Finlora Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Mogłabym dorzucić dychę do mojej deklaracji dla Antosia :fadein: Quote
ranias Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Finlora']Mogłabym dorzucić dychę do mojej deklaracji dla Antosia :fadein:[/QUOTE] bardzo wszyscy dziękujemy, a ja się przypominam z namiarami na nowe konto do wpłat, bo nie mam..... Quote
UBOCZE Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ja też. Zawieruszyłem gdzieś obecne konto, a mam zaległość Quote
Romka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Finlora']Mogłabym dorzucić dychę do mojej deklaracji dla Antosia :fadein:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy bardzo!:multi: DOPIERO DZIŚ ZOBACZYŁAM!Bardzo dziękuję...czy to będzie deklaracja stała czy jednorazowa?;) Quote
Romka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='UBOCZE']Ja też. Zawieruszyłem gdzieś obecne konto, a mam zaległość[/QUOTE] Zaraz wrzucam konto UMilki na PW...ona sama pewnie zjawi się wieczorem... Quote
Figafiga Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [COLOR=red][B]ZAKTUALIZOWANE TO CO MIAŁAM ZAKTUALIZOWAĆ.[/B][/COLOR] :-) jest widoczne i to jak :-) Quote
Finlora Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Romka']Bardzo dziękujemy bardzo!:multi: DOPIERO DZIŚ ZOBACZYŁAM!Bardzo dziękuję...czy to będzie deklaracja stała czy jednorazowa?;)[/QUOTE]Pewnie, że stała :fadein: Zaraz zrobię przelew tej dyszki, żeby już na czerwiec była ta zwiększona deklaracja :) Quote
UMilki Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ale cudne wieści :) Bardzo dziękujemy i kłaniamy się nisko. Już wysyłam dane kontowe :p Quote
Finlora Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Deklaracja za lipiec wysłana :) Buziak dla Antosia :calus: Quote
mamanabank Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Do mnie dotarły deklaracje [B]argusiowej [/B]za IV, V, VI - łącznie [B]60zł [/B]oraz deklaracje [B]kmurdz[/B] za III, IV, V, VI, VII - łącznie [B]50zł Bardzo dziękujemy! UMilki, na Antosia czeka u mnie 110zł, przekażę przy najbliższej okazji. [/B] Quote
UMilki Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jakie fantastyczne wieści. Podjadę w tygodniu. Quote
Figafiga Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='mamanabank']Do mnie dotarły deklaracje [B]argusiowej [/B]za IV, V, VI - łącznie [B]60zł [/B]oraz deklaracje [B]kmurdz[/B] za III, IV, V, VI, VII - łącznie [B]50zł Bardzo dziękujemy! UMilki, na Antosia czeka u mnie 110zł, przekażę przy najbliższej okazji. [/B][/QUOTE] a ja Mamanabank dam Ci 5 zł deklaracji od Kai, gdyby UMilki wcześniej przyjechała niż się zobaczymy daj te 5 zł, ja oddam. Quote
ihabe Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 deklaracja za lipiec własnie wyszła dla Antosia:-) Mizianko i całuski:-) Quote
mamanabank Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Do mnie dotarła deklaracja Kai. Teraz czeka u mnie na Antosia 115zł. UMilki podrzucimy przy okazji, ewentualnie jeśli będziesz w okolicy daj znak. Quote
ranias Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 zaglądam do pana Antoniego z nocną wizytą, czy Antoś śpi słodko? Quote
Romka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Wczoraj był na spacerku razem z Korą,Kubą i moją Romką...jak zawsze bardzo udany spacerek...potem siedzieliśmy na środku łąki a wszystkie psiaki przytulały się...no i drapanko było i głaskanie i na koniec przysmaki...no to pewnie wczoraj spał słodko...;) Quote
mamanabank Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='mamanabank']Do mnie dotarły deklaracje [B]argusiowej [/B]za IV, V, VI - łącznie [B]60zł [/B]oraz deklaracje [B]kmurdz[/B] za III, IV, V, VI, VII - łącznie [B]50zł [/B][/QUOTE] oraz deklarację [B]Kai[/B], uprzejmie donoszę, że przekazałam UMilki :-) Quote
Recommended Posts