Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wesołych Świąt ( Moja karta nie taka ładna jak wasza , ale co tam:roll:)
[URL="http://img88.imageshack.us/my.php?image=baner29do4.jpg"][img=http://img88.imageshack.us/img88/5013/baner29do4.th.jpg][/URL]

Posted

Wszyscy mają takie ładne zyczenia a nic nie chce wpaść do mojej mózgownicy
wiec powiem standardowo (ale z serca :****)
[COLOR=red]Wesołych Świąt kochaneczki moje:loveu::loveu::loveu:[/COLOR]
[COLOR=red]i[/COLOR]
[COLOR=red]zdrowia szczęscia i radości oraz połamanych[/COLOR] [COLOR=red]kości :loveu::loveu::********[/COLOR]

Posted

Ewo bardzo dziękujemy za kartkę :loveu: . Mizianka dla Nonki :) .

Marysiu twój romantyzm mnie powala. Już nie mogę doczekać się sylwestra na Bezrzeczu :eviltong: . Wiesz o tym, że Ci się zwalam ? :diabloti:

Domka_Czika prześliczna kartka. Naszą robiła moja siostra Jess ;) .

Cavy dziękujemy :loveu:

Posted

jako że karolina nakrzyczała na biedną marysie że nie offuje,
marysia szybciutko przyszła i już zaczyna papalać
tak a wiec kAROLINKO MOGŁABYŚ WRESZCIE POWIEDZIEĆ MI CZY PRZYJEŻDZACIE NA SYLWESTRA ..
A apropo mojej romanyczności- lubisz komedie romantyczne bo mam ich płno w domu i mogłybyśmy maratonik zobić:loveu::lol:

Posted

[quote name='Marysia&Pysia']jako że karolina nakrzyczała na biedną marysie że nie offuje,
marysia szybciutko przyszła i już zaczyna papalać
tak a wiec kAROLINKO MOGŁABYŚ WRESZCIE POWIEDZIEĆ MI CZY PRZYJEŻDZACIE NA SYLWESTRA ..
A apropo mojej romanyczności- lubisz komedie romantyczne bo mam ich płno w domu i mogłybyśmy maratonik zobić:loveu::lol:[/quote]

witam się w galerii ;-)
jakie polecasz komedie romantyczne? zaliczam się do ich fanów, ale ostatnio widzę , że już niewiele zostało mi dobrych komedii romantycznych do zobaczenia... polecisz coś może?

Posted

ja nie weim jak to nazwać ale uwielbiam romanse??!! :lol:
chyba tak to się nazywa ---
duma i uprzedzenie?? kojarzycie
a oczywiście na poprawienie humoru to mam piratów z karaibów :eviltong::eviltong::eviltong:
typowe komedie romantyczne też są fajne ale jest na prawde ich mało :shake::diabloti:

Posted

duma i uprzedzenie? oglądałam już trzy wersje, uwielbiam i film i książkę:loveu:

john trucker musi odejść? - komedia romantyczna,
człowiek roku - komedia,
idealny facer - KR ,
surviving with wolves - dramat o wojnie i o dziewczynce którą "uratowały" wilki
sierociniec- wspaniały horror jak i "inni" , to taki horror psychologiczny - ja tez sie boje horrorów,ale tym bylam zachwycona
stowarzyszenie wedrujacych jeansów 1 i 2 czesc,
w swiecie kobiet ,
sydney white - KR naprawde swietna - cos ala sierotka marysia i 7 krasnolodkow
ja cie kocham a ty spisz - swietne ,
pretty woman - KR
dom nad jeziorem - wczoraj oglądałam świetne - KR

:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Marysia&Pysia']ja mam w domu wszystkie wersje dumy i uprzedzenia a oprócz tego
tej samej autorki_
rozważna i romantyczna
opctwo northanger
i inne :PP
a moze cos będzie w telewizji:eviltong::eviltong:[/quote]

czyli ile tych rodzajów? ja mam tą z 1995 pięć płyt z lektorem, z 2005 tą standardową i z bollywood. jest jeszcze jakaś współczesna, ale jej nie mogę nigdzie znaleźć ;-(
Jane Austen uwielbiam jeszcze Perswazje:loveu:

Posted

[quote name='Marysia&Pysia']no to ja nie mam bollywood
i w takim razie są 4 wersje:P
ja tam kocham Darcy'ego:diabloti::loveu:

A karolinko czy ty się przypadkiem nie lenisz z tymi zdjęciami:roll::eviltong::-o[/quote]

ja tez go ubóstwiam:loveu: a najlepszy film chyba ten z 1995 roku, bo taki długi:loveu: normalnie jak się dorwałam do książki to przeczytałam ją w 8 godzin, a jak skończyłam to zaczęłam od nowa:loveu:
bollywood, niestety nie najlepszy, ale każda wzmianka tej historii jest dobra i warta oglądania:evil_lol: zwariowałam na punkcie tek książki;D nawet częściowo zamierzam z niej maturę robić z ustnego polaka : będę miała temat o mezaliansach:cool3:

Posted

A lenię się lenię ... wy tu macie temat o romansach [nie mam adekwatnych do tego fot :evil_lol: :diabloti: ]. No i nikt po za Wami tu nie zagląda :eviltong: .