Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: chłopak dzisiaj współpracował oto kilka fotek,ale najpierw kilka informacji :razz:
pies w wieku ok 1,5 roku - trafił do nas 18.10.2009r. jego nr w rejestrze 7406/391/09 ,trafił z terenu Włocławka,nikt go nie szukał ,charakterny- jak kogoś lubi to można wiele przy nim zrobić,gorzej jak ktoś mu nie pasi :diabloti: -nikogo nie ugryzł ale pokazuje ,że coś mu nie pasuje. Uwielbia ruch-ale to normalne, niestety trochę się upasł

w całej okazałości - w ruchu

co tu mamy ciekawego?

znów w biegu

jaki jestem ładny

lubię szczypnąć

mój urok

moja ciekawość

wyszedłem

uwielbiam śnieg

Posted

Janka potrzebuje info o tym psiaku w typie malamuta, czy psiak ma ulamanego kla i czy w okolicach pachwiny na jakas blizne... nie wiem czy ktos juz dzwonil do was do schronu z taki pytaniem bo ja probuje sie od rana dodzwnionic ale nikt nie odbiera

Posted

nie wiem czy ktoś dzwonił,ale faktem jest,że w soboty i niedziele trudno jest się do nas dodzwonić-jest tylko dwóch pracowników więc nawet nie mają czasu odebrać telefonu chyba,że wstrzelisz się w przerwę

obejrzę go dokładnie w sobotę,ale kły ma chyba całe ale wolę się upewnić

musicie wytrwać do poniedziałku :-(

Posted

:roll: a teraz chcę dodać jeszcze jedno maleństwo

Takie maleństwo,choć bardzo zadziorne potrzebuje domku.

"Urodziłem się tak mniej więcej na przełomie X-XI 2009, trafiłem do schroniska 20.01.2010 przywiozła mnie straż miejska - czy dasz mi odrobinkę szczęścia??? :-)"

Jest troszkę piszczkiem,ale uwielbia szarpać nogawki :diabloti:

może ktoś ma ochotę zaopiekować się maluszkiem ???:roll:

• 2 weeks later...
Posted

janka74 napisał(a):
:roll: a teraz chcę dodać jeszcze jedno maleństwo
Takie maleństwo,choć bardzo zadziorne potrzebuje domku.
"Urodziłem się tak mniej więcej na przełomie X-XI 2009, trafiłem do schroniska 20.01.2010 przywiozła mnie straż miejska - czy dasz mi odrobinkę szczęścia??? :-)"
Jest troszkę piszczkiem,ale uwielbia szarpać nogawki :diabloti:
może ktoś ma ochotę zaopiekować się maluszkiem ???:roll:

maleństwo znalazło domek - mam nadzieję,że dobry - ale pozostałe chłopaki wciąż czekają na człowieka,który je przygarnie...

• 1 month later...