zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [COLOR=Navy][I][B]witanko Bimberkowa urlopowiczko;-) ze tez nie masz kiesy wolnego brac hehehehe ;-) .buziolki dla faflunka !!!!!!!!!!!!!!!![/B][/I][/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cześć Bimberki, witajcie w szarej pracowniczej rzeczywistości :-( Quote
Kiłi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ale nas tu daaaaaaaawno nie było!!:-o Jak imbirek? Może jakieś zdjatka?:cool3: Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Julia Witanko i buziaki dla Imbirka :) a ja jeszcze 4 dni mam zajecia i potem az 9 wolnego :P a na sam koniec wystawa w Łodzi :):lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witajcie, dzisiaj się okazało, ze ten tydzień jeszcze pracuje, a później 2 tygodnie laby, rety nareszcie:multi:, obskoczymy wystawę w Łodzi i jedziemy sobie z Imbirkiem na zasłużony odpoczynek:p no ale w związku z tym mam pracy full:cool3: tak na szybko kolejny filmik ze szczekającym Imbirkiem, tym razem wybrał sobie rurędo obszczekania:diabloti: [FONT=Fixedsys][SIZE=5][COLOR=Lime][B][URL="http://www.zippyvideos.com/7616851666922786/pic_0228/"]FILMIK[/URL][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No to super:multi: :multi: A gdzuie się wybieracie:cool3: Wnusiu Ty maniaku szczekania:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jak wrócimy to zobaczycie gdzie nas wywiało:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Imbir1']jak wrócimy to zobaczycie gdzie nas wywiało:diabloti:[/QUOTE] No mamusi nie powiesz:nono::diabloti: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='madzia i medor']No mamusi nie powiesz:nono::diabloti:[/quote] nie powiem:p:eviltong: jak wrócimy to zobaczycie:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj tajemnicza Julio :) Wracajta szybko do nas :p Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']nie powiem:p:eviltong: jak wrócimy to zobaczycie:diabloti:[/QUOTE] Do Wisełki:cool3: A obiecujesz dużżoooo fotek:razz: :razz: :razz: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj tajemnicza Julio :) Wracajta szybko do nas :p[/quote] jeszcze jesteśmy, ale ja zarobiona, muszę wszystko wypchnąć prze urlopem:cool3: [quote name='madzia i medor']Do Wisełki:cool3: A obiecujesz dużżoooo fotek:razz: :razz: :razz:[/quote] nie zgadłaś:eviltong: do Wisełki jedziemy w sierpniu w całkiem duuużym psim gronie:lol: a teraz będziemy i tu i tam, obiecuję, ze będą fotki Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']jeszcze jesteśmy, ale ja zarobiona, muszę wszystko wypchnąć prze urlopem:cool3: nie zgadłaś:eviltong: do Wisełki jedziemy w sierpniu w całkiem duuużym psim gronie:lol: a teraz będziemy i tu i tam, obiecuję, ze będą fotki[/QUOTE] Jak ta moja córcia tajemnicza:nono::nono::cool1: A z kim się jeszcze do Wisełki wybieracie oprócz Tyśka:cool3: [COLOR="White"][SIZE="1"]Czy jajestem ciekawska, czy mi się zdaje:hmmmm::diabloti: :diabloti: :diabloti: [/SIZE][/COLOR] Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Jak ta moja córcia tajemnicza:nono::nono::cool1: A z kim się jeszcze do Wisełki wybieracie oprócz Tyśka:cool3: [COLOR=White][SIZE=1]Czy jajestem ciekawska, czy mi się zdaje:hmmmm::diabloti: :diabloti: :diabloti: [/SIZE][/COLOR][/quote] a najprawdopodobniej będą jeszcze 3 łódzkie psiaki, a teraz możesz zacząć zgadywać:evil_lol::diabloti: [COLOR=White]już wiem po kim to mam[/COLOR]:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1'][COLOR="Red"]a najprawdopodobniej będą jeszcze 3 łódzkie psiaki, a teraz możesz zacząć zgadywać[/COLOR]:evil_lol::diabloti: [COLOR=White]już wiem po kim to mam[/COLOR]:diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Magenta"]Psiaki od Simbik[/COLOR]:razz: No widzisz, jakie Ci wspaniałe cechy przekazałam:grins: Quote
Aganiok Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :diabloti: [SIZE=1]Mam psa [FONT=Times New Roman]l[/FONT]abradora i w[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]a[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]nie kupi[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em worek Pedigree Pal w supermarkecie, po czym czeka[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em w kolejce do kasy. Kobieta za mn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zapyta[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]a czy mam psa ?(!) Bez zastanowienia odpowiedzia[/FONT]łem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam diet[FONT=Arial]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]Pedigree Pal, chocia[/FONT]ż nie powinienem, bo ostatnio wyl[FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]dowa[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em w szpitalu. Ale zdo[/FONT]łałem zgubić ponad 20 kg zanim obudzi[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT] [/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]na oddziale intensywnej terapii z rurami w wi[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT][FONT=Times =ew Roman]kszo[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci moich otworów i z ig[/FONT]łami w obydwu ramionach. Powiedzia[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]em jej,[/FONT] [FONT=Arial]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times =ew Roman]e jest to w sumie idealna dieta i nale[/FONT][FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]y mie[/FONT][FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawsze wy[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]adowane kieszenie bry[/FONT]łkami Pedigree Pal i zjada[FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]jedn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]lub dwie gdy poczujesz g[/FONT]łód. Jest to [FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]ywno[/FONT][FONT=Arial]ść[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawieraj[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]ca wszystkie sk[/FONT]ładniki niezb[FONT=Times New Roman]ę[/FONT]dne do [FONT=Times New Roman]ż[/FONT]ycia i mam zamiar znowu j[FONT=Times New Roman]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zastosowa[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]. Musze zaznaczy[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][FONT=Times New =oman],[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moj[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New Roman]ą [/FONT][FONT=Times New =oman]opowie[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci[/FONT][FONT=Times New Roman]ą[/FONT][FONT=Times New =oman], zw[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]aszcza wysoki facet za t[/FONT]ą kobietą. Zszokowana, zapyta[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]a, czy dlatego wyl[/FONT]ądowałem na intensywnej terapii, bo zatru[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]po[/FONT][FONT=Times New Roman]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]ywieniem dla psów? Powiedzia[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em jej,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e nie - ale usiad[/FONT]łem na ulicy, by wyliza[FONT=Times New Roman]ć[/FONT] sobie jajka i samochód mnie uderzył. My[FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]la[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e trzeba b[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT][FONT=Times New =oman]dzie pomóc facetowi za ni[/FONT]ą wyjść ze sklepu, bo ze [FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]miechu prawie straci[/FONT]ł przytomność." [/SIZE] Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Aganiok']:diabloti: [SIZE=1]Mam psa [FONT=Times New Roman]l[/FONT]abradora i w[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]a[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]nie kupi[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em worek Pedigree Pal w supermarkecie, po czym czeka[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em w kolejce do kasy. Kobieta za mn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zapyta[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]a czy mam psa ?(!) Bez zastanowienia odpowiedzia[/FONT]łem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam diet[FONT=Arial]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]Pedigree Pal, chocia[/FONT]ż nie powinienem, bo ostatnio wyl[FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]dowa[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em w szpitalu. Ale zdo[/FONT]łałem zgubić ponad 20 kg zanim obudzi[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT] [/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]na oddziale intensywnej terapii z rurami w wi[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT][FONT=Times =ew Roman]kszo[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci moich otworów i z ig[/FONT]łami w obydwu ramionach. Powiedzia[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]em jej,[/FONT] [FONT=Arial]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times =ew Roman]e jest to w sumie idealna dieta i nale[/FONT][FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]y mie[/FONT][FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawsze wy[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]adowane kieszenie bry[/FONT]łkami Pedigree Pal i zjada[FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]jedn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]lub dwie gdy poczujesz g[/FONT]łód. Jest to [FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]ywno[/FONT][FONT=Arial]ść[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawieraj[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]ca wszystkie sk[/FONT]ładniki niezb[FONT=Times New Roman]ę[/FONT]dne do [FONT=Times New Roman]ż[/FONT]ycia i mam zamiar znowu j[FONT=Times New Roman]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zastosowa[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]. Musze zaznaczy[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][FONT=Times New =oman],[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moj[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New Roman]ą [/FONT][FONT=Times New =oman]opowie[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci[/FONT][FONT=Times New Roman]ą[/FONT][FONT=Times New =oman], zw[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]aszcza wysoki facet za t[/FONT]ą kobietą. Zszokowana, zapyta[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]a, czy dlatego wyl[/FONT]ądowałem na intensywnej terapii, bo zatru[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]po[/FONT][FONT=Times New Roman]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]ywieniem dla psów? Powiedzia[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em jej,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e nie - ale usiad[/FONT]łem na ulicy, by wyliza[FONT=Times New Roman]ć[/FONT] sobie jajka i samochód mnie uderzył. My[FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]la[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e trzeba b[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT][FONT=Times New =oman]dzie pomóc facetowi za ni[/FONT]ą wyjść ze sklepu, bo ze [FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]miechu prawie straci[/FONT]ł przytomność." [/SIZE][/QUOTE] Buhaha :roflt: :roflt: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=Magenta]Psiaki od Simbik[/COLOR]:razz: No widzisz, jakie Ci wspaniałe cechy przekazałam:grins:[/quote] no proszę jaka domyślna kobieta:lol: mamuśka, z tej mojej ciekawości to już się śmieją:evil_lol: [quote name='Aganiok']:diabloti: [SIZE=1]Mam psa [FONT=Times New Roman]l[/FONT]abradora i w[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]a[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]nie kupi[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em worek Pedigree Pal w supermarkecie, po czym czeka[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em w kolejce do kasy. Kobieta za mn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zapyta[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]a czy mam psa ?(!) Bez zastanowienia odpowiedzia[/FONT]łem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam diet[FONT=Arial]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]Pedigree Pal, chocia[/FONT]ż nie powinienem, bo ostatnio wyl[FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]dowa[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em w szpitalu. Ale zdo[/FONT]łałem zgubić ponad 20 kg zanim obudzi[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT] [/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]na oddziale intensywnej terapii z rurami w wi[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT][FONT=Times =ew Roman]kszo[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci moich otworów i z ig[/FONT]łami w obydwu ramionach. Powiedzia[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]em jej,[/FONT] [FONT=Arial]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times =ew Roman]e jest to w sumie idealna dieta i nale[/FONT][FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]y mie[/FONT][FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawsze wy[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]adowane kieszenie bry[/FONT]łkami Pedigree Pal i zjada[FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]jedn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]lub dwie gdy poczujesz g[/FONT]łód. Jest to [FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]ywno[/FONT][FONT=Arial]ść[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawieraj[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]ca wszystkie sk[/FONT]ładniki niezb[FONT=Times New Roman]ę[/FONT]dne do [FONT=Times New Roman]ż[/FONT]ycia i mam zamiar znowu j[FONT=Times New Roman]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zastosowa[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]. Musze zaznaczy[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][FONT=Times New =oman],[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moj[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New Roman]ą [/FONT][FONT=Times New =oman]opowie[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci[/FONT][FONT=Times New Roman]ą[/FONT][FONT=Times New =oman], zw[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]aszcza wysoki facet za t[/FONT]ą kobietą. Zszokowana, zapyta[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]a, czy dlatego wyl[/FONT]ądowałem na intensywnej terapii, bo zatru[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]po[/FONT][FONT=Times New Roman]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]ywieniem dla psów? Powiedzia[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em jej,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e nie - ale usiad[/FONT]łem na ulicy, by wyliza[FONT=Times New Roman]ć[/FONT] sobie jajka i samochód mnie uderzył. My[FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]la[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e trzeba b[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT][FONT=Times New =oman]dzie pomóc facetowi za ni[/FONT]ą wyjść ze sklepu, bo ze [FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]miechu prawie straci[/FONT]ł przytomność." [/SIZE][/quote] dobre:diabloti: idę dalej sprzedać:p Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1'][COLOR="Red"]no proszę jaka domyślna kobieta[/COLOR]:lol: [COLOR="Purple"]mamuśka, z tej mojej ciekawości to już się śmieją[/COLOR]:evil_lol: [/QUOTE] [COLOR="Red"]Inteligenta moja droga, inteligentna:cool1:[/COLOR] :diabloti: :diabloti: [COLOR="Purple"]Kto pyta nie błądzi[/COLOR]:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=Red]Inteligenta moja droga, inteligentna:cool1:[/COLOR] :diabloti: :diabloti: [COLOR=Purple]Kto pyta nie błądzi[/COLOR]:evil_lol:[/quote] o to to, święte słowa:diabloti: no to się pośmiejcie: Dwóch studentów biologii rozmawia po egzaminie: • I co napisałes na to pytanie: "Po co jest zgrubienie na końcu członka?" • Napisałem, że po to by sprawiac większą przyjemnośc dziewczynie.... • E, to ja pewnie mam źle.... • A co napisałeś? • Żeby sie ręka nie ześlizgiwała.... Quote
Aganiok Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Buahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobre Quote
Recommended Posts