wilczek007 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mobik znalazł domek!Dziekujemy!!!:loveu: -------------------------------------------- Mobi, jamnik został znaleziony na ulicy, jesli komus uciekł to jak narazie nikogo to jakos nie interesuje...Piesek ma około 3 lat, jest grzeczny , widac ze jest w szoku. Siedzi w budce i spogląda na swiat wystraszonymi oczyma...Przy wyprowadzaniu Mobi nie sprawia problemów, jednak widac ze chłopak cierpii jest skołowany tym co sie stało. Mobi szuka dobrego domu... Quote
wilczek007 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 dziekujemy ze jestes izsadoro;) Quote
Isadora7 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Umiesciłam go na jamnikach w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski/page7 Postaram się mu jak najszybciej allegro zrobić. Przydałyby sie dane kontaktowe. I podaj może w tytule nazwę miejscowości. Banerek mu zrobie przed południem . Quote
wilczek007 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 ok, możesz na monike55 namiary podam na PW;) dziekujemy:loveu: Quote
Isadora7 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 POdaj namiary jakie uważasz, nie ma sprawy Quote
wilczek007 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 dogo nie chodzi jak trzeba i znów nie moge pw wysłac ,mam nadzieje ze sie monika55 nie obrazi jak tu podam nr tel do niej kontaktowy w sprawie adopcji Mobiego ona super se poradzi z ludzmi ,wiec : xxxxxxxx:eviltong:spisane Isadoro daj znac czy spisałas to potem go usune. ;) Quote
monika55 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dobrze ze mu watek zalozylas. Moj numer nie jest tajny bo widnieje w dziesiatkach ogloszen. On taki biedny, pewnie nawet nie wiedzial co to buda.A tak zimno. Quote
danka1234 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 pomoge w ogłoszeniach. wilczek,wysyłam Ci na pw 2 telefony do ludiz którzy szukali jamnika ,nie wiem czy jeszcze aktualne ale zadzwon jutro i przypytaj czy nadal szukaja. Jeden do był z Jeleniej Góry a drugi z Krakowa. Jeśli nie zdzwonisz to daj znac sama zadzwonie ale bede mogła dopiero po 18 a przydałoby sie jak najszybciej. Quote
wilczek007 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 kurczaki ale ja na pw nic niemam...masz mojego emaila bo z tym dogo to do ładu nie idzie dojsc: [email protected] a napewno zadzwonie, spoko;) Quote
agrabcia Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jamniczku napewno znajdziesz cieplutki domek. hop Quote
danka1234 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='wilczek007']kurczaki ale ja na pw nic niemam...masz mojego emaila bo z tym dogo to do ładu nie idzie dojsc: [email protected]) wysłałam jeszcze raz na pw i na podanego maila. Quote
__Lara Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 O ludzie, gdybym mogła tylko mieć psa już.... :( :( :( Mobi byłby już u mnie :( Quote
monika55 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Danka dzieki za telafony. Pani z Krakowa chcialaby suczke - to korzystajcie poki czas.Ten drugi tel- nikt nie odbieral. Jutro zadzwonie. Lara, a co to za problem? Jak sie czegos bardzo chce to sie ma /podobno/:razz: Quote
wilczek007 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 na pw ani śladu po niczym, na mailu było;) Dzwoniłysmy, ludzie z Krakowa chca suczkę, a Jelenia Góra nie odbiera.Zobaczymy jutro. Quote
shanti Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Wreszcie jestem. Ten link nie działał i dopiero dostałam od Moniki. Śliczny psiaczek. Quote
wilczek007 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 shanti a ja mysle ze jestes nawet jak cie gdzies nie ma...:D tak z przyzwyczajenia Quote
monika55 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nestety, drugi numer juz ma psiaka. Wyjasnie moze sytuacje: 0d 1 stycznia schronisko przechodzi pod zarzad bezposredni urzednikow miejskich.Nie wiem czy bedzie wolontariat. Wiem ze ma wrocic dawny kierownik zwany grabarzem.Nikt sie nie bedzie cackal z psami. Teraz mialysmy wplyw zeby chronic psy, ktore nie dawaly sobie rady.Jesli jamnik wyladuje w boksie ogolnym ,nie przezyje.Psow w boksach jest wiele, on jest domowy, idzie zima. Wiadomo co to znaczy. Bardzo prosze, pomozcie go uratowac. Quote
monika55 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Juz nie wiem jak ratowac te psiaki. Nie mam drukarki, moze by porobic plakaty i rozwiesic w miescie? Quote
Recommended Posts