Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalijo']Anawa, ty szczęściaro - znowu ich odwiedziłaś?!
Zazdroszczę Ci :)[/QUOTE]
Spotkanie z Czarusiem to sama przyjemność :loveu: i nie trzeba się potem myć ;) A Lenka cały czas mu towarzyszy. Powinni iść "w pakiecie" :lol:

Posted

[quote name='obraczus87']Kosu, juz zbieramy na styczeń. Lada chwila trzeba opłacic Hotelik.[/QUOTE]

Oki - dziś zrobię przelew na [B]nowe konto[/B] Cezara :)

Przypominajcie mi proszę o tych płatnościach bo ja już jestem totalnie zakręcona ....

Posted

[quote name='anawa']Spotkanie z Czarusiem to sama przyjemność :loveu: i nie trzeba się potem myć ;) A Lenka cały czas mu towarzyszy. Powinni iść "w pakiecie" :lol:[/QUOTE]

Chciałabym, żeby wspólny domek znaleźli...

Posted

Ja wykupiłabym im ogłoszenia na bazrku, tylko potrzebny jest tekst i zdjęcia (które już mamy).

Może któraś Cioteczka jest uzdolniona humanistycznie i napisałaby jakiś ładny krótki tekst do wspólnych ogłoszeń ??:)

Posted

Mam nadzieje, ze Czarek mi wybaczy. To wątek suni w ogromnej potrzebie.[B]Proszę zajrzyjcie i pomóżcie[COLOR=black][SIZE=3] [/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR=black][URL]http://www.dogomania.pl/threads/178078-Lady-starsza-On-eczka-odejdzie-nam-w-schronie-na-zawsze?p=13928925#post13928925[/URL]
[/COLOR]

Posted

Właśnie wysłałam przelew na nowe konto dla Cezara :lol:

Bardzo Was proszę - napiszcie kiedy pieniądze powinny wpływać na konto i gdyby coś przypominajcie mi o tym ...

Posted

[B][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]WPŁYWY STYCZEŃ:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=black][FONT=Tahoma][COLOR=black][B]Deklaracje stałe:[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma][COLOR=black]- Bjuta - 10 zł (04.01.2010)[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=black]-[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][COLOR=black] anna10025 - 20 zł (05.01.2010)
- malibo57 - 30 zł (06.01.2010)
- Aga-33-76 - 10 zł (06.01.2010)
- Nikus - 30 z (11.01.2010)
- Monika - 20 zł (12.01.10)
- obraczus87 - 10 zł (12.01.10.)
- Natalijo - 100zł (12.01.10)
- ketunia - 50 zł (15.01.10)[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma][COLOR=black]- kosu32 - 10 zł (20.01.10)[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]
[COLOR=black]RAZEM[/COLOR]: [COLOR=black]290zł[/COLOR]

[B][COLOR=black]Deklaracje jednorazowe:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]
[SIZE=3][COLOR=black]-[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][COLOR=black]bazarek od Majki1510 - 85 zł (06.01.2010)[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][COLOR=black]- malibo57 - 300zł --> kastracja (06.01.2010)
- Natalijo - 50 zł (12.01.10)[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]

[/FONT][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][COLOR=black]RAZEM: 435 zł[/COLOR]

[/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=darkred][FONT=Tahoma][COLOR=black]RAZEM: 1995 zł na dzień 20.01.2010[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]

[/FONT][/COLOR][B][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]WYDATKI:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma][COLOR=black]- 100zł - opłata za wydanie Cezara ze schronu[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]
[COLOR=black]- 360 zł - opłata za Hotel - od dnia 22.12.2009 do dnia 22.01.2009
- 165zł - RTG+krew+wizyta u wet.- 28.12.09 (zaliczka) + 05.01.2010 (15zł[/COLOR])

[/FONT][/COLOR][B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=black]STAN KONTA: 1370zł na dzień 20.01.2010[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR]

Posted

[INDENT][COLOR=red][B][SIZE=4]W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!![/SIZE]

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz[/B][/COLOR][/INDENT]

Posted

Propozycja do ogłoszenia Czarusia i Lenki:

[B][FONT=Tahoma]A już był wyrok............[/FONT][/B]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Duży i piękny, łagodny i uroczy – oto Cezar. Pieszczoch, o którym nie można zapomnieć, kiedy się go już pozna.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Czaruś – bo czaruje ufnym spojrzeniem, wesołymi, świecącymi, ciekawymi świata oczami. Ale świat nie zawsze jest taki różowy, jakim go widzi pies. To człowiek decyduje o świecie psa.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Zdarza się to ludziom, zdarza i zwierzętom: cud narodzin i nieszczęście – wada, która dyskwalifikuje z normalnego życia. Czarek ma zdeformowaną przednią łapkę. Świetnie daje sobie radę, nie jest niepełnosprawny. Bawi się, biega i skacze tak, jak inne psy jednak za tą wadę miał przypłacić życiem, bo tak ponuro widział jego świat człowiek. [/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku albo........ Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma]Na szczęście są ludzie, którzy potrafią spojrzeć na świat tak, jak Czaruś. Dzięki nim on żyje i cieszy się każdym dniem tak samo, jak jego w pełni zdrowa przyjaciółka Lenka, z którą stanowią radosny duet.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oboje są młodzi, weseli i szczęśliwi tak, jak potrafią być szczęśliwe wszystkie zdrowe i kochane psy.

Ktoś, kto ich przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Czy wie, że może wygrać kilkadziesiąt kilogramów psiej miłości z dwoma, wciąż merdającymi wesoło ogonkami?[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oba pieski to jeszcze młodzież. Maja mniej, niż rok. Są po sterylizacji, w pełni gotowe na przyjęcie miłości człowieka, który potrafi zrozumieć psi świat. Są łagodne, akceptują koty, psy i ludzi takich, jakimi są.[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nie wydajemy psów na łańcuch

[/FONT]

Posted

Bede offowac:
Podobno sa staszne mrozy, a Hero nadal w schronie. Potrzebujemy deklaracji, zeby go wyciagnac. Uratowal kolege a sam w schronie zostal [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

[URL="http://www.dogomania.pl/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy-Zbieramy-na-hotel"]http://www.dogomania.pl/threads/1777...eramy-na-hotel[/URL]

Posted

[quote name='anawa']Propozycja do ogłoszenia Czarusia i Lenki:

[B][FONT=Tahoma]A już był wyrok............[/FONT][/B]

[FONT=Tahoma]Duży i piękny, łagodny i uroczy – oto Cezar. Pieszczoch, o którym nie można zapomnieć, kiedy się go już pozna.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Czaruś – bo czaruje ufnym spojrzeniem, wesołymi, świecącymi, ciekawymi świata oczami. Ale świat nie zawsze jest taki różowy, jakim go widzi pies. To człowiek decyduje o świecie psa.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Zdarza się to ludziom, zdarza i zwierzętom: cud narodzin i nieszczęście – wada, która dyskwalifikuje z normalnego życia. Czarek ma zdeformowaną przednią łapkę. Świetnie daje sobie radę, nie jest niepełnosprawny. Bawi się, biega i skacze tak, jak inne psy jednak za tą wadę miał przypłacić życiem, bo tak ponuro widział jego świat człowiek. [/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku albo........ Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma]Na szczęście są ludzie, którzy potrafią spojrzeć na świat tak, jak Czaruś. Dzięki nim on żyje i cieszy się każdym dniem tak samo, jak jego w pełni zdrowa przyjaciółka Lenka, z którą stanowią radosny duet.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oboje są młodzi, weseli i szczęśliwi tak, jak potrafią być szczęśliwe wszystkie zdrowe i kochane psy.

Ktoś, kto ich przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Czy wie, że może wygrać kilkadziesiąt kilogramów psiej miłości z dwoma, wciąż merdającymi wesoło ogonkami?[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oba pieski to jeszcze młodzież. Maja mniej, niż rok. Są po sterylizacji, w pełni gotowe na przyjęcie miłości człowieka, który potrafi zrozumieć psi świat. Są łagodne, akceptują koty, psy i ludzi takich, jakimi są.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Nie wydajemy psów na łańcuch

[/FONT][/QUOTE]

Nie wiem czy to nie czasem ze zmęczenia, ale po przeczytaniu tego tekstu łezki mi w oczach stanęły :):) (poważnie!)

Dziękuję - śliczny tekst.

Jejku, jak fajnie by było im wspólny domek znaleźć.....

Posted

[quote name='natalijo']Nie wiem czy to nie czasem ze zmęczenia, ale po przeczytaniu tego tekstu łezki mi w oczach stanęły :):) (poważnie!)

Dziękuję - śliczny tekst.

Jejku, jak fajnie by było im wspólny domek znaleźć.....[/QUOTE]
Łezki? A myślałam, że to za mało ckliwy tekst............ Starałam się napisać go tak, żeby można było łatwo oddzielić adopcję "pakietu" od adopcji samego Czarusia ale jesli Wam się podoba, to spróbujmy "sprzedać" ich od razu razem.

Posted

Tak, łezki - ale od razu zaznaczyłam, że to może ze zmęczenia :)

Ja tak bardzo bym chciała, żeby Lenka i Czaruś znalazły wspaniałe domy/dom, że chyba zaczyna mi to na psychikę siadać. Bo tak na codzień to mało rzeczy mnie potrafi wzruszyć:)