basia2202 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Imbir1']Kocham, i to bardzo:loveu::loveu::loveu::loveu: no biedna Zuzanka, nie wiedziałam że tak ją chcieli ptraktować:shake:[/quote] ano.. chcieli potraktować.. chcieli...:( ona jest z interwencji przygarnięta za pośrednictwem schroniska Medor w Zgierzu - gdzieś tam w galerii pisałam, jak do nas trafiła - jak ją zobaczyłam.. taką świneczkę słodziachną z różowiutkim, ryjeczkiem.. to się zakochałam:) a teraz jest szczęściem naszym wielkim:) jak Twoim Imbirek:) p.s. przykazania ojca rydzyka - w dechę hehe :) a czy wiesz co to za skrót: PISIOR? ;) Quote
simbik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Imbir1']a to znalazłam w necie - 10 przykazań ojca Rydzyka:evil_lol::evil_lol: :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Jam jest twój ojciec Rydzyk. Oto przykazania moje: 1. Nie będziesz miał radiów cudzych przed moim. 2. Nie będziesz odbierał radia mojego bez opłaty. 3. Pamiętaj, aby w dzień święty rentę mi przesyłać. 4. Czcij Ojca swego i rozgłośnię jego. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj maybacha ojca dyrektora swojego. 10. Ani żadnej kasy, która jego jest."[/QUOTE] Niezłe :cool3: . Quote
Imbirka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='basia2202']ano.. chcieli potraktować.. chcieli...:( ona jest z interwencji przygarnięta za pośrednictwem schroniska Medor w Zgierzu - gdzieś tam w galerii pisałam, jak do nas trafiła - jak ją zobaczyłam.. taką świneczkę słodziachną z różowiutkim, ryjeczkiem.. to się zakochałam:) a teraz jest szczęściem naszym wielkim:) jak Twoim Imbirek:) p.s. przykazania ojca rydzyka - w dechę hehe :) a czy wiesz co to za skrót: PISIOR? ;)[/quote] nie, nie wiem co to jest PISIOR:cool3: [quote name='simbik']Niezłe :cool3: .[/quote] no i na kolana odrazu:evil_lol::cool3: Quote
simbik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 No to jak z tym spacerkiem:cool3: ? Może jakoś w następnym tygodniu jak się troszkę ochłodzi :lol: . Quote
Imbirka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja dzisiaj kombinuję żeby gdzieś nad wodę podjechać z Bimbrem Quote
simbik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Imbir1']Ja dzisiaj kombinuję żeby gdzieś nad wodę podjechać z Bimbrem[/QUOTE] W tym tygodniu nie dam rady :shake: ... Quote
Imbirka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='simbik']W tym tygodniu nie dam rady :shake: ...[/quote] w przyszłym tygodniu już będę mieć tatę na głowie, bo wychodzi ze szpitala i pewnie będzie chciał zeby go wozić:cool3: Quote
ferraribox Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :lol: Imbirki przyjemnego taplania się w wodzie:lol: I o fotki ropucha prosimy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
izka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaja gorąco boksery2:lol: Foty nurkujacego Imbirka świetne , to niesamowite jak on to robi :multi: , moja Faza nawet pływac nie umie ,po prostu się topi, Rudas pływa, ale szybko sie meczy i wpada w lekką panikę :lol: Napatrzeć sie nie mogę ,świetne zdjęcie :lol: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Imbir1']Witaj Basia:multi::multi::multi::multi: Imbir ma w tej chwili jakieś 2 lata, ciężko stwierdzić bo bidulek jest ze schroniska. U mnie jest już 1,5 roku, a jak go brałam to napewno nie miał roku:cool3:[/quote] Nie miał, nie miał na pewno, bo pamiętam ten jego charakterystyczny u bokserów stożek na głowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: [quote name='Imbir1']a to znalazłam w necie - 10 przykazań ojca Rydzyka:evil_lol::evil_lol: :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Jam jest twój ojciec Rydzyk. Oto przykazania moje: 1. Nie będziesz miał radiów cudzych przed moim. 2. Nie będziesz odbierał radia mojego bez opłaty. 3. Pamiętaj, aby w dzień święty rentę mi przesyłać. 4. Czcij Ojca swego i rozgłośnię jego. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj maybacha ojca dyrektora swojego. 10. Ani żadnej kasy, która jego jest."[/quote] jAMENt... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Witajcie moje potomki - przyjedzcie do Złotoryi się popluskać :p Quote
basia2202 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Julia.. miłego taplania się w bajorku :lol: oj.. zazdroszczę:cool3: Imbir ma ksywkę Bimber? hehe teeż fajnie :eviltong: a zdjęcia żabola - konieeecznieee!! tamto było boskie!!:) Quote
caroolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie miał, nie miał na pewno, bo pamiętam ten jego charakterystyczny u bokserów stożek na głowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: jAMENt... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Witajcie moje potomki - przyjedzcie do Złotoryi się popluskać :p[/quote] małe boksie maja cudowne stożki na głowie za młodu:loveu: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='caroolcia']małe boksie maja cudowne stożki na głowie za młodu:loveu:[/quote] Taa:loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wpadłam popluskać się z Imbirkiem dla ochłody :loveu: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0386.jpg[/url] Bimber.. ale ci dobrze:razz::razz::razz: witanko :) Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dzieńdobrek :multi::multi::multi::multi::multi: No i z taplanka nici:cool3: Musiałam jeszcze wczoraj pozałatwiać sprawy tacie:cool3:. za to sama wczoraj wpadłam na chwilę na basen, może dzisiaj uda nam się gdzieś podjechać, tylko, że my mamy wszędzie do wody daleko:placz: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0380.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0381.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0382.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0383.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0385.jpg[/IMG] Quote
basia2202 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witamy bimbrzastą ekipę :multi: :loveu: [quote name='Imbir1']tylko, że my mamy wszędzie do wody daleko:placz:[/quote] to zupełnie tak jak my:-( i do tego auta nie posiadamy:shake: czekamy z utęsknieniem na wakacje.... jesze 28 dni... odliczamy... i będziemy wszyscy się pluskać:) Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='basia2202']Witamy bimbrzastą ekipę :multi: :loveu: to zupełnie tak jak my:-( i do tego auta nie posiadamy:shake: czekamy z utęsknieniem na wakacje.... jesze 28 dni... odliczamy... i będziemy wszyscy się pluskać:)[/quote] auto posiadam chwilowo do dyspozycji:cool3: wiem co znaczy brak autka i niemożność swobodnego przemieszczania się:shake: a nam zostało 17 dni do wyjazdu:p Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wiam z samego rana przy kawusi:loveu: Od rana cudne zdjęcia:loveu: :loveu: Przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, u nas zbiorników wodnych pod dostatkiem;) Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Wiam z samego rana przy kawusi:loveu: Od rana cudne zdjęcia:loveu: :loveu: Przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, u nas zbiorników wodnych pod dostatkiem;)[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a Ty nie w pracy?????? zbiorników wodnych w Łodzi brak, albo inaczej... rzeki płyną w kanałach:roll: a tam gdzie kanał jest odkryty to jest syf :cool3: Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ach jaki on szczęśliwy w tej wodzie - stanowczo powinnaś się przeprowadzić gdzieś gdzie wody pod dostatkiem:eviltong: ja do urlopiku jeszcze całe 2,5 mca :roll: Quote
basia2202 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Imbir1']auto posiadam chwilowo do dyspozycji:cool3: wiem co znaczy brak autka i niemożność swobodnego przemieszczania się:shake: a nam zostało 17 dni do wyjazdu:p[/quote] ech.. zazdrościmy, że wyjeżdżacie szybciej niż my:roll: a co do auta... stwierdziliśmy z moim Misiuniem, że to ostatnie wakacje bez auta, tak się nie da normalnie podróżować.. jeszcze z psem... a żę Zuzankę kochamy, to nie chcemy jej zostawiać (no chyba, że się wybierzemy do Tunezji, to fafluniasta wnusia z babcią zostanie ;) ) ja to w ogóle nie wiem, jak to będzie w te wakacje.. my, dwa plecaki, torba z manelami Zuzanki i jeszcze sama Zuzanka (która nie jest już niesety wagi piórkowej, baa... nawet koguciej już chyba nie jest... waga ciężka się zaczyna) - i jak tu się zabrać? :diabloti: Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bardzo chętnie nad morzę się przeprowadzę:p.... jest ktoś chętny żeby się nami zaopiekować? Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='basia2202']ech.. zazdrościmy, że wyjeżdżacie szybciej niż my:roll: a co do auta... stwierdziliśmy z moim Misiuniem, że to ostatnie wakacje bez auta, tak się nie da normalnie podróżować.. jeszcze z psem... ja to w ogóle nie wiem, jak to będzie w te wakacje.. my, dwa plecaki, torba z manelami Zuzanki i jeszcze sama Zuzanka - i jak tu się zabrać? :diabloti:[/quote] normalnie, przecież ja podróżuję z Bimbrem, w maju byliśmy nad morzem, a w zeszłym roku byłyśmy z dwoma psami Quote
Recommended Posts