basia2202 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Imbir1']bardzo chętnie nad morzę się przeprowadzę:p.... jest ktoś chętny żeby się nami zaopiekować?[/quote] to my się przeprowadzimy razem z Imbirem:lol: też chcemy mieszkać nad morzem :p Bimbrzasty - jak już załatwisz chacjendę, to daj znać;) Quote
basia2202 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Imbir1']normalnie, przecież ja podróżuję z Bimbrem, w maju byliśmy nad morzem, a w zeszłym roku byłyśmy z dwoma psami[/quote] jakoś na razie nie jestem w stanie sobie wyobrazić tej podróży:evil_lol: może jak już będzie po, to będę w stanie :eviltong: wieeecie.. to w końcu nasze pierwsze takie doświadczenie;) kiedyś raz jechałam pociągiem z rodzicami i naszą jamniczką Alfą - ale to było tylko do Głowna, więc tylko z prowiantem i ręcznikami - nie liczy się;) w razie czego... będziemy zasięgać porad - kiedy dokładnie wyjeżdżasz? żebym zdążyła z ewentualnymi pytaniami ;) Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Imbir1']bardzo chętnie nad morzę się przeprowadzę:p.... jest ktoś chętny żeby się nami zaopiekować?[/quote] Jeżeli pogodzisz się z wersją jeziorkową to serdecznie zapraszamy do Wlkp - przynajmniej na tymczas :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wyjeżdzamy z Justyną (tequilą) i Tyśkiem 4 sierpnia:p caroolcia, bardzo chętnie, może być jeziorko:loveu: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [FONT=Arial][I][B]:p[COLOR=Red]kto mnie zabierze nad morze:razz: witanko w upalny dzionek:multi: [/COLOR][/B][/I][/FONT] Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:p[COLOR=Red]kto mnie zabierze nad morze:razz: witanko w upalny dzionek:multi: [/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote] jak bedziesz sprzatac i gotowac to ja cie wezme :grin: witanko Bombry :multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']jak bedziesz sprzatac i gotowac to ja cie wezme :grin: witanko Bombry :multi::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:kupie wam gorący kubek i bedzie to ja już sie pakuję:evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a miało być na główkę :evil_lol: [url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0385.jpg[/url] Hello Julcia, ale dobrze Imbirkowi z taka zmotoryzowaną pańcią :loveu: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:kupie wam gorący kubek i bedzie to ja już sie pakuję:evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :lol: kiedy ja nie lubie kubkow goracych :roll::razz: nie zapomij o kole ratunkowym :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Imbir1']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a Ty nie w pracy?????? zbiorników wodnych w Łodzi brak, albo inaczej... rzeki płyną w kanałach:roll: a tam gdzie kanał jest odkryty to jest syf :cool3:[/quote] W pracy byłam:razz::razz::razz: No to mówię, choo do nas:razz: Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 jak Ty kobieto pracowita się zrobiłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: oki, tylko żebyś nie miała nas dosyć:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witanko Julio :) :evil_lol: ssuperowe zdjecia Imbira wodnego :evil_lol: juz sobie wyobrazam co on nad morzem bedzie robił :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Imbir1']jak Ty kobieto pracowita się zrobiłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: oki, tylko żebyś nie miała nas dosyć:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Od zawsze taka byłam:roll::roll::evil_lol: Dawajta, dawajta:cool3: Quote
Imbirka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bry dzionek Wszystkim w ten mglisty dzionek:multi::multi::multi::multi::multi: Justyna, ja to już jestem przerażona tym co ta moja małpa może zacząć wyprawiać:cool3::cool3::evil_lol: Madzia, oki, prosto z Wisełki jadziemy do Ciebie, cieszysz sie?:p Quote
basia2202 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witamy Bimbrolkową ekipę w mglisty dzioneeek :multi: Miziamy miziamy....;) a Zuzanka w uszko podgryza ;) Quote
Imbirka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='basia2202']Witamy Bimbrolkową ekipę w mglisty dzioneeek :multi: Miziamy miziamy....;) a Zuzanka w uszko podgryza ;)[/quote] Witajcie, witajcie:multi: nareszcie zaczyna się już trochę przecierać i coś widać w koncu:cool3: Quote
ferraribox Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie, witajcie:multi: nareszcie zaczyna się już trochę przecierać i coś widać w koncu:cool3:[/quote] :lol: U nas od rana upał,witamy się więc cieplutko i słonecznie:loveu: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon']:lol: kiedy ja nie lubie kubkow goracych :roll::razz: nie zapomij o kole ratunkowym :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:kupię zimne....wezmę dentkę od traktora:diabloti: Witajta Imbirkowe ...dziś ciut wietrzniej i chłodniej..... [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:kupię zimne....wezmę dentkę od traktora:diabloti: Witajta Imbirkowe ...dziś ciut wietrzniej i chłodniej..... [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol: jak byłam mala pływałam na takiej dentce:evil_lol: a u nas dzis cieplusio :razz: witanko:multi: Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hej :) a fotka z Żabulcowym Imbirkiem na konkursik wysłana ?? bom ciekawa........ kiedyś z siostrą robiłyśmy takie różne fotki na konkursy ogólnopolskie, tzn. ona była główną pomysłodawczynią, bo ma talenty (skończyła ASP w Łodzi) - nie to co ja :p namalować nic nie potrafię.....:shake: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Imbir1']Bry dzionek Wszystkim w ten mglisty dzionek:multi::multi::multi::multi::multi: Justyna, ja to już jestem przerażona tym co ta moja małpa może zacząć wyprawiać:cool3::cool3::evil_lol: Madzia, oki, prosto z Wisełki jadziemy do Ciebie, cieszysz sie?:p[/quote] Jasne, ze cieszkam :multi: [quote name='evaxon']:evil_lol: jak byłam mala pływałam na takiej dentce:evil_lol: [/quote] To wszystko tłumaczy... od dziś będę dla Ciebie dobra:-( :diabloti: :diabloti: Quote
basia2202 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wieczorne cmokasy w nochal dla Bimbrzastego od niedobrej Zuzanki :diabloti: Quote
Recommended Posts