:roll:

Posted

[IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/Ciocia_Krowa_d.jpg[/IMG]

Julciu ! spóźnione, ale szczere życzenia [COLOR=darkred][B]STO LAT, SPEŁNIENIA MARZEŃ, ABY W TWOIM ŻYCIU NIGDY NIE ZABRAKŁO UŚMIECHU, MIŁOŚCI, PRZYJAŹNI, NADZIEI....[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']dzien dobry:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
doberek Effcia :loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Agniest']
Julciu ! spóźnione, ale szczere życzenia [COLOR=darkred][B]STO LAT, SPEŁNIENIA MARZEŃ, ABY W TWOIM ŻYCIU NIGDY NIE ZABRAKŁO UŚMIECHU, MIŁOŚCI, PRZYJAŹNI, NADZIEI....[/B][/COLOR][/quote]
Dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:dalej pracujesz ....odpocznij nieco :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
już nie pracuję:cool3::cool3::cool3::cool3: teraz idę odpocząć...
nie cierpię poniedziałków :cool3::cool3::cool3:
[quote name='AgusiaTerierka']Spóźniłam się:oops:, życzę Ci wszystkiego co najlepsze...:Rose::buzi:[/quote]
wcale się nie spóźniłaś:lol: dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu:

Posted

[B][I][SIZE=7][COLOR=purple]JULIO !!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=7][COLOR=#800080]SPOZNIONE ALE JAK NAJBARDZIEJ SZCZERE BUZIOKI POURODZINKOWE !!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=7][COLOR=#800080][img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/kwiatyurodz2.jpg[/img][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=7][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=7][COLOR=#800080]DUZO RADOSCI USMIECHU I SAMYCH SZCZESLIWYCH DZIONECZKOW!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=7][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=7][COLOR=#800080][img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/kwiatyurodz.jpg[/img][/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Posted

Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi:
przyszłam się z Wami przywitać.... i uciekam do pracy:cool3::cool3::cool3: mam niezły kocioł:placz:

[quote name='zuzolandia'][SIZE=2][B][I][COLOR=purple]JULIO !!!!![/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#800080]SPOZNIONE ALE JAK NAJBARDZIEJ SZCZERE BUZIOKI POURODZINKOWE !!!![/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#800080][IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/kwiatyurodz2.jpg[/IMG][/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#800080]DUZO RADOSCI USMIECHU I SAMYCH SZCZESLIWYCH DZIONECZKOW!!!![/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#800080][IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/kwiatyurodz.jpg[/IMG][/COLOR][/I][/B][/SIZE] [/quote]
Dziękuję, dziękuję, dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wtorkowe dzień doberek przy kaffie :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
cześć Alutka... kawkę już kończę i idę pracować, buuuuuuuuu

Posted

[quote name='Imbirka']cześć Alutka... kawkę już kończę i idę pracować, buuuuuuuuu[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja na mróz:roll:....z Ozzulkiem na siq:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Aaaaaa [SIZE=4][COLOR=seagreen]Imbirkowa życze Ci wszyyyyyyyyystkiego najnajlepsiejszego, dużo zdrowia, cierpliwości, kasy i duuużo zwierząt:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[IMG]http://www.sotirov.com/uploaded_images/birthday-cake-773619.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='teqquila'][COLOR=Green][B]to niech rodzina w sobote przyjedzie :eviltong::evil_lol:
Wianko[/B][/COLOR][/quote]
zobaczymy jeszcze :eviltong:
[quote name='Medorowa']Doberek :multi::multi:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Medorowa']Doberek dziecko młe pracujące:lol!::lol!::lol!::loveu:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Kiłi']Aaaaaa [SIZE=4][COLOR=seagreen]Imbirkowa życze Ci wszyyyyyyyyystkiego najnajlepsiejszego, dużo zdrowia, cierpliwości, kasy i duuużo zwierząt:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
Dziękuję, dziękuję:loveu::loveu::loveu: a torcik pychotka...

[SIZE=4][COLOR=Blue][B]A u nas pada ŚNIEG [/B][/COLOR][/SIZE]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Imbirka']

[SIZE=4][COLOR=Blue][B]A u nas pada ŚNIEG [/B][/COLOR][/SIZE]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::angryy::angryy::angryy:[/quote]
:crazyeye::crazyeye::placz::mdleje::mdleje::roll: