Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mobik znalazł domek!Dziekujemy!!!:loveu:
--------------------------------------------

Mobi, jamnik został znaleziony na ulicy, jesli komus uciekł to jak narazie nikogo to jakos nie interesuje...Piesek ma około 3 lat, jest grzeczny , widac ze jest w szoku. Siedzi w budce i spogląda na swiat wystraszonymi oczyma...Przy wyprowadzaniu Mobi nie sprawia problemów, jednak widac ze chłopak cierpii jest skołowany tym co sie stało.
Mobi szuka dobrego domu...

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogo nie chodzi jak trzeba i znów nie moge pw wysłac ,mam nadzieje ze sie monika55 nie obrazi jak tu podam nr tel do niej kontaktowy w sprawie adopcji Mobiego ona super se poradzi z ludzmi ,wiec : xxxxxxxx:eviltong:spisane

Isadoro daj znac czy spisałas to potem go usune.
;)

Posted

pomoge w ogłoszeniach.
wilczek,wysyłam Ci na pw 2 telefony do ludiz którzy szukali jamnika ,nie wiem czy jeszcze aktualne ale zadzwon jutro i przypytaj czy nadal szukaja.
Jeden do był z Jeleniej Góry a drugi z Krakowa.
Jeśli nie zdzwonisz to daj znac sama zadzwonie ale bede mogła dopiero po 18 a przydałoby sie jak najszybciej.

Posted

Danka dzieki za telafony. Pani z Krakowa chcialaby suczke - to korzystajcie poki czas.Ten drugi tel- nikt nie odbieral. Jutro zadzwonie.
Lara, a co to za problem? Jak sie czegos bardzo chce to sie ma /podobno/:razz:

Posted

Nestety, drugi numer juz ma psiaka.

Wyjasnie moze sytuacje: 0d 1 stycznia schronisko przechodzi pod zarzad bezposredni urzednikow miejskich.Nie wiem czy bedzie wolontariat. Wiem ze ma wrocic dawny kierownik zwany grabarzem.Nikt sie nie bedzie cackal z psami. Teraz mialysmy wplyw zeby chronic psy, ktore nie dawaly sobie rady.Jesli jamnik wyladuje w boksie ogolnym ,nie przezyje.Psow w boksach jest wiele, on jest domowy, idzie zima. Wiadomo co to znaczy. Bardzo prosze, pomozcie go uratowac.