Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Tylko nie szufluj za ostro, bo jeszcze cosik utniesz :evil_lol: :cool3: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Danusia12']Tylko nie szufluj za ostro, bo jeszcze cosik utniesz :evil_lol: :cool3:[/quote] obiecuję, ze będę delikatna:diabloti: gilotyny w rękach nie mam:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Już ja widzę tą delikatność z żądzą mordu w oczach :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 eeeeee no nie przeszadzaj, czy ja wyglądam na modliszkę:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Modliszkę kiedyś miałem w ręku - jest łysa :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Danusia12']Modliszkę kiedyś miałem w ręku - jest łysa :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:(już się na mnie dziwnie patrzą w pracy:cool3:) no to może modliszka w innym wydaniu:cool3: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Danusia12']Nooo ... w wydaniu :ylsuper:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::cool3::mad::diabloti: Quote
Kiłi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :morning:GD! :razz: ŁOj a ja na 600-ną stronke nie załapałam się:cry: :cry: :eek2: :flaming: Ale i tak się napije:lol: :knajpa: :klacz: :smilecol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek gaduły ;-) za stronke se napije ;-) i za łysawa modliczke tyz ;-) i za zasypanego Menrzusia tyz ;-) ehheeheheh;-) A dla Imbirka przesyłam buziaczki ;-) moze sie tu zjawi eheheheh ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 czesc:multi: :multi: :multi: jak tam Julia zasypalo cie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no przerwę sobie robię:cool3: helloł dziewczyny, pijcie, pijcje, bedziecie łatwiejsze:eviltong::p Ewcia jeszcze mnie nie zasypało ale Menrzusia trzeba odkopać:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pługosolarka po mnie przejechała :cool3: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 to znaczy lepiej ci czy gorzej:cool3::diabloti:? Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie różowo czasami?:cool3: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 chyba muszę cię troszkę odśnieżyć:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hello Imbirkowie :) Aleście szybko przegadali ta 600setną stronkę :shake: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 odśnieżanie nam troche czasu zabrało:diabloti: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [I][B]Cześć Wnusia :) Jak czytasz moje słowa to znak, że mozilla dobrze działa:multi:. Nie byłam na uroczystości 600 stronki Waszej galerii:placz: Taka jestem zasmucona, wczoraj dogo wogóle mi nie chodziło, zobaczymy jak będzie dziś:cool3: [/B][/I] Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 o kurcze ja też przegapiłąm, głupio mi :( Quote
Kiłi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [COLOR=magenta][B]A może jakieś zdjęcia?[/B][/COLOR]:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita'][I][B]Cześć Wnusia :) Jak czytasz moje słowa to znak, że mozilla dobrze działa:multi:. Nie byłam na uroczystości 600 stronki Waszej galerii:placz: Taka jestem zasmucona, wczoraj dogo wogóle mi nie chodziło, zobaczymy jak będzie dziś:cool3: [/B][/I][/quote] Babciu 600 stronka to tylko malutka wprawka, balujemy w poniedziałek, mija nam wspólny roczek:multi: [quote name='tygra']o kurcze ja też przegapiłąm, głupio mi :([/quote] eeeeee tam grun żebyś wpadła w poniedziałek:p [quote name='Kiłi'][COLOR=magenta][B]A może jakieś zdjęcia?[/B][/COLOR]:diabloti:[/quote] bedą jak wróce do domu, ale późno:cool3: jade jeszcze do ojca do szpitala:shake: Quote
Recommended Posts