Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Witajcie, dzisiaj się okazało, ze ten tydzień jeszcze pracuje, a później 2 tygodnie laby, rety nareszcie:multi:, obskoczymy wystawę w Łodzi i jedziemy sobie z Imbirkiem na zasłużony odpoczynek:p no ale w związku z tym mam pracy full:cool3:
tak na szybko kolejny filmik ze szczekającym Imbirkiem, tym razem wybrał sobie rurędo obszczekania:diabloti:

[FONT=Fixedsys][SIZE=5][COLOR=Lime][B][URL="http://www.zippyvideos.com/7616851666922786/pic_0228/"]FILMIK[/URL][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj tajemnicza Julio :)
Wracajta szybko do nas :p[/quote]
jeszcze jesteśmy, ale ja zarobiona, muszę wszystko wypchnąć prze urlopem:cool3:
[quote name='madzia i medor']Do Wisełki:cool3: A obiecujesz dużżoooo fotek:razz: :razz: :razz:[/quote]
nie zgadłaś:eviltong: do Wisełki jedziemy w sierpniu w całkiem duuużym psim gronie:lol:
a teraz będziemy i tu i tam, obiecuję, ze będą fotki

Posted

[quote name='Imbir1']jeszcze jesteśmy, ale ja zarobiona, muszę wszystko wypchnąć prze urlopem:cool3:

nie zgadłaś:eviltong: do Wisełki jedziemy w sierpniu w całkiem duuużym psim gronie:lol:
a teraz będziemy i tu i tam, obiecuję, ze będą fotki[/QUOTE]
Jak ta moja córcia tajemnicza:nono::nono::cool1:
A z kim się jeszcze do Wisełki wybieracie oprócz Tyśka:cool3:

[COLOR="White"][SIZE="1"]Czy jajestem ciekawska, czy mi się zdaje:hmmmm::diabloti: :diabloti: :diabloti:
[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Jak ta moja córcia tajemnicza:nono::nono::cool1:
A z kim się jeszcze do Wisełki wybieracie oprócz Tyśka:cool3:

[COLOR=White][SIZE=1]Czy jajestem ciekawska, czy mi się zdaje:hmmmm::diabloti: :diabloti: :diabloti:
[/SIZE][/COLOR][/quote]
a najprawdopodobniej będą jeszcze 3 łódzkie psiaki, a teraz możesz zacząć zgadywać:evil_lol::diabloti:

[COLOR=White]już wiem po kim to mam[/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1'][COLOR="Red"]a najprawdopodobniej będą jeszcze 3 łódzkie psiaki, a teraz możesz zacząć zgadywać[/COLOR]:evil_lol::diabloti:

[COLOR=White]już wiem po kim to mam[/COLOR]:diabloti:[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"]Psiaki od Simbik[/COLOR]:razz:

No widzisz, jakie Ci wspaniałe cechy przekazałam:grins:

Posted

:diabloti:
[SIZE=1]Mam psa [FONT=Times New Roman]l[/FONT]abradora i w[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]a[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]nie kupi[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em worek Pedigree Pal w supermarkecie,
po czym czeka[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em w kolejce do kasy.
Kobieta za mn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zapyta[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]a czy mam psa ?(!)
Bez zastanowienia odpowiedzia[/FONT]łem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam
diet[FONT=Arial]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]Pedigree Pal, chocia[/FONT]ż nie powinienem,
bo ostatnio wyl[FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]dowa[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em w szpitalu. Ale zdo[/FONT]łałem zgubić ponad 20 kg zanim
obudzi[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT] [/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]na oddziale intensywnej
terapii z rurami w wi[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT][FONT=Times =ew Roman]kszo[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci moich otworów i z ig[/FONT]łami w obydwu
ramionach. Powiedzia[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]em jej,[/FONT] [FONT=Arial]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times =ew Roman]e jest to w sumie idealna
dieta i nale[/FONT][FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]y mie[/FONT][FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawsze wy[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]adowane kieszenie bry[/FONT]łkami Pedigree Pal i
zjada[FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]jedn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]lub dwie gdy poczujesz g[/FONT]łód.
Jest to [FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]ywno[/FONT][FONT=Arial]ść[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawieraj[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]ca wszystkie sk[/FONT]ładniki niezb[FONT=Times New Roman]ę[/FONT]dne do [FONT=Times New Roman]ż[/FONT]ycia i mam
zamiar znowu j[FONT=Times New Roman]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zastosowa[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman].
Musze zaznaczy[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][FONT=Times New =oman],[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moj[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New Roman]ą
[/FONT][FONT=Times New =oman]opowie[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci[/FONT][FONT=Times New Roman]ą[/FONT][FONT=Times New =oman], zw[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]aszcza wysoki facet za t[/FONT]ą kobietą.
Zszokowana, zapyta[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]a, czy dlatego wyl[/FONT]ądowałem na intensywnej terapii, bo
zatru[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]po[/FONT][FONT=Times New Roman]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]ywieniem dla psów?
Powiedzia[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em jej,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e nie - ale usiad[/FONT]łem na ulicy, by wyliza[FONT=Times New Roman]ć[/FONT] sobie jajka
i samochód mnie uderzył.
My[FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]la[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e trzeba b[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT][FONT=Times New =oman]dzie pomóc facetowi za ni[/FONT]ą wyjść ze sklepu, bo ze
[FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]miechu prawie straci[/FONT]ł przytomność." [/SIZE]

Posted

[quote name='Aganiok']:diabloti:
[SIZE=1]Mam psa [FONT=Times New Roman]l[/FONT]abradora i w[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]a[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]nie kupi[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em worek Pedigree Pal w supermarkecie,
po czym czeka[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]em w kolejce do kasy.
Kobieta za mn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zapyta[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]a czy mam psa ?(!)
diet[FONT=Arial]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]Pedigree Pal, chocia[/FONT]ż nie powinienem,
bo ostatnio wyl[FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]dowa[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em w szpitalu. Ale zdo[/FONT]łałem zgubić ponad 20 kg zanim
obudzi[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT] [/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]na oddziale intensywnej
terapii z rurami w wi[/FONT][FONT=Arial]ę[/FONT][FONT=Times =ew Roman]kszo[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci moich otworów i z ig[/FONT]łami w obydwu
ramionach. Powiedzia[FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]em jej,[/FONT] [FONT=Arial]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times =ew Roman]e jest to w sumie idealna
dieta i nale[/FONT][FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]y mie[/FONT][FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawsze wy[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]adowane kieszenie bry[/FONT]łkami Pedigree Pal i
zjada[FONT=Arial]ć[/FONT] [FONT=Times New =oman]jedn[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]lub dwie gdy poczujesz g[/FONT]łód.
Jest to [FONT=Arial]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]ywno[/FONT][FONT=Arial]ść[/FONT] [FONT=Times New =oman]zawieraj[/FONT][FONT=Arial]ą[/FONT][FONT=Times New =oman]ca wszystkie sk[/FONT]ładniki niezb[FONT=Times New Roman]ę[/FONT]dne do [FONT=Times New Roman]ż[/FONT]ycia i mam
zamiar znowu j[FONT=Times New Roman]ą[/FONT] [FONT=Times New =oman]zastosowa[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman].
Musze zaznaczy[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][FONT=Times New =oman],[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moj[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New Roman]ą
[/FONT][FONT=Times New =oman]opowie[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]ci[/FONT][FONT=Times New Roman]ą[/FONT][FONT=Times New =oman], zw[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]aszcza wysoki facet za t[/FONT]ą kobietą.
Zszokowana, zapyta[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times =ew Roman]a, czy dlatego wyl[/FONT]ądowałem na intensywnej terapii, bo
zatru[FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em si[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT] [FONT=Times New =oman]po[/FONT][FONT=Times New Roman]ż[/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New =oman]ywieniem dla psów?
Powiedzia[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em jej,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e nie - ale usiad[/FONT]łem na ulicy, by wyliza[FONT=Times New Roman]ć[/FONT] sobie jajka
i samochód mnie uderzył.
My[FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]la[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Times New =oman]em,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Times New =oman]e trzeba b[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT][FONT=Times New =oman]dzie pomóc facetowi za ni[/FONT]ą wyjść ze sklepu, bo ze
[FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]miechu prawie straci[/FONT]ł przytomność." [/SIZE][/QUOTE]
Buhaha :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='madzia i medor'][COLOR=Magenta]Psiaki od Simbik[/COLOR]:razz:

No widzisz, jakie Ci wspaniałe cechy przekazałam:grins:[/quote]
no proszę jaka domyślna kobieta:lol:
mamuśka, z tej mojej ciekawości to już się śmieją:evil_lol:
[quote name='Aganiok']:diabloti:
i samochód mnie uderzył.
[FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Times New =oman]miechu prawie straci[/FONT]ł przytomność." [/SIZE][/quote]
dobre:diabloti: idę dalej sprzedać:p

Posted

[quote name='Imbir1'][COLOR="Red"]no proszę jaka domyślna kobieta[/COLOR]:lol:
[COLOR="Purple"]mamuśka, z tej mojej ciekawości to już się śmieją[/COLOR]:evil_lol:
[/QUOTE]
[COLOR="Red"]Inteligenta moja droga, inteligentna:cool1:[/COLOR] :diabloti: :diabloti:
[COLOR="Purple"]Kto pyta nie błądzi[/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor'][COLOR=Red]Inteligenta moja droga, inteligentna:cool1:[/COLOR] :diabloti: :diabloti:
[COLOR=Purple]Kto pyta nie błądzi[/COLOR]:evil_lol:[/quote]
o to to, święte słowa:diabloti:

no to się pośmiejcie:
Dwóch studentów biologii rozmawia po egzaminie:
• I co napisałes na to pytanie: "Po co jest zgrubienie na końcu członka?"
• Napisałem, że po to by sprawiac większą przyjemnośc dziewczynie....
• E, to ja pewnie mam źle....
• A co napisałeś?
• Żeby sie ręka nie ześlizgiwała....