Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']Alu ja już dzisiaj wiadro wypiłam:cool3: rety co za dzień:cool3::evil_lol::placz:ja ide zaraz do pracy na narade i tam ..........następna kawa bo na sucho tego nie przełknę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Serdecznie dziękujemy cioci Juli :Rose: :buzi: za zaopiekowanie się Opeczką i za słoneczną sesję foto naszej gwiazdeczki :lol: ...widzę że nieźle się bawiliście :lol:.
Przepraszamy też za nocne najście, bo to pewnie przez nas ta dzisiejsza potrzeba kawy....i za szturmy Opy do łóżka ;) . Dzięki Tobie możliwy był nasz mały sukcesik na Litwie i mam nadzieję, że uda się nam jakoś zrewanżować.

Posted

Kasia, spoko, to wiadro kawy to nie przez Was, to tylko moja głupota bo trochę się zasiedziałam wieczorem:cool3:
A bawiliśmy się a i owszem całkiem nieźle:diabloti: jak dzisiaj wieczorem nie padnę to wstawię jeszcze fotki:lol:

A tak wogóle to czekam na fotorelację z wystawy:razz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
a kogo moje oczy widzą?:cool3::evil_lol: Ewcia wszystko z tobą w porządku, że o tej godzinie już na nogach jesteś?:evil_lol:

yyy yyyyy.....tak wszystko ze mna oki:evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

A co on takiego znalazł bo nie wiem :hmmmm: Za żadne skarby nie mogę się domyślić :cool1: Chyba że to .. zwykła folia :cool3:

PS. Macie miejsce , jako jedni z nielicznych, w moich ulubionych ;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
mamcia odkąd cię znam to ty ten aparat kupujesz:cool3::p:eviltong:

:siara: :siara: Ja tak cały czas, żeby Was zmylić:diabloti:
Imbir1 napisał(a):
Ech, poniedziałek się zaczął:shake:, byle do piątku:razz::evil_lol:

To moje motto:p