Jump to content
Dogomania

Moj nowy przyjaciel DUKE !!!! :)

Recommended Posts

Posted

Kurcze, Sobol, nie czytałam! :(

Jedna tabletka Drontalu jest na 10 kg psa, odezwij się jak chcesz.

Póki jestem na macierzyńskim, możesz wpadać kiedy chcesz :lol:

Aga&Co

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bea dzieki za info...tzn wiem ze nie powinien..ale on pokonuje 5 schodow :) i to tez najczesciej go wniose i zniose, ale czasami niezdarze go zlapac nawet :)

a galeria dziala :)

ps. moj hodowca mieszka na parterze wiec pewnie nie ma pojecia o schodach :D

Posted

Dzien dobry Sobol!!!!!!!! SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!! :klacz:

Gratulacje dla twojej nowej Web-strony :thumbs: Bardzo fajnie zrobiona.Twoj Duke jest taki slodki :dog: Bede czesto na twoja strone zagladala :great: :hand: Bea

Ps.Moglbys mi zdradzic jak nazywa sie papa od Duka,i skad ten hodowca go ma i ile ma lat ?Mnie zainteresowal ten pies,poniewaz jego rudawe ciapki sa prawie takie same jak u mojej Sammy.Jezeli chcesz mozesz mi odpisac na prywatny e-Mail.Serdeczne dzieki Bea

[email protected]

Posted

jakiekolwiek papiery bede miec na dniach. maja byc jakies z usa, ale wiesz jak to jest. ten koles co od niego bralem, ma psa i suke z usa (tak mowi). dzisiaj ma wysylac po papiery jakies dla mojego.nic szczegolnego to nie bedzie, ale ja nie planuje zadnych hodowli i innych reprodukcji :) no chyba ze te papiery beda dobre, ale watpie. Dla mnie liczy sie moj pies i tyle. Ogladalem rodowod i pare tam johnsonow sie przewinelo, ale nie pamietam dokladnie nazw niestety. jak cos tylko bede miec to od razu bedzie na stronie o duke'u.

Trudno powiedziec kiedy to bedzie zalatwione :(

ALe Nigdzie mi sie nie spieszy :) A ten z łatami to jego starszy brat z poprzedniego miotu. byl najmniejszy z miotu :) ojciec duzooo wiekszy,ale nie mam fotek na pc.musze pogadac zeby mi wyslal. to od razu umieszcze na stronie.

Posted

Dzieki za odpowiedz mi nie chodzi o papiery tylko podobienstwo tego starszego brata jest niesamowite do mojej Sammy.On ma dokladnie w tym samym miejscu te rude plamki,ksztalt i ich rozstaw.Moja Sammy ma tez Johnsonow z tyl a ojciec jej pochodzi z ameryki :lol:

Ps.Napisalam tez pare zdan na temat "Kluby,klubowicze,ludzie,handlarze :hand: przy czasie poczytaj

• 2 weeks later...
Posted

He, he, widziałam Duke'a :D I teraz jest to mój nowy narzeczony, bo się zakochałam :iloveyou: Cudo! Myślałam, że jest większy, bo taki się wydawał, jak oglądałam zdjęcia, ale nie szkodzi, urośnie :D

Aga&Co

Posted
aga to Ty potrafisz sie wstydzic ? :wink:

:

Carry, nawet nie wiesz, jaka ja jestem wstydliwa!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Widzisz?

Aga&Co

Posted
aga faktycznie........Jak prawiczek lub dziewica :wink:

O mamo.

Teraz to dopiero się zawstydzę.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Tylko nie wiem, co przez mnie przemawia, skromność czy wyuzdanie.

Aga&Co

• 2 weeks later...
Posted

Lepszy szczuplutki niż z nadwagą :wink: Możesz go trochę upasać na zimę, nic mu się nie stanie. Może to od karmy jakiejś nie nabiera wagi?

Aga&Co

Posted

lepiej zeby byl chudszy niz za gruby...Jesli bedzie zbyt przy kosci to mu stawy puszcza....Poza tym nie bedzie taki sprawny ficzycznie....A Cerremu praktycznie calkiem kaletki zeszly :angel: