Marysia&Pysia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 już ja ciebie dopilnuje:PP:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 to koniecznie trzeba to nadrobić:cool3: Quote
BooBC Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [IMG]http://img70.imageshack.us/img70/8457/kartkasg0.png[/IMG] :) Quote
C&B Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Witamy się po raz pierwszy :multi: Jak ja uwielbiam BC :loveu: Quote
C&B Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='palma']Witam :) Zapraszam częściej :D[/quote] Będziemy wpadać :lol: I zapraszamy do nas :D Quote
C&B Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wesołych Świąt ( Moja karta nie taka ładna jak wasza , ale co tam:roll:) [URL="http://img88.imageshack.us/my.php?image=baner29do4.jpg"][img=http://img88.imageshack.us/img88/5013/baner29do4.th.jpg][/URL] Quote
Cavy Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Witamy :multi: Jakie boskie zdjęcia :crazyeye: [IMG]http://i33.tinypic.com/aelm6e.png[/IMG] Quote
Marysia&Pysia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wszyscy mają takie ładne zyczenia a nic nie chce wpaść do mojej mózgownicy wiec powiem standardowo (ale z serca :****) [COLOR=red]Wesołych Świąt kochaneczki moje:loveu::loveu::loveu:[/COLOR] [COLOR=red]i[/COLOR] [COLOR=red]zdrowia szczęscia i radości oraz połamanych[/COLOR] [COLOR=red]kości :loveu::loveu::********[/COLOR] Quote
ewaf Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wesołych Świąt [URL]http://republika.pl/enonae/images/kartka.jpg[/URL] Quote
BooBC Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Ewo bardzo dziękujemy za kartkę :loveu: . Mizianka dla Nonki :) . Marysiu twój romantyzm mnie powala. Już nie mogę doczekać się sylwestra na Bezrzeczu :eviltong: . Wiesz o tym, że Ci się zwalam ? :diabloti: Domka_Czika prześliczna kartka. Naszą robiła moja siostra Jess ;) . Cavy dziękujemy :loveu: Quote
Talia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Witam również po raz pierwszy:cool3: Śliczne psiaki:loveu: Quote
Marysia&Pysia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jako że karolina nakrzyczała na biedną marysie że nie offuje, marysia szybciutko przyszła i już zaczyna papalać tak a wiec kAROLINKO MOGŁABYŚ WRESZCIE POWIEDZIEĆ MI CZY PRZYJEŻDZACIE NA SYLWESTRA .. A apropo mojej romanyczności- lubisz komedie romantyczne bo mam ich płno w domu i mogłybyśmy maratonik zobić:loveu::lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Marysia&Pysia']jako że karolina nakrzyczała na biedną marysie że nie offuje, marysia szybciutko przyszła i już zaczyna papalać tak a wiec kAROLINKO MOGŁABYŚ WRESZCIE POWIEDZIEĆ MI CZY PRZYJEŻDZACIE NA SYLWESTRA .. A apropo mojej romanyczności- lubisz komedie romantyczne bo mam ich płno w domu i mogłybyśmy maratonik zobić:loveu::lol:[/quote] witam się w galerii ;-) jakie polecasz komedie romantyczne? zaliczam się do ich fanów, ale ostatnio widzę , że już niewiele zostało mi dobrych komedii romantycznych do zobaczenia... polecisz coś może? Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ja nie weim jak to nazwać ale uwielbiam romanse??!! :lol: chyba tak to się nazywa --- duma i uprzedzenie?? kojarzycie a oczywiście na poprawienie humoru to mam piratów z karaibów :eviltong::eviltong::eviltong: typowe komedie romantyczne też są fajne ale jest na prawde ich mało :shake::diabloti: Quote
BooBC Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 :lol: . Marianno to co zaproponujesz ... ostatnio oglądałam dobry horror ... :eviltong: . Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 żadnych horrorów bo ja się boje :oops::oops: możemy jakies komedie albo cuś Quote
Kasia&Rika Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 duma i uprzedzenie? oglądałam już trzy wersje, uwielbiam i film i książkę:loveu: john trucker musi odejść? - komedia romantyczna, człowiek roku - komedia, idealny facer - KR , surviving with wolves - dramat o wojnie i o dziewczynce którą "uratowały" wilki sierociniec- wspaniały horror jak i "inni" , to taki horror psychologiczny - ja tez sie boje horrorów,ale tym bylam zachwycona stowarzyszenie wedrujacych jeansów 1 i 2 czesc, w swiecie kobiet , sydney white - KR naprawde swietna - cos ala sierotka marysia i 7 krasnolodkow ja cie kocham a ty spisz - swietne , pretty woman - KR dom nad jeziorem - wczoraj oglądałam świetne - KR :cool3::cool3::cool3: Quote
BooBC Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Mogą być i komedie i romanse ... ja i tak dorwę się do twojego pianina :lol: . Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ja mam w domu wszystkie wersje dumy i uprzedzenia a oprócz tego tej samej autorki_ rozważna i romantyczna opctwo northanger i inne :PP a moze cos będzie w telewizji:eviltong::eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Marysia&Pysia']ja mam w domu wszystkie wersje dumy i uprzedzenia a oprócz tego tej samej autorki_ rozważna i romantyczna opctwo northanger i inne :PP a moze cos będzie w telewizji:eviltong::eviltong:[/quote] czyli ile tych rodzajów? ja mam tą z 1995 pięć płyt z lektorem, z 2005 tą standardową i z bollywood. jest jeszcze jakaś współczesna, ale jej nie mogę nigdzie znaleźć ;-( Jane Austen uwielbiam jeszcze Perswazje:loveu: Quote
Marysia&Pysia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 no to ja nie mam bollywood i w takim razie są 4 wersje:P ja tam kocham Darcy'ego:diabloti::loveu: A karolinko czy ty się przypadkiem nie lenisz z tymi zdjęciami:roll::eviltong::-o Quote
Kasia&Rika Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Marysia&Pysia']no to ja nie mam bollywood i w takim razie są 4 wersje:P ja tam kocham Darcy'ego:diabloti::loveu: A karolinko czy ty się przypadkiem nie lenisz z tymi zdjęciami:roll::eviltong::-o[/quote] ja tez go ubóstwiam:loveu: a najlepszy film chyba ten z 1995 roku, bo taki długi:loveu: normalnie jak się dorwałam do książki to przeczytałam ją w 8 godzin, a jak skończyłam to zaczęłam od nowa:loveu: bollywood, niestety nie najlepszy, ale każda wzmianka tej historii jest dobra i warta oglądania:evil_lol: zwariowałam na punkcie tek książki;D nawet częściowo zamierzam z niej maturę robić z ustnego polaka : będę miała temat o mezaliansach:cool3: Quote
BooBC Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 A lenię się lenię ... wy tu macie temat o romansach [nie mam adekwatnych do tego fot :evil_lol: :diabloti: ]. No i nikt po za Wami tu nie zagląda :eviltong: . Quote
Agnieszka & Figo Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ja zaglądam :eviltong:. Karolina... ja ci moge filmik skleić :eviltong: tylko musiałabyś mi nagrać na pendriva lub płytke muzyke i filmiki. :cool3: Quote
Recommended Posts