Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Finlora']Mogłabym dorzucić dychę do mojej deklaracji dla Antosia :fadein:[/QUOTE]

bardzo wszyscy dziękujemy, a ja się przypominam z namiarami na nowe konto do wpłat, bo nie mam.....

Posted

[quote name='Finlora']Mogłabym dorzucić dychę do mojej deklaracji dla Antosia :fadein:[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy bardzo!:multi: DOPIERO DZIŚ ZOBACZYŁAM!Bardzo dziękuję...czy to będzie deklaracja stała czy jednorazowa?;)

Posted

[quote name='UBOCZE']Ja też. Zawieruszyłem gdzieś obecne konto, a mam zaległość[/QUOTE]
Zaraz wrzucam konto UMilki na PW...ona sama pewnie zjawi się wieczorem...

Posted

[quote name='Romka']Bardzo dziękujemy bardzo!:multi: DOPIERO DZIŚ ZOBACZYŁAM!Bardzo dziękuję...czy to będzie deklaracja stała czy jednorazowa?;)[/QUOTE]Pewnie, że stała :fadein: Zaraz zrobię przelew tej dyszki, żeby już na czerwiec była ta zwiększona deklaracja :)

Posted

Do mnie dotarły deklaracje [B]argusiowej [/B]za IV, V, VI - łącznie [B]60zł
[/B]oraz deklaracje [B]kmurdz[/B] za III, IV, V, VI, VII - łącznie [B]50zł
Bardzo dziękujemy!

UMilki, na Antosia czeka u mnie 110zł, przekażę przy najbliższej okazji.
[/B]

Posted

[quote name='mamanabank']Do mnie dotarły deklaracje [B]argusiowej [/B]za IV, V, VI - łącznie [B]60zł
Bardzo dziękujemy!

UMilki, na Antosia czeka u mnie 110zł, przekażę przy najbliższej okazji.
[/B][/QUOTE]

a ja Mamanabank dam Ci 5 zł deklaracji od Kai, gdyby UMilki wcześniej przyjechała niż się zobaczymy daj te 5 zł, ja oddam.

Posted

Wczoraj był na spacerku razem z Korą,Kubą i moją Romką...jak zawsze bardzo udany spacerek...potem siedzieliśmy na środku łąki a wszystkie psiaki przytulały się...no i drapanko było i głaskanie i na koniec przysmaki...no to pewnie wczoraj spał słodko...;)

Posted

[quote name='mamanabank']Do mnie dotarły deklaracje [B]argusiowej [/B]za IV, V, VI - łącznie [B]60zł
[/B][/QUOTE]

oraz deklarację [B]Kai[/B], uprzejmie donoszę, że przekazałam UMilki :-)