BajkaB Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 U psiaka bez zmian.Nadal w DT,jakos potencjalne osoby chetne do adoptowania go okazuja sie nieodpowiednie. I jeszcze prośba:czy ktoś mógłby zasponsorować karme dla Bariego?Bari juz pozjadał wszystko,a jeden worek niestety bezczelnie nam został zabrany przez rzekomo dobry dom adopcyjny,do którego Bari miał trafic.Oczywiscie mozna byłoby odzyskiwac z policja itd,ale nie warte to nerów ,zwłaszcza ze moga sie wyprzec ze dostali karme. Quote
J_ulia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Bari od wczoraj już w swoim domku :) Bari zamieszkał w Łaziskach. Quote
israel Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Trzymamy kciuki za Bariego i jego nowy domek :) Quote
ANETTTA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 sssssssssssuuuper psiak ma jeszcze ogłoszenia ...........no cóz moze i inny znajdzi dom !!! Quote
gagata Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Niniejszym podajemy do wiadomości, że w związku ze stwierdzonymi nieprawidłowościami dot. pracy Oddziału Fundacji EMIR w Sosnowcu , a w szczególności dotyczącymi rzetelności rozliczeń finansowych oraz wpłat darczyńców przekazywanych na ratowanie psów – z dniem 1.06.2010 szef Oddziału w Sosnowcu zostaje zawieszony w swoich czynnościach tj. pozbawiony prawa do zbierania pieniędzy w imieniu Fundacji EMIR , podejmowania decyzji oraz reprezentowania fundacji . W związku z powyższym Zarząd Fundacji EMIR zwraca się do wszystkich Darczyńców, którzy wspomagali finansowo Oddział Fundacji EMIR w Sosnowcu z prośbą o pilny kontakt pod nr tel .785 077 077 – Zarząd Fundacji „Emir” Quote
J_ulia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Spotkałam dzisiaj Bariego i niestety nie mam dobrych wieści co do stanu jego zdrowia. Okazało się ,że informacja o wieku Bariego jaka przekazał były właściciel oraz wiek jaki podał weterynarz różną się od stanu faktycznego. Barni bardzo zaniemógł. Ma bardzo poważne problemy z chodzeniem, każdy krok okupuje bólem, zaczęły się problemy ze skóra i zmiany w pyszczku. Państwo bardzo, bardzo o niego dbaja i robia wszytko by mu pomóc i ulżyć, ale niestety z starością i czasem się nie wygra :( Quote
ANETTTA Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 a kilka dni temu dopiero rozmawiałysmy o nim Julia i nawet nam taka:-( inf przez mysl nie przeszła ... Quote
J_ulia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ANETTTA napisał(a):a kilka dni temu dopiero rozmawiałysmy o nim Julia i nawet nam taka:-( inf przez mysl nie przeszła ... Mnie też nie :( Miałam zamiar odwiedzić Bariego niedługo bo to był zawsze mój "ulubienie". Nawet nie zdążyłam się a spotkanie umówić. Spotkałam się dzisiaj z Panem i Barnim u naszego wspólnego weterynarza jak byłam z Nordim na kastracji. Omal się tam nie popłakałam... To taki cudowny, kochany pies. Jeden z najwspanialszych jakie poznałam. Przeżyłam szok bo Barni z marca, a Barni teraz .... Nie poznała bym go. Tak mi jest żal Państwa Bariego oni tak go pokochali, a boje się ,że będzie z nimi tak krótko ;( Quote
J_ulia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wczoraj Barni odszedł za Tęczowy Most Śpij spokojnie piesku... Quote
Recommended Posts