Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']Babciu, a co Ty spać po nocach nie możesz?:crazyeye::evil_lol:
No to lecem do Ciebie na kawusię:p[/quote]

Po nocach mogę:cool3: , ale u mnie już dzionek wstał:multi:
nie wiem Jak u Ciebie:evil_lol:
Straszna burza była w nocy:shake: lało okropnie, ale na szczęście teraz robi się już ładnie:multi:
Qurcze muszę iść dowód na nowy wymieńić:shake: , ale czuję że dziś to nie jest dobry dzień na wymianę:evil_lol: .
Podobno są już kolejki jak fix:crazyeye: , ciekawe co się będzie dziąło końcem roku:p

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='bonita']Po nocach mogę:cool3: , ale u mnie już dzionek wstał:multi:
nie wiem Jak u Ciebie:evil_lol:
Straszna burza była w nocy:shake: lało okropnie, ale na szczęście teraz robi się już ładnie:multi:
Qurcze muszę iść dowód na nowy wymieńić:shake: , ale czuję że dziś to nie jest dobry dzień na wymianę:evil_lol: .
Podobno są już kolejki jak fix:crazyeye: , ciekawe co się będzie dziąło końcem roku:p[/quote]
u nas burza była kolo 21, a później to już tylko padało:cool3:
Dowód wymieniłam coś koło marca/kwietnia i czekałam już na niego ponad miesiąc, więc życzę powodzenia im później tym gorzej:cool3:

Posted

też się zbierałam z Tym, ale w końcu mam, teraz kolej na wymianę paszportu:cool3: wniosek już mam, tylko kiedy się zbiorę żeby go zanieść to jeszcze nie wiem:roll::evil_lol:

Posted

Wiesz zanieść to jeszcze looz, na początku roku miałam tyle załatwiania po urzędach że wnioski na dowód miała wtedy już wypełnione:p najgorszy jest fotograf:p ja po prostu nie umiem się do niego wybrac:shake: a muszę to zrobić dziś, najpóżniej jutro:placz: .:evil_lol:

Posted

skąd ja to znam:cool3:
zdjęcia zrobiłam kolorowe do dowodu, a to co oni z Tym zrobili to koszmar. Zdjęcie jest czarno-białe, wyszła mi jakaś zmarcha i wyglądam jak stara zrzędliwa baba:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']
a ja nie byłabym tak do końca pewna, Tysio ma czerwonego rogza:diabloti: więc nie tak do końca z tymi kolorami:evil_lol::cool3:[/quote]

Czerwony mi nie przeszkadza....bardzo ładny kolorek :eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12']Czerwony mi nie przeszkadza....bardzo ładny kolorek :eviltong:[/quote]
taaaaaa, zwłaszcza torebeczki w tym kolorze są modne, takie teletubisiowe:diabloti::cool3:
[quote name='AgusiaTerierka']Witamy, u nas też lało, ranek "dwukawusiowy"...[/quote]
ja po 2 kawach i 2 tabletkach na głowę, bleeeee:cool3:
[quote name='drzalka']Hejo,, z ranka - poranka :DD::D[/quote]
hejo popołudniowo:multi::p

Posted

[quote name='Imbir1']
noooo niestety środek:cool3: widzisz jak twoje dziecko się męczy?:cool3:
nie gwizdaj tu, bo faktycznie jak mam po tobie wszystko to teraz ja zacznę zatrzymywać radiowozy:evil_lol:;)
[/quote]
Pracuj, pracuj na mamuni samochodzik:loveu::diabloti:
I bierz ze mnie przykład:multi::diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']skąd ja to znam:cool3:
zdjęcia zrobiłam kolorowe do dowodu, a to co oni z Tym zrobili to koszmar. Zdjęcie jest czarno-białe, wyszła mi jakaś zmarcha i wyglądam jak stara zrzędliwa baba:cool3:[/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]o focie z dowodu ani nie myślę ...dobrze że ledwo ją widać:evil_lol:
A zaraz sprawdzam paszporta:razz:....bom sie zaplatała czy jeszcze aktualny czy nie:diabloti:
Witajta Imbirkowe:multi:[/COLOR]
[/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Pracuj, pracuj na mamuni samochodzik:loveu::diabloti:
I bierz ze mnie przykład:multi::diabloti:[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: przecież to ty powinnaś dziecku sprezentować samochodzik:cool3:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]o focie z dowodu ani nie myślę ...dobrze że ledwo ją widać:evil_lol:
A zaraz sprawdzam paszporta:razz:....bom sie zaplatała czy jeszcze aktualny czy nie:diabloti:
Witajta Imbirkowe:multi:[/COLOR]
[/I][/B][/FONT][/quote]
hehe, ja napewno paszport mam nieaktualny i muszę się zebrać:cool3:
ale fotki w dowodach teraz są :cool2::cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: przecież to ty powinnaś dziecku sprezentować samochodzik:cool3:
[/quote]
Do tatusia poszła font :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Do tatusia poszła font :diabloti::diabloti:[/quote]
noooooo właśnie, mamcia a kaj jest mój tatuś????:niewiem::niewiem::niewiem:

Posted

[quote name='Imbir1']noooooo właśnie, mamcia a kaj jest mój tatuś????:niewiem::niewiem::niewiem:[/quote]
Jak to mawia mama mojej dobrej koleżanki "Matka jedna, a ojców cała stodoła":diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='caroolcia']Heloł Imbirki ;)
ja dowodzik i prawko mam nufka sztuka:razz: - i popieram najgorszy jest fotograf - bleee.:roll:

Zapraszam na 3-cią kawke ;)[/quote]
Oo, to tak jak ja trzecią właśnie pijem:eviltong:

Posted

[quote name='caroolcia']Heloł Imbirki ;)
ja dowodzik i prawko mam nufka sztuka:razz: - i popieram najgorszy jest fotograf - bleee.:roll:

Zapraszam na 3-cią kawke ;)[/quote]
prawko wymieniałam w zeszłym roku, więc też prawie nówka:roll:

trzeciej kawki niestety nie dam rady, za 20 min konczę pracę:p i idę zrobić pazury:cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jak to mawia mama mojej dobrej koleżanki "Matka jedna, a ojców cała stodoła":diabloti::diabloti::diabloti:
[/quote]
acha, czyli mogę sobie wybrać?:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']acha, czyli mogę sobie wybrać?:cool3::diabloti:[/quote]
Wybieraj, zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo, że trafisz:diabloti:
[SIZE=1][COLOR=Yellow]Ale jestem goopia:evil_lol::evil_lol::loveu:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Imbir1']prawko wymieniałam w zeszłym roku, więc też prawie nówka:roll:

trzeciej kawki niestety nie dam rady, za 20 min konczę pracę:p i idę zrobić pazury:cool3:[/quote]

ehhh mi jeszcze 1:40 została :roll: i tylko kafka może mnie teraz uratować.

Z pazurkami nie ma żartów - z byle jakimi nie da się pracować :evil_lol:

Posted

Efa Ty nie jedziesz jak cos :evil_lol: :evil_lol:
Julia Tysia obroza jest czerwono bordowa :evil_lol: :evil_lol: i w bulldogi:evil_lol:
a roz tom nie faceta kolor i koniec kropka:evil_lol:
a co policjanci Ci sie nie podobaja ??:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Efa Ty nie jedziesz jak cos :evil_lol: :evil_lol:
Julia Tysia obroza jest czerwono bordowa :evil_lol: :evil_lol: i w bulldogi:evil_lol:
a roz tom nie faceta kolor i koniec kropka:evil_lol:
a co policjanci Ci sie nie podobaja ??:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
a ty przestan tą głową kiwać bo ci odpadnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: