Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']podrap, podrap i posmyraj:cool3::cool3::loveu::diabloti: (pod włos);)
no popatrz, a wszystko zaczęło się od Tyśkowego zdjęcia:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj poranna Alu:multi:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zaczęło się tak niewinnie ....

witaj :multi::multi::multi:
no no kurs kosztorysowania ....:hmmmm: ....nie ...ja jednak odpocznę ten rok :evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']
Tysonowa...:mdleje::icon_roc::icon_roc: Ja się już z Tobą nie zadaję:stupid::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0381-1.jpg[/url][/QUOTE]
Madzia no co Ty :evil_lol::evil_lol: ja musze zaczac cwiczyc :evil_lol::evil_lol:

Witanko
Bimbrowa jak moglas takie zdjecie Tysienka wstawic :evil_lol::evil_lol:

wiesz Kasia dobrze ze o drapaniu a nie o ....

Posted

[quote name='teqquila']Madzia no co Ty :evil_lol::evil_lol: ja musze zaczac cwiczyc :evil_lol::evil_lol:

[/quote]
Mhmmm:cool1::cool1::cool1: A w jakim celu:diabloti:

Bimbrowa, dziecię me, dałabyś jakieś foty:cool3::cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']Mhmmm:cool1::cool1::cool1: A w jakim celu:diabloti:

Bimbrowa, dziecię me, dałabyś jakieś foty:cool3::cool3:[/quote]

Odezwała sie ta z najbardziej obfoconej galeryki :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']Odezwała sie ta z najbardziej obfoconej galeryki :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:cool1::cool1::cool1: Ale to nie wynika z mojej winy, no może po częsci, taki mój aparat;)

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=Purple]WITAJCIE[/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi::multi::multi: cieszę się, ze zaglądacie:loveu:

moja szefowa na urlopie i nie mam czasu na dogo:placz::angryy: echhhhh... ale jutro już weekendzik i będzie lepiej:cool3:

a odnośnie kursu muszę przychaczyć szefową, zobaczymy, nie miała baba kłopotu, spowrotem zachciało mi się uczyć:roll::cool3:

Ps. drożdżówka pyszna:loveu:

Posted

[quote name='Imbir1'][B][SIZE=4][COLOR=Purple]WITAJCIE[/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi::multi::multi: cieszę się, ze zaglądacie:loveu:

moja szefowa na urlopie i nie mam czasu na dogo:placz::angryy: echhhhh... ale jutro już weekendzik i będzie lepiej:cool3:

a odnośnie kursu muszę przychaczyć szefową, zobaczymy, nie miała baba kłopotu, spowrotem zachciało mi się uczyć:roll::cool3:

Ps. drożdżówka pyszna:loveu:[/quote]
Super, trzeba iść do przodu, nie można stać w miejscu;):p:p:p

Posted

helloł:multi::multi::multi::multi:, właśnie wylazłam z kuchni:cool3::evil_lol:

Justyna nie musi mnie odprowadzać, bo ja będę u siebie w domku:p impreza jest u mnie:diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']helloł:multi::multi::multi::multi:, właśnie wylazłam z kuchni:cool3::evil_lol:

Justyna nie musi mnie odprowadzać, bo ja będę u siebie w domku:p impreza jest u mnie:diabloti:[/quote]

Przewidująca Julka:razz:...

Posted

[quote name='Imbir1']helloł:multi::multi::multi::multi:, właśnie wylazłam z kuchni:cool3::evil_lol:

Justyna nie musi mnie odprowadzać, bo ja będę u siebie w domku:p impreza jest u mnie:diabloti:[/quote]

To bardzo praktycznie - na pewno trafisz do domku :eviltong: gorzej jak sie goscie zasiedzą hi hi hi