Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:helloł ...Imbireczkowe .....dotarłam na blogaski :loveu::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Córa wracaj Ty, bo się zaczynam o Cia Cia martwić:shake::shake::shake::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hejka:multi::multi::multi::multi: jestem już jestem, ale 5 godzin z tatusiem to troche za dużo jak na mój system nerwowy:cool3::evil_lol:, żyję w każdym bądz razie, i udało mi się nie spaść ze schodów:evil_lol::lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']Hejka:multi::multi::multi::multi: jestem już jestem, ale 5 godzin z tatusiem to troche za dużo jak na mój system nerwowy:cool3::evil_lol:, żyję w każdym bądz razie, i udało mi się nie spaść ze schodów:evil_lol::lol:[/quote] Ufff, ulżyło mi:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 hehe tom cale szczescie bom mi sie przypomnialo zee razem na wakacje jedziemy i ktos musi taszczyc :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Ufff, ulżyło mi:multi::multi::multi::evil_lol:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='teqquila']hehe tom cale szczescie bom mi sie przypomnialo zee razem na wakacje jedziemy i ktos musi taszczyc :evil_lol: :evil_lol:[/quote] paskuda, za tragarza mam robić?:mad::evil_lol::cool3: Dzieńdobry wszystkim:multi::multi::multi: [IMG]http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg[/IMG] zaraz chyba drugą wypiję:cool3: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:umęczona wita wymęczoną ...idę na psacerek a potem wpadam na kawusię :p[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi:umęczona wita wymęczoną ...idę na psacerek a potem wpadam na kawusię :p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] no to oć Alu, bo pewnie u mnie będzie dzisiaj sporo kawusiek:evil_lol: :cool3: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 O kaffa, z przyjemnością się napiję :loveu: Witajcie wnuczęta :) Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1'] [IMG]http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg[/IMG] [/quote] kawaaaaa ja chce kawyyy duuuzooo kaaawyyyyyy:morning: witanko:loveu: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']kawaaaaa ja chce kawyyy duuuzooo kaaawyyyyyy:morning: witanko:loveu:[/quote] No co Ty, z taką miną witasz nowy tydzień:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Bry Imbirkowicze! Co za wateczek!!!!!! kawusie serwuja:) sniadanie tez? Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witanko :) Julia to co Ty w nocy robilas?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='bonita']No co Ty, z taką miną witasz nowy tydzień:evil_lol:[/quote] bo ze tak powiem sie nie wyspałam:razz: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']no to oć Alu, bo pewnie u mnie będzie dzisiaj sporo kawusiek:evil_lol: :cool3:[/quote] Co robiłaś, gdzie , z kim i w ogóle:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']Bry Imbirkowicze! Co za wateczek!!!!!! kawusie serwuja:) sniadanie tez?[/quote] też:p zaraz będę jeść właśnie:lol: [quote name='teqquila']Witanko :) Julia to co Ty w nocy robilas?? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [quote name='madzia i medor']Co robiłaś, gdzie , z kim i w ogóle:diabloti::diabloti:[/quote] boszsz, następne ciekawe, :cool3::cool3::cool3: a takie tam różne miałam, te no.. jak to sie nazywa? ..... a, stosunki :p:eviltong: [quote name='evaxon']kawaaaaa ja chce kawyyy duuuzooo kaaawyyyyyy:morning: witanko:loveu:[/quote] a pij, wiaderko kawy chcesz?:cool3::evil_lol: [quote name='bonita']O kaffa, z przyjemnością się napiję :loveu: Witajcie wnuczęta :)[/quote] plosiem bardzom babciu:loveu::p Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']no to oć Alu, bo pewnie u mnie będzie dzisiaj sporo kawusiek:evil_lol: :cool3:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pjestem ...wypiłam 1 ale 2 chyba wskazana:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1'] a pij, wiaderko kawy chcesz?:cool3::evil_lol: [/quote] hyhyhy nie no wiaderko to chyba za duzo:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a toz toz dlatego z samego rana taki dobry humorek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: pewnie znow ten na jak mu tam :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pjestem ...wypiłam 1 ale 2 chyba wskazana:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] no to oć na następną:lol: [IMG]http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p3.jpg[/IMG] [quote name='evaxon']hyhyhy nie no wiaderko to chyba za duzo:evil_lol:[/quote] [IMG]http://b33.grono.net/72/185/gallery-11464210-500x500.jpg[/IMG] masz duuuży kuban:p [quote name='teqquila']a toz toz dlatego z samego rana taki dobry humorek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: pewnie znow ten na jak mu tam :evil_lol:[/quote] no, no, co sie tak zapowietrzyłaś?:cool3: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nie zapowietrzyma tylko poplulam :evil_lol: :evil_lol: a wy to chyba juz uzaleznione od tej kawy :evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ale kafcia-mniam mniam, załapie się na taka?:cool3: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='caroolcia']ale kafcia-mniam mniam, załapie się na taka?:cool3:[/quote] bardzo proszę:p [IMG]http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg[/IMG] a teraz spadam trochę chociaż poudawać, że pracuję:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:czekolady nie chcę chyba ze z orzeszkami :p....ale kawa chętnie ...najwyżej poczuję ze mam watróbkę[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts