pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Fiks moja droga, wybierasz się może jutro? Bo ja się tak zastanawiam, jakby była lepsza pogoda niż dziś to może coś...? Quote
Fiks Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hmmm....a w jakich godzinach pasowałaby cioci Pink Pong wizyta w Dąbrówce? Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A jak chcesz :) najpóźniej musiałabym być w domu koło 14. Tylko jak będzie na dworze tak obrzydliwie jak dzisiaj (fuj, ledwo mi się chciało wyjść z domu jak zobaczyłam rano co jest za oknem), to wtedy jednak jadę o 10 na uczelnię na zajęcia. Tobie jak pasuje? Quote
anawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dziewczyny, wycałujcie ode mnie wszystkie ON-ki :buzi: Quote
Fiks Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Oki. Ale jednego wycałuje osobiście Pinki :grin: [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/ron.jpg[/IMG] Jak będzie padać to nie jedziemy. Quote
anawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jaka śliczna pierdółka............... Zaspany..............smutny.............? Na pewno do przytulania............ Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Haha, pierdołka do przytulania. Anawa nie znasz mrocznej tajemnicy, to jest jedyny pies który mnie jak dotąd ugryzł w schronisku :loveu: Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Notabene jest nowy fajny owczarkowaty w tym boksie po Ojku, może da radę go wyciągnąć na wybieg jeśli pojedziemy:) Quote
Kana Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dziewczyny zalozcie wątek Silvie! i Kaji ! Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Kana']Dziewczyny zalozcie wątek Silvie! i Kaji ![/QUOTE] A ciocia Kana już sobie ulubienice znalazła :evil_lol: O Silvę i Silvera muszę zapytać czy można je w ogóle ogłaszać już, bo obawiam się że nie. Ale Kaję faktycznie może teraz uda się wypchnąć do domu w pojedynkę. Quote
Kana Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A znalazla.. zbrodnia?? :) A jak poznam osobiście to pewnie już w ogóle :) Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Wątki będą po następnej wizycie, jak będę wiedziała więcej co napisać. I zrobimy więcej ładnych zdjęć :) Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A masz całej czwórki? Bo wtedy zrobię wspólny wątek dla czterech pancernych :loveu: czyli Kai, Kacpra, Silvy i Silvera. Na razie wątek i teksty a jutro dopytamy Nataliji jak z ogłaszaniem ich. I Kana nacieszy się wątkiem swoich ulubieńców :diabloti: Quote
Fiks Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Coś tam mam. A dziś chcesz założyć im wątek? Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No, mogę. Zaraz zrobię. Dawaj wszystkie zdjęcia jakie masz :) Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/threads/174842-Cztery-razy-TAK-Psia-arystokracja-w-schronisku-zjawiskowe-owczarki?p=13621540#post13621540[/url] dla Fiks - do powstawiania fotek i dla Kany i Anawy - do zachwycania się psami Quote
anawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='pinkmoon']Haha, pierdołka do przytulania. Anawa nie znasz mrocznej tajemnicy, to jest jedyny pies który mnie jak dotąd ugryzł w schronisku :loveu:[/QUOTE] W życiu bym się tego po nim nie spodziewała............... Takie niewiniątko................. Quote
anawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='pinkmoon']A masz całej czwórki? Bo wtedy zrobię wspólny wątek dla czterech pancernych :loveu: czyli Kai, Kacpra, Silvy i Silvera. Na razie wątek i teksty a jutro dopytamy Nataliji jak z ogłaszaniem ich. I Kana nacieszy się wątkiem swoich ulubieńców :diabloti:[/QUOTE] Jak będzie wiadomo, to pomoge w ogłaszaniu :) Quote
pinkmoon Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Wspaniałe wiadomości! :multi: Pani która miała wziąć Kacpra i Kaję... jednak zdecydowała się, że mimo wypadku Kacpra da im dom! Ciepłe miejsce na zimę już czeka na piękne donki :) Teraz gorsza wiadomość, Kacper jednak będzie miał amputowaną łapę, dzisiaj zabieg. Nie wiadomo jak zniesie narkozę bo jest bardzo słaby, ale weterynarz orzekł że nie można już dłużej czekać. Kciuki za Kacpra potrzebne! Silvę i Silvera można normalnie ogłaszać. Silver będzie dziś kastrowany. Kontakt w sprawie ich adopcji to 607 540 557 / [email][email protected][/email] Piękną sesję foto miał dzisiaj Boston i Dianka. Zdjęcia mają też nowe szczeniaki (ratunku, chyba dziesiątka), oraz psy które są już długo ale nie mają jeszcze ogłoszeń Wera i Fighter. Wczoraj przyjechał wielki, piękny malamut, też ma foto. Quote
Soema Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ile tam jest w sumie psów? :( przecież to jakaś katastrofa.... Quote
pinkmoon Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Samych szczeniaków w wieku do 3 miesięcy jest koło 25. Starszych psów... nie wiem, około 60-70? To małe przytulisko. Psów które mają porobione zdjęcia i robione ogłoszenia jest tyle ile na pierwszej stronie wątku, trzydzieści parę. Za każdym razem kiedy jesteśmy, oprócz starych ulubieńców obrabiamy też jakieś nowe, dzisiaj dopiszę Werę, Don Kichota i malamuta. Zapomniała napisać, że Ice jest za TM :( cały czas przebywała w ciepłym pomieszczeniu z ludźmi, była 100% odizolowana od innych szczeniaków, widocznie musiała trafić już chora, mimo intensywnego nawadniania nie udało się jej uratować. Czarny szczeniak z białym krawacikiem znalazł dom. Quote
Kana Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Kaja kochana!!! Kiedy je zabiera?? Pozbiawiony jaj i wysterylizowana? Która to ICE ? Quote
pinkmoon Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Tak, Kacper i Kaja już dawno o jajkach i macicach zapomnieli :D Ice to była mała biała szczeniorka, terrierkowata. Quote
Recommended Posts