Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']:cool3::cool3::cool3: nieeeeee, nie miałam nawet kiedy, tatuś jest mocno absorbujący:razz::diabloti: [/quote] Ale Ty dobre dziecię wszystko wytrzymasz:loveu::razz::razz: Słyszałam, że robisz śniadanka i herbatki:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']no rano mecyl tyrez juz chyba nie :evil_lol:[/quote] po tym bałaganie w literkach to widzę, że nadal Cię męczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: [quote name='madzia i medor']Ale Ty dobre dziecię wszystko wytrzymasz:loveu::razz::razz: Słyszałam, że robisz śniadanka i herbatki:diabloti:[/quote] noooooo, jeszcze o mały włos a zeby bym sobie wybiła przez niego na ścianie. Przydepnął mi kulą buta ochronnego, no i trochę poleciałam, a później się dziwił, że nie chcę iść obok niego:cool3::diabloti: śniadanko to sobie zrobiłam i kawusię, ale gorzką bo nie mam w domu cukru a nie chce mi się zjechać na dół do sklepu:evil_lol::p Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']1. po tym bałaganie w literkach to widzę, że nadal Cię męczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: noooooo, jeszcze o mały włos a zeby bym sobie wybiła przez niego na ścianie. Przydepnął mi kulą buta ochronnego, no i trochę poleciałam, a później się dziwił, że nie chcę iść obok niego:cool3::diabloti: 2.śniadanko to sobie zrobiłam i kawusię, ale gorzką bo nie mam w domu cukru a nie chce mi się zjechać na dół do sklepu:evil_lol::p[/quote] Buhahahahaa wyobraziłam to sobie i... padłam:mdleje::mdleje::evil_lol: :turn_l: Boshhh nie mogę się przestać śmiać:evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ja tyz nie mogem sie przestac smiac :evil_lol: :evil_lol: monitor oplulam :evil_lol: jaki balakan w moich literkach !! przecie ja juz doszlam dom siebie :evil_lol: :evil_lol: jam Ci pozyczem cukier ale Ty mi zrobisz sniadanko bom kawke juz zrobilas:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahahaa wyobraziłam to sobie i... padłam:mdleje::mdleje::evil_lol: :turn_l: Boshhh nie mogę się przestać śmiać:evil_lol::evil_lol:[/quote] matka, czego się z własnego dziecka nabijasz, co??????:razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oki, a teraz regulaminowy Imbirek - jeszcze świeży:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0218.jpg[/IMG] moja krówka:loveu: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0220.jpg[/IMG] zającek:loveu: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0221.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0222.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0224.jpg[/IMG] Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 a co z pieca go wyjelas ze swiezy?? biedny Bibcio :evil_lol: :evil_lol: Madzia tom Ty powinnac przytulic dziecie i poglaskac po glowce a nie sie smiac :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']ja tyz nie mogem sie przestac smiac :evil_lol: :evil_lol: monitor oplulam :evil_lol: jaki [B]balakan[/B] w moich literkach !! przecie ja juz doszlam dom siebie :evil_lol: :evil_lol: jam Ci pozyczem cukier ale Ty mi zrobisz sniadanko bom kawke juz zrobilas:evil_lol:[/quote] bardzo śmieszne, mnie po ścianach rzuca, a te się nabijają:eviltong::diabloti: [B]jakto jaki? właśnie ten:evil_lol:[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a śniadanko to ja już zjadłam i pomału szykuję się do tatusia:loveu::p ciekawa jestem co mi dzisiaj zrobi:cool3: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']matka, czego się z własnego dziecka nabijasz, co??????:razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] :nono::nono::nono: w życiu, gdzież bym śmiała śmieć:diabloti: :hmmmm: A Ty co Imbirku za pokaz cyrkowy odstawiasz:evil_lol: [url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0222.jpg[/url] Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']a co z pieca go wyjelas ze swiezy?? biedny Bibcio :evil_lol: :evil_lol: Madzia tom Ty powinnac przytulic dziecie i poglaskac po glowce a nie sie smiac :evil_lol: :evil_lol:[/quote] noooo, na trzy zdrowaśki go tam wrzuciłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (tak dla zdrowotności oczywiście:p) oooooo to to - święte słowa Justyna:evil_lol::p Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1'] a śniadanko to ja już zjadłam i pomału szykuję się do tatusia:loveu::p ciekawa jestem co mi dzisiaj zrobi:cool3:[/quote] Litości, bo umrę ze śmiechu:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']a co z pieca go wyjelas ze swiezy?? biedny Bibcio :evil_lol: :evil_lol: Madzia tom Ty powinnac przytulic dziecie i poglaskac po glowce a nie sie smiac :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie bądź taka mądra:diabloti::loveu: [quote name='Imbir1']noooo, na trzy zdrowaśki go tam wrzuciłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (tak dla zdrowotności oczywiście:p) oooooo to to - święte słowa Justyna:evil_lol::p[/quote] A Ty nie pyskuj:diabloti::loveu: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']:nono::nono::nono: w życiu, gdzież bym śmiała śmieć:diabloti: :hmmmm: A Ty co Imbirku za pokaz cyrkowy odstawiasz:evil_lol: [URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0222.jpg[/URL][/quote] no ja myślę:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: patyczka łapał, łapał, łapał.... i nie złapał:evil_lol::lol: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Litości, bo umrę ze śmiechu:evil_lol::evil_lol:[/quote] a miałaś się nie nabijać:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Nie bądź taka mądra:diabloti::loveu: A Ty nie pyskuj:diabloti::loveu:[/quote] no patrzcie, jak na porozstawiała po kątach:cool3::cool3::cool3::diabloti: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']noooo, na trzy zdrowaśki go tam wrzuciłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (tak dla zdrowotności oczywiście:p) oooooo to to - święte słowa Justyna:evil_lol::p[/QUOTE] trza hartowac poki mlody :evil_lol: :evil_lol: moje slowa sa swiete :hmmmm: [quote name='madzia i medor']Litości, bo umrę ze śmiechu:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] e tam co Cie nie zabije tom Cie wzmocni pamietaj :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila'] e tam co Cie nie zabije tom Cie wzmocni pamietaj :evil_lol:[/quote] :grins: [quote name='Imbir1']1.no ja myślę:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: 2.patyczka łapał, łapał, łapał.... i nie złapał:evil_lol::lol:[/quote] 1. Nie kłam:diabloti: 2. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Imbir1']1.a miałaś się nie nabijać:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol: 2.no patrzcie, jak na porozstawiała po kątach:cool3::cool3::cool3::diabloti:[/quote] 1.:lol!: 2. Muszę, bo któż inny, jak nie ja:grins::grins::diabloti: Quote
DORRAG Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Cześć:p Widziałam fotki Imbirastego:loveu: :loveu: :loveu: Ale nie zacytuje bo nie umiem:oops: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No dobra, wygońta mnie, bo znowu się zasiedzę przed kompem i usłyszę później, że o ojcu zapomniałam:cool3::cool3::cool3::cool3: Mam nadzieję, że dzisiaj nic mi nie zrobi (chociaż nie wiem bo sobie spacer po szpitalu wymyślił):cool3: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 hy hy jak bym swoja matke slyszla :evil_lol: :evil_lol: choc ostatnio tom byla gotowa do mojego komendanta dzwonic i skarzyc na mnie :evil_lol: :evil_lol: Julia tom jak cos to my Cie odiwdzimy w szpitalu nie boj sie Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p Widziałam fotki Imbirastego:loveu: :loveu: :loveu: Ale nie zacytuje bo nie umiem:oops:[/quote] Helloł:multi: teraz wstawia się tylko link od zdjęcia:razz: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']No dobra, wygońta mnie, bo znowu się zasiedzę przed kompem i usłyszę później, że o ojcu zapomniałam:cool3::cool3::cool3::cool3: Mam nadzieję, że dzisiaj nic mi nie zrobi (chociaż nie wiem bo sobie spacer po szpitalu wymyślił):cool3:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będę trzymać za Ciebie kciuki:kciuki::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']hy hy jak bym swoja matke slyszla :evil_lol: :evil_lol: choc ostatnio tom byla gotowa do mojego komendanta dzwonic i skarzyc na mnie :evil_lol: :evil_lol: Julia tom jak cos to my Cie odiwdzimy w szpitalu nie boj sie[/quote] ja się twojej mamie nie dziwię, przecież Ty jesteś straszne dziecko:evil_lol::evil_lol::razz: Uważaj sobie, ja już w tym szpitalu leżałam, drugi raz nie chcę:cool3: Quote
DORRAG Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł:multi: teraz wstawia się tylko link od zdjęcia:razz:[/quote] Wiem ...ale właśnie tego nie umiem:oops: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='DORRAG']Wiem ...ale właśnie tego nie umiem:oops:[/quote] Prawym przyciskiem myszy na obrazek i dajesz ,,kopiuj adres obrazka" ;);) Quote
DORRAG Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Prawym przyciskiem myszy na obrazek i dajesz ,,kopiuj adres obrazka" ;);)[/quote] Dzięki :p:p Quote
Recommended Posts