e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 czesc Imbirki:cool3: [IMG]http://img479.imageshack.us/img479/1539/pic0510uy2.jpg[/IMG] hahaha Imbirku jakiego ładnego RÓŻOWEGO misia masz:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi: Imbir to profesjonalista, model:diabloti:, a miś jest mój, dostałam go b.dawno temu od mamusi:eviltong::evil_lol: Anka fajnie, ze zagłosowałaś, a ja chyba nie bede głosować bo jakoś tak głupio oddawać głos jak się brało w tym udział Quote
Medorowa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']cześć mamuśka, a gdzie ty się podziewałaś?:cool3::mad: hmmmm? [/QUOTE] A włóczyłam się tu i tam z Rudzielcem:cool3: :cool3: :lol: Cześć córuś i wnusiu:lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Mamuśka, a głosowałaś już na karteczkę walentynkową?:cool3: jeśli nie to idź zagłosuj bo nas Aga ściga:cool3::evil_lol: Quote
Anja33 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi: Imbir to profesjonalista, model:diabloti:, a miś jest mój, dostałam go b.dawno temu od mamusi:eviltong::evil_lol: Anka fajnie, ze zagłosowałaś, a ja chyba nie bede głosować bo jakoś tak głupio oddawać głos jak się brało w tym udział[/quote] A tam GŁOSUJ dziewczyno bez takich że nie głosuje bo biore udział nikt nie zabronił udziału w głosowaniu biorącym udział:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ale mi jakoś głupio i nie mogę się zdecydować:cool3: (wiem głupia jestem) muszę troszkę powalczyć ze swoim wewnętrznym JA:cool3: a narazie bedę Wam marudzić:eviltong: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ja juz zaglosowalam:cool3: zrobilam wyliczanke:eviltong: no i sobie skromnie 1 p przyznalam:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ewa ty mnie nie dołuj:cool3: jak ja już zaczełam się przekonywać, że my jesteśmy debeściaki:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [B]Bimbry, jesteście na pierwszym!!![/B] Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jak to:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, byliśmy na II:cool3: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Ewa ty mnie nie dołuj:cool3: jak ja już zaczełam się przekonywać, że my jesteśmy debeściaki:diabloti:[/quote] haha tee malenka wez no nie badz samolubna coo??:evil_lol: ja tez bym chciala chodz raz w zyciu wygrac:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Klaudia idźcie, idźcie:lol: [quote name='evaxon']haha tee malenka wez no nie badz samolubna coo??:evil_lol: ja tez bym chciala chodz raz w zyciu wygrac:evil_lol:[/quote] Ja też nigdy nie wygrałam:placz: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Klaudia idźcie, idźcie:lol: Ja też nigdy nie wygrałam:placz:[/quote] :placz: no dobra to ty I ja II albo ja I a ty II :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Julia jak pogoda będzie w sobote w miare to idziemy na spacerek,zajrzyj do działu spotkanka:-) Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']hehe, robisz podział?:evil_lol:[/quote] :evil_lol: no bo jak obie chcemy wygrac to musimy sie jakos podzielic:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Klaudia, widziałam, ale jeszcze nie wiem czy bede wolna, jak bede wiedzieć to się odezwę:lol: Kasia, do jutra jeszcze głosowanie wszystko może być Quote
Klaudia :-) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 nie kombinuj,Imbirek musi poszaleć:-P Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kochaniutka Bimberkowa ;-) Matyldoooo w sobote mam randeczke z blond przystojniakiem Rubikiem ;-) a tu z nosa leci ,oczy spuchniete ,słabosc ogolna .normalnie katasztrofffaaaaaa ;-((.....no jak ja mu sie pokaze z takim zasmarkanym kindolem no jak ????? heheeheheheheh Dobrze ze mam jeszcze odrobine humorku ;-) Buziaczki [/B][/I][/COLOR] Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cześć dziewczeta:multi::multi::multi::multi::multi::multi: i chłopaki moze?:cool3::lol: a my dzisiaj uczyliśmy się dzisiaj "dawać głos":p co się obśmiałąm z Imbira to moje:diabloti: biedaczek robi wszystko tylko żeby nie szczeknąć, chyba się wstydzi:cool3: a jak załapał już o co chodzi to tak mu fajnie się fafelki unoszą przed szczeknięciem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A Argon umie tylko wyć - takie ałuuułuuuuułuuuu . I robi taki trójkącik z fafli :evil_lol: Cześć od chłopaka :razz: Quote
Recommended Posts