e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Danusia12']A poszła Ty - wpuszczam tylko te z życzeniami :evil_lol: :tort: 100LAt 100Lat niech zyje zyje nammm.... 100Lat 100Lat niech jej gwiazdka ..... 100Lat 100Lat a kto sie z niami nie napije... ten trąba:evil_lol: Julcia wszystkiego najlepsiejszego:Rose: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']:tort: 100LAt 100Lat niech zyje zyje nammm.... 100Lat 100Lat niech jej gwiazdka ..... 100Lat 100Lat a kto sie z niami nie napije... ten trąba:evil_lol: Julcia wszystkiego najlepsiejszego:Rose: A dalej mi tu stąd.....z takim mikro-torcikiem?:crazyeye:....na jednego gryza??? Prezenty...prezenty mi tu pokazywać :evil_lol: Też co...przyszła się nawtrajać za friko :diabloti:......ppppfffffffff:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi: już jestem, goście poszli mogę zasiąść do kompeczka:lol: Ewcia, dziękuję bardzo:loveu::loveu::loveu: Menrzuś, nie strasz Ewci:cool3::diabloti::diabloti: zapraszam na małe conieco:lol: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sama mnie na wejściu postawiłaś :crazyeye: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 STO LAT ....STO LAT .... :loveu::loveu::loveu: NIECH JEJ GWIAZDKA POMYśLNOśCI........ Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no fakt... pilnuj, bo ja już dosyć dzisiaj narozrabiałam.... wynik dzisiejszego dnia: lampa stojąca złamana:cool3: od mniejszej lampy (którą chciałam przestawić) stłuczony klosz... teraz mam z dwóch lamp jedną:cool3: i przemeblowanie w mieszkaniu:cool3:... dodam, że trzeźwa byłam... pewnie gdybym wypiła to tyle szkód sobie bym nie zrobiła:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']STO LAT ....STO LAT .... :loveu::loveu::loveu: NIECH JEJ GWIAZDKA POMYśLNOśCI........ Alutka, dziękuję bardzo:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziorna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Imbirka']no fakt... pilnuj, bo ja już dosyć dzisiaj narozrabiałam.... wynik dzisiejszego dnia: lampa stojąca złamana:cool3: od mniejszej lampy (którą chciałam przestawić) stłuczony klosz... teraz mam z dwóch lamp jedną:cool3: i przemeblowanie w mieszkaniu:cool3:... dodam, że trzeźwa byłam... pewnie gdybym wypiła to tyle szkód sobie bym nie zrobiła:cool3::evil_lol: Z tego, co pamiętam, to Basia ma w domu fajną "lampę"... :eviltong: :roflt: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='madziorna']Z tego, co pamiętam, to Basia ma w domu fajną "lampę"... :eviltong: :roflt: tylko nie wiem, czy mi wypożyczy... klosz mam prawie identyczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Imbirka napisał(a):no fakt... pilnuj, bo ja już dosyć dzisiaj narozrabiałam.... wynik dzisiejszego dnia: lampa stojąca złamana:cool3: od mniejszej lampy (którą chciałam przestawić) stłuczony klosz... teraz mam z dwóch lamp jedną:cool3: i przemeblowanie w mieszkaniu:cool3:... dodam, że trzeźwa byłam... pewnie gdybym wypiła to tyle szkód sobie bym nie zrobiła:cool3::evil_lol: to wszystko pewnie z rozpaczy za upływającym czasem :eviltong::evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Danusia12 napisał(a):to wszystko pewnie z rozpaczy za upływającym czasem :eviltong::evil_lol: taaaaaa, przygniótł mnie ciężar latek, chciałam się podeprzeć i złamałam lampę... echhhh starość jest straszna:cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Imbirka napisał(a):taaaaaa, przygniótł mnie ciężar latek, chciałam się podeprzeć i złamałam lampę... echhhh starość jest straszna:cool3::cool3: bidulka.... dobra, wracam do drzwi :lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Danusia12']bidulka.... dobra, wracam do drzwi :lol: :razz::razz::razz:dzielisz czymś przy drzwiach ;) :knajpa: :knajpa: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bez prezentów nie wpuszczam - zarządzenie Imbirki :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Danusia12']Bez prezentów nie wpuszczam - zarządzenie Imbirki :evil_lol: :roll:już byłam z prezentem :p Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Danusia12']Bez prezentów nie wpuszczam - zarządzenie Imbirki :evil_lol: Menrzuś no nie bądź taki groźny:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiaj się bawimy:loveu: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Madzialenka, nie wstydaj się... wchodź, wchodź.... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Imbirka napisał(a):Madzialenka, nie wstydaj się... wchodź, wchodź.... :loveu::loveu::loveu::loveu: To wchodzem:diabloti: :laola::new-bday::BIG: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Dobra - może wejść :cool1: :modla::modla::evil_lol: :diabloti: Quote
teqquila Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń Witaj Bimerowa :evil_lol: . Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Medorowa napisał(a):To wchodzem:diabloti: :laola::new-bday::BIG: choć, choć, choć, napijemy się:p :beerchug::drink1: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='teqquila']Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń Witaj Bimerowa :evil_lol: . cześć Tysiowa:multi::multi::multi::multi: dziękuję bardzo:loveu::loveu::loveu::loveu: :beerchug: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Imbirka napisał(a):choć, choć, choć, napijemy się:p :beerchug::drink1: Właśnie piję sobie przyjaciela z za rogu;):evil_lol: Quote
Recommended Posts