Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[IMG]http://img243.imageshack.us/img243/9334/pic0198kq6.jpg[/IMG]

[B][I]Ale słodziasta fotka, a te jego oczka, cudne :) :) :)[/I][/B]
[B][I]Wielkie buziaki w dziub :)[/I][/B]

Posted

słuchajcie tak sie ucieszyłam ze nie moge wytrzymac ,normalnie z radosci az się popłakałam chociaz jeszcze nie do konca pewne,ale jest chętny na Balbinkę!!!!!!!!!!!!!wiem ze radosc przedwczesna ale ......

Posted

cześć dziewczyny i chłopaki? :multi::multi::multi::multi::multi:
wzięłam sobie kawkę i czytam:p, dołączy się ktoś?
[IMG]http://img211.imageshack.us/img211/1162/phpthumbphpoo5.jpg[/IMG]
[quote name='Bodziulka']wejdź na allegro, na pewno jakiegoś towarzysza do... oglądania tv :diabloti: znajdziesz :evil_lol: ;)[/quote]
a w komplecie z pompką dają??????????:eviltong:
[quote name='bonita']
[B][I]Ale słodziasta fotka, a te jego oczka, cudne :) :) :)[/I][/B]
[B][I]Wielkie buziaki w dziub :)[/I][/B][/quote]
cześć Bonita:multi: ja uważam, ze Diki jest słodszy na fotkach, w dziub dostanie jak wrócę z pracy:evil_lol:

[quote name='netti1']słuchajcie tak sie ucieszyłam ze nie moge wytrzymac ,normalnie z radosci az się popłakałam chociaz jeszcze nie do konca pewne,ale jest chętny na Balbinkę!!!!!!!!!!!!!wiem ze radosc przedwczesna ale ......[/quote]
no pisz coś więcej, bo ja jestem ciekwa:cool3:
[quote name='zuzolandia'][COLOR=Indigo][I][B]Witajcie o swicie kochani ;-)[/B][/I][/COLOR][/quote]
ty już wstałaś, czy dopiero się kładziesz? bo nie wiem czy mówić dzieńdobry czy dobranoc:evil_lol:
[quote name='madzia i medor']I ode mnie, ode mnie tezzzzzzz:multi: :multi:[/quote]będzie, będzie, wyściskany i wymiziany:lol:

Posted

czesc!!
.poniewaz jak juz mówiłam odbiło mi na Balbinki punkcie i spamuję,odezwali się jacys ludzie ,samotni w srednim wieku,poruszeni losem boksi.napisali ze kłopot byłby taki ze pies jest duzy a oni maja niewielkie mieszkanie,ale przeciez Balbinka nie potrzebuje duzego metrazu tylko miłosci,i ja im to wszystko pięknie wytłumaczyłam w mailu zatytułowanym ,,tragedia wyrzuconej na zimną ulicę bokserzej Babuni,,napisali ze chcą podjąc decyzję nie pod wpływem emocji bo teraz pani płacze i ze odezwą sie jak tylko uzgodnią co i jak.

Posted

[quote name='Imbir1']cześć kobitki:multi: już dzisiaj padam, chyba kolejną kawkę muszę wypić:cool3:[/quote]
Też mam ochotę na kawę:cool3: :cool3: , ale moja dieta, którą prowadzę od dziś:evil_lol: , nie pozwala na kawę z kofeiną:shake: