e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 heloł:loveu: Julio i Bimberku ... sniliscie mi sie dzisiaj:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Imbir1']podrap, podrap i posmyraj:cool3::cool3::loveu::diabloti: (pod włos);) no popatrz, a wszystko zaczęło się od Tyśkowego zdjęcia:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj poranna Alu:multi:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zaczęło się tak niewinnie .... witaj :multi::multi::multi: no no kurs kosztorysowania ....:hmmmm: ....nie ...ja jednak odpocznę ten rok :evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [B][COLOR=Purple]Witam Cię Bimbrowa :multi: jaką dziś masz kawkę? :p bo przyszłam CI wypić troszku... :loveu: mizianko dla synusia Bimbrusia :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hello dogowariatki o drapaniu myślące :cool3: Quote
teqquila Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='madzia i medor'] Tysonowa...:mdleje::icon_roc::icon_roc: Ja się już z Tobą nie zadaję:stupid::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0381-1.jpg[/url][/QUOTE] Madzia no co Ty :evil_lol::evil_lol: ja musze zaczac cwiczyc :evil_lol::evil_lol: Witanko Bimbrowa jak moglas takie zdjecie Tysienka wstawic :evil_lol::evil_lol: wiesz Kasia dobrze ze o drapaniu a nie o .... Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Heloł i jak przypomniałaś sie z kursikiem :cool3::eviltong: nauczyc sie możesz w tej firmie a wykazać w innej :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:loveu: Quote
zuzolandia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 witaneczko kochaneczkoooooooo !!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='teqquila']Madzia no co Ty :evil_lol::evil_lol: ja musze zaczac cwiczyc :evil_lol::evil_lol: [/quote] Mhmmm:cool1::cool1::cool1: A w jakim celu:diabloti: Bimbrowa, dziecię me, dałabyś jakieś foty:cool3::cool3: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Mhmmm:cool1::cool1::cool1: A w jakim celu:diabloti: Bimbrowa, dziecię me, dałabyś jakieś foty:cool3::cool3:[/quote] Odezwała sie ta z najbardziej obfoconej galeryki :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='caroolcia']Odezwała sie ta z najbardziej obfoconej galeryki :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :cool1::cool1::cool1: Ale to nie wynika z mojej winy, no może po częsci, taki mój aparat;) Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko ...pokawowe i przedspacerowe :p[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witam, pędzę do Ciebie z kawusią i drożdżówką, ugniecioną własną ręką... :kaffee_2: Quote
Imbirka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=Purple]WITAJCIE[/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi::multi::multi: cieszę się, ze zaglądacie:loveu: moja szefowa na urlopie i nie mam czasu na dogo:placz::angryy: echhhhh... ale jutro już weekendzik i będzie lepiej:cool3: a odnośnie kursu muszę przychaczyć szefową, zobaczymy, nie miała baba kłopotu, spowrotem zachciało mi się uczyć:roll::cool3: Ps. drożdżówka pyszna:loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='Imbir1'][B][SIZE=4][COLOR=Purple]WITAJCIE[/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi::multi::multi: cieszę się, ze zaglądacie:loveu: moja szefowa na urlopie i nie mam czasu na dogo:placz::angryy: echhhhh... ale jutro już weekendzik i będzie lepiej:cool3: a odnośnie kursu muszę przychaczyć szefową, zobaczymy, nie miała baba kłopotu, spowrotem zachciało mi się uczyć:roll::cool3: Ps. drożdżówka pyszna:loveu:[/quote] Super, trzeba iść do przodu, nie można stać w miejscu;):p:p:p Quote
caroolcia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Narobiły mi apetyta na ta domową drożdżówęczke:roll: Quote
Kate I Luka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Hej Julcia - ucz się ucz... i tak dalej :grins::grins::grins: Quote
teqquila Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dzis sie nie bedzie uczyla tylko :drink1: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='teqquila']Dzis sie nie bedzie uczyla tylko :drink1: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: pamietaj zeby odprowadzic Julie do domu :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 helloł:multi::multi::multi::multi:, właśnie wylazłam z kuchni:cool3::evil_lol: Justyna nie musi mnie odprowadzać, bo ja będę u siebie w domku:p impreza jest u mnie:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Imbir1']helloł:multi::multi::multi::multi:, właśnie wylazłam z kuchni:cool3::evil_lol: Justyna nie musi mnie odprowadzać, bo ja będę u siebie w domku:p impreza jest u mnie:diabloti:[/quote] Przewidująca Julka:razz:... Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Imbir1']helloł:multi::multi::multi::multi:, właśnie wylazłam z kuchni:cool3::evil_lol: Justyna nie musi mnie odprowadzać, bo ja będę u siebie w domku:p impreza jest u mnie:diabloti:[/quote] To bardzo praktycznie - na pewno trafisz do domku :eviltong: gorzej jak sie goscie zasiedzą hi hi hi Quote
Recommended Posts