bonita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1']Babciu, a co Ty spać po nocach nie możesz?:crazyeye::evil_lol: No to lecem do Ciebie na kawusię:p[/quote] Po nocach mogę:cool3: , ale u mnie już dzionek wstał:multi: nie wiem Jak u Ciebie:evil_lol: Straszna burza była w nocy:shake: lało okropnie, ale na szczęście teraz robi się już ładnie:multi: Qurcze muszę iść dowód na nowy wymieńić:shake: , ale czuję że dziś to nie jest dobry dzień na wymianę:evil_lol: . Podobno są już kolejki jak fix:crazyeye: , ciekawe co się będzie dziąło końcem roku:p Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='bonita']Po nocach mogę:cool3: , ale u mnie już dzionek wstał:multi: nie wiem Jak u Ciebie:evil_lol: Straszna burza była w nocy:shake: lało okropnie, ale na szczęście teraz robi się już ładnie:multi: Qurcze muszę iść dowód na nowy wymieńić:shake: , ale czuję że dziś to nie jest dobry dzień na wymianę:evil_lol: . Podobno są już kolejki jak fix:crazyeye: , ciekawe co się będzie dziąło końcem roku:p[/quote] u nas burza była kolo 21, a później to już tylko padało:cool3: Dowód wymieniłam coś koło marca/kwietnia i czekałam już na niego ponad miesiąc, więc życzę powodzenia im później tym gorzej:cool3: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 też się zbierałam z Tym, ale w końcu mam, teraz kolej na wymianę paszportu:cool3: wniosek już mam, tylko kiedy się zbiorę żeby go zanieść to jeszcze nie wiem:roll::evil_lol: Quote
bonita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Wiesz zanieść to jeszcze looz, na początku roku miałam tyle załatwiania po urzędach że wnioski na dowód miała wtedy już wypełnione:p najgorszy jest fotograf:p ja po prostu nie umiem się do niego wybrac:shake: a muszę to zrobić dziś, najpóżniej jutro:placz: .:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 skąd ja to znam:cool3: zdjęcia zrobiłam kolorowe do dowodu, a to co oni z Tym zrobili to koszmar. Zdjęcie jest czarno-białe, wyszła mi jakaś zmarcha i wyglądam jak stara zrzędliwa baba:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1'] a ja nie byłabym tak do końca pewna, Tysio ma czerwonego rogza:diabloti: więc nie tak do końca z tymi kolorami:evil_lol::cool3:[/quote] Czerwony mi nie przeszkadza....bardzo ładny kolorek :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witamy, u nas też lało, ranek "dwukawusiowy"... Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Danusia12']Czerwony mi nie przeszkadza....bardzo ładny kolorek :eviltong:[/quote] taaaaaa, zwłaszcza torebeczki w tym kolorze są modne, takie teletubisiowe:diabloti::cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Witamy, u nas też lało, ranek "dwukawusiowy"...[/quote] ja po 2 kawach i 2 tabletkach na głowę, bleeeee:cool3: [quote name='drzalka']Hejo,, z ranka - poranka :DD::D[/quote] hejo popołudniowo:multi::p Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1'] noooo niestety środek:cool3: widzisz jak twoje dziecko się męczy?:cool3: nie gwizdaj tu, bo faktycznie jak mam po tobie wszystko to teraz ja zacznę zatrzymywać radiowozy:evil_lol:;) [/quote] Pracuj, pracuj na mamuni samochodzik:loveu::diabloti: I bierz ze mnie przykład:multi::diabloti: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1']skąd ja to znam:cool3: zdjęcia zrobiłam kolorowe do dowodu, a to co oni z Tym zrobili to koszmar. Zdjęcie jest czarno-białe, wyszła mi jakaś zmarcha i wyglądam jak stara zrzędliwa baba:cool3:[/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]o focie z dowodu ani nie myślę ...dobrze że ledwo ją widać:evil_lol: A zaraz sprawdzam paszporta:razz:....bom sie zaplatała czy jeszcze aktualny czy nie:diabloti: Witajta Imbirkowe:multi:[/COLOR] [/I][/B][/FONT] Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Pracuj, pracuj na mamuni samochodzik:loveu::diabloti: I bierz ze mnie przykład:multi::diabloti:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: przecież to ty powinnaś dziecku sprezentować samochodzik:cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]o focie z dowodu ani nie myślę ...dobrze że ledwo ją widać:evil_lol: A zaraz sprawdzam paszporta:razz:....bom sie zaplatała czy jeszcze aktualny czy nie:diabloti: Witajta Imbirkowe:multi:[/COLOR] [/I][/B][/FONT][/quote] hehe, ja napewno paszport mam nieaktualny i muszę się zebrać:cool3: ale fotki w dowodach teraz są :cool2::cool3: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: przecież to ty powinnaś dziecku sprezentować samochodzik:cool3: [/quote] Do tatusia poszła font :diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Do tatusia poszła font :diabloti::diabloti:[/quote] noooooo właśnie, mamcia a kaj jest mój tatuś????:niewiem::niewiem::niewiem: Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Heloł Imbirki ;) ja dowodzik i prawko mam nufka sztuka:razz: - i popieram najgorszy jest fotograf - bleee.:roll: Zapraszam na 3-cią kawke ;) Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1']noooooo właśnie, mamcia a kaj jest mój tatuś????:niewiem::niewiem::niewiem:[/quote] Jak to mawia mama mojej dobrej koleżanki "Matka jedna, a ojców cała stodoła":diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='caroolcia']Heloł Imbirki ;) ja dowodzik i prawko mam nufka sztuka:razz: - i popieram najgorszy jest fotograf - bleee.:roll: Zapraszam na 3-cią kawke ;)[/quote] Oo, to tak jak ja trzecią właśnie pijem:eviltong: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='caroolcia']Heloł Imbirki ;) ja dowodzik i prawko mam nufka sztuka:razz: - i popieram najgorszy jest fotograf - bleee.:roll: Zapraszam na 3-cią kawke ;)[/quote] prawko wymieniałam w zeszłym roku, więc też prawie nówka:roll: trzeciej kawki niestety nie dam rady, za 20 min konczę pracę:p i idę zrobić pazury:cool3: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Jak to mawia mama mojej dobrej koleżanki "Matka jedna, a ojców cała stodoła":diabloti::diabloti::diabloti: [/quote] acha, czyli mogę sobie wybrać?:cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1']acha, czyli mogę sobie wybrać?:cool3::diabloti:[/quote] Wybieraj, zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo, że trafisz:diabloti: [SIZE=1][COLOR=Yellow]Ale jestem goopia:evil_lol::evil_lol::loveu:[/COLOR][/SIZE] Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1']prawko wymieniałam w zeszłym roku, więc też prawie nówka:roll: trzeciej kawki niestety nie dam rady, za 20 min konczę pracę:p i idę zrobić pazury:cool3:[/quote] ehhh mi jeszcze 1:40 została :roll: i tylko kafka może mnie teraz uratować. Z pazurkami nie ma żartów - z byle jakimi nie da się pracować :evil_lol: Quote
Kiłi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzieńdoberek:diabloti: A właściwie Dobrywieczorek:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dziendobrywieczór:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Imbirki ile placicie za noclegi w wisełce??:razz: Quote
teqquila Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Efa Ty nie jedziesz jak cos :evil_lol: :evil_lol: Julia Tysia obroza jest czerwono bordowa :evil_lol: :evil_lol: i w bulldogi:evil_lol: a roz tom nie faceta kolor i koniec kropka:evil_lol: a co policjanci Ci sie nie podobaja ??:evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='teqquila']Efa Ty nie jedziesz jak cos :evil_lol: :evil_lol: Julia Tysia obroza jest czerwono bordowa :evil_lol: :evil_lol: i w bulldogi:evil_lol: a roz tom nie faceta kolor i koniec kropka:evil_lol: a co policjanci Ci sie nie podobaja ??:evil_lol: :evil_lol:[/quote] a ty przestan tą głową kiwać bo ci odpadnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts