Jump to content
Dogomania

ON, Bari, po szkoleniu policyjnym, były ochroniarz - prosi o pomoc...

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U psiaka bez zmian.Nadal w DT,jakos potencjalne osoby chetne do adoptowania go okazuja sie nieodpowiednie.
I jeszcze prośba:czy ktoś mógłby zasponsorować karme dla Bariego?Bari juz pozjadał wszystko,a jeden worek niestety bezczelnie nam został zabrany przez rzekomo dobry dom adopcyjny,do którego Bari miał trafic.Oczywiscie mozna byłoby odzyskiwac z policja itd,ale nie warte to nerów ,zwłaszcza ze moga sie wyprzec ze dostali karme.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Niniejszym podajemy do wiadomości, że w związku ze stwierdzonymi nieprawidłowościami dot. pracy Oddziału Fundacji EMIR w Sosnowcu , a w szczególności dotyczącymi rzetelności rozliczeń finansowych oraz wpłat darczyńców przekazywanych na ratowanie psów – z dniem 1.06.2010 szef Oddziału w Sosnowcu zostaje zawieszony w swoich czynnościach tj. pozbawiony prawa do zbierania pieniędzy w imieniu Fundacji EMIR , podejmowania decyzji oraz reprezentowania fundacji .
W związku z powyższym Zarząd Fundacji EMIR zwraca się do wszystkich Darczyńców, którzy wspomagali finansowo Oddział Fundacji EMIR w Sosnowcu z prośbą o pilny kontakt pod nr tel .785 077 077
– Zarząd Fundacji „Emir”

• 3 months later...
Posted

Spotkałam dzisiaj Bariego i niestety nie mam dobrych wieści co do stanu jego zdrowia. Okazało się ,że informacja o wieku Bariego jaka przekazał były właściciel oraz wiek jaki podał weterynarz różną się od stanu faktycznego. Barni bardzo zaniemógł. Ma bardzo poważne problemy z chodzeniem, każdy krok okupuje bólem, zaczęły się problemy ze skóra i zmiany w pyszczku. Państwo bardzo, bardzo o niego dbaja i robia wszytko by mu pomóc i ulżyć, ale niestety z starością i czasem się nie wygra :(

Posted

ANETTTA napisał(a):
a kilka dni temu dopiero rozmawiałysmy o nim Julia

i nawet nam taka:-( inf przez mysl nie przeszła ...

Mnie też nie :( Miałam zamiar odwiedzić Bariego niedługo bo to był zawsze mój "ulubienie". Nawet nie zdążyłam się a spotkanie umówić. Spotkałam się dzisiaj z Panem i Barnim u naszego wspólnego weterynarza jak byłam z Nordim na kastracji. Omal się tam nie popłakałam... To taki cudowny, kochany pies. Jeden z najwspanialszych jakie poznałam. Przeżyłam szok bo Barni z marca, a Barni teraz .... Nie poznała bym go. Tak mi jest żal Państwa Bariego oni tak go pokochali, a boje się ,że będzie z nimi tak krótko ;(