Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi:

Imbir to profesjonalista, model:diabloti:, a miś jest mój, dostałam go b.dawno temu od mamusi:eviltong::evil_lol:

Anka fajnie, ze zagłosowałaś, a ja chyba nie bede głosować bo jakoś tak głupio oddawać głos jak się brało w tym udział

Posted

[quote name='Imbir1']cześć mamuśka, a gdzie ty się podziewałaś?:cool3::mad: hmmmm?

[/QUOTE]

A włóczyłam się tu i tam z Rudzielcem:cool3: :cool3: :lol:
Cześć córuś i wnusiu:lol:

Posted

[quote name='Imbir1']cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi:

Imbir to profesjonalista, model:diabloti:, a miś jest mój, dostałam go b.dawno temu od mamusi:eviltong::evil_lol:

Anka fajnie, ze zagłosowałaś, a ja chyba nie bede głosować bo jakoś tak głupio oddawać głos jak się brało w tym udział[/quote]
A tam GŁOSUJ dziewczyno bez takich że nie głosuje bo biore udział nikt nie zabronił udziału w głosowaniu biorącym udział:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ale mi jakoś głupio i nie mogę się zdecydować:cool3: (wiem głupia jestem)
muszę troszkę powalczyć ze swoim wewnętrznym JA:cool3: a narazie bedę Wam marudzić:eviltong:

Posted

[quote name='Imbir1']Ewa ty mnie nie dołuj:cool3: jak ja już zaczełam się przekonywać, że my jesteśmy debeściaki:diabloti:[/quote]
haha tee malenka wez no nie badz samolubna coo??:evil_lol: ja tez bym chciala chodz raz w zyciu wygrac:evil_lol:

Posted

Klaudia idźcie, idźcie:lol:
[quote name='evaxon']haha tee malenka wez no nie badz samolubna coo??:evil_lol: ja tez bym chciala chodz raz w zyciu wygrac:evil_lol:[/quote]
Ja też nigdy nie wygrałam:placz:

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kochaniutka Bimberkowa ;-)
Matyldoooo w sobote mam randeczke z blond przystojniakiem Rubikiem ;-) a tu z nosa leci ,oczy spuchniete ,słabosc ogolna .normalnie katasztrofffaaaaaa ;-((.....no jak ja mu sie pokaze z takim zasmarkanym kindolem no jak ????? heheeheheheheh
Dobrze ze mam jeszcze odrobine humorku ;-)
Buziaczki
[/B][/I][/COLOR]

Posted

cześć dziewczeta:multi::multi::multi::multi::multi::multi: i chłopaki moze?:cool3::lol:

a my dzisiaj uczyliśmy się dzisiaj "dawać głos":p co się obśmiałąm z Imbira to moje:diabloti: biedaczek robi wszystko tylko żeby nie szczeknąć, chyba się wstydzi:cool3:
a jak załapał już o co chodzi to tak mu fajnie się fafelki unoszą przed szczeknięciem:evil_lol: