Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 [quote name='UMilki']Tak, potwierdzam. Mam kosmiczne problemy z mym mobilnym netem i dopiero dziś cokolwiek działa...eh. Antek na sam głos Romki szalał z radości. Uwielbiam tego urwisa za całokształt :)[/QUOTE] Jak się skradałam po cichu(żeby mnie nie zobaczył) to szczekał na mnie z Olinem...ale jak się odezwałam...to Antoś ucieszył się jak zawsze...oczywiście pasztecik był...;) Quote
ranias Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='UBOCZE']Antoś wygląda, jakby odmłodniał...:lol::lol::lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-cVRPKsZTnyw/TfZ_0zsZYaI/AAAAAAAAArw/pyuiqt_0dqE/DSCN9178.JPG[/IMG][/QUOTE] ależ jest pieron ładny na tym zdjęciu i taki się wydaje maleńki :lol: Quote
mamanabank Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 wypielęgnowany, wypachniony, wyspacerowany, to i młodszy od razu :-) Quote
UMilki Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='ranias']ależ jest pieron ładny na tym zdjęciu i taki się wydaje maleńki :lol:[/QUOTE] No bo Antoś specjalnie duży nie jest. Tak do połowy łydki, może ciut więcej :) Za to mojej córce aż do pasa :D Zaktualizowałam post rozliczeniowy: strona 60. Za wpłaty bardzo dziękuję. Quote
mamanabank Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jejkujejkujejku, niedługo dwa lata miną jak Antoni pięknie się przedstawia nam tutaj. Quote
Romka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='UMilki']Antek już u mnie. Leży sobie w cieniu, cichutki, spokojniutki. Jak upał zelżeje wybierzemy się na spacer po okolicy.[/QUOTE] No tak to już niedługo rok ja Antoś jest u Ciebie Ewuś...ale nigdy nie był taki szczęśliwy...:lol::lol: Quote
UMilki Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jak ten czas leci... Faktycznie już niedługo minie rok jak Antoś jest z nami. Chyba dobrze mu z nami, ale jakaś pewna chata by się zdała, dla naszego "Grabka" Quote
UMilki Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ale mu się dziś na podskoki zebrało. Jak szczeniak :) Quote
ranias Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Antoś szczęśliwy to i lata młodości mu się przypominają :lol: Quote
Romka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 A ja wybieram się do Ciebie z Romką i przywiozę moje Antosiowe deklaracje do końca roku czyli od sierpnia 5x50zł=250zł...jeszcze w tym tygodniu...;)Mogę do rąk własnych? Quote
Romka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Romka']A ja w środę zabrałam na spacer Antka i Kubę...ale było radości..kąpiel w stawie,drapanko,Antoś obszczekał krowy...a co stały to obszczekał...przymierzył się do 2 rowerzystów...a co jechali to trzeba zaskoczyć wroga i obszczekać...uf...odwołałam za każdym razem.Kuba za to ideał,super grzeczny pies...wpłaciłam UMIlki już 50żł mojej deklaracji na Antosia na lipiec.[/QUOTE] UMilki na której stronie jest rozliczenie deklaracji...mam już wpłacone na lipiec 50zł...dopłacę Ci jeszcze 250zł do końca roku... Quote
Romka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Romka']UMilki na której stronie jest rozliczenie deklaracji...mam już wpłacone na lipiec 50zł...dopłacę Ci jeszcze 250zł do końca roku...[/QUOTE] [B]JUŻ ZNALAZŁAM,MOŻE PODAĆ NA PIERWSZEJ STRONIE KTÓRY NR MA NOWY POST ROZLICZENIOWY,FIGA PROSIMY!!![/B] Argusiowa,przekaże mi 50zł od Kmurdz,które dostaliśmy od niej dla Antosia... Quote
UMilki Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Romka']A ja wybieram się do Ciebie z Romką i przywiozę moje Antosiowe deklaracje do końca roku czyli od sierpnia 5x50zł=250zł...jeszcze w tym tygodniu...;)Mogę do rąk własnych?[/QUOTE] No pewnie, ZAPRASZAM :) "Argusiowa,przekaże mi 50zł od Kmurdz,które dostaliśmy od niej dla Antosia.." A czy można ścignąć Argusiową? Quote
Figafiga Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Romka ja nie jestem skarbnikiem Antka. Mamanabank jest. Ja jestem Kory i Majki. Quote
Romka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Figafiga']Romka ja nie jestem skarbnikiem Antka. Mamanabank jest. Ja jestem Kory i Majki.[/QUOTE] Deklarację za Korę tez dałam do rąk własnych UMilki...najważniejsze ,ze wpłynęła i jest odnotowana...;) Quote
Romka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Romka'][B]JUŻ ZNALAZŁAM,MOŻE PODAĆ NA PIERWSZEJ STRONIE KTÓRY NR MA NOWY POST ROZLICZENIOWY,FIGA PROSIMY!!![/B] Argusiowa,przekaże mi 50zł od Kmurdz,które dostaliśmy od niej dla Antosia...[/QUOTE] [B]JA NADAL PROSZĘ O TO BY NA PIERWSZEJ STRONIE PODAĆ [COLOR=red]NR POSTU [/COLOR]GDZIE AKTUALNY SKARBNIK ROZLICZA DEKLARACJE.mamy wielu darczyńców...Figa to Twój wątek...to jest post 1484 [/B] Quote
Finlora Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Mogę prosić o uwzględnienie w poście rozliczeniowym mojej wpłaty na czerwiec? Bo się tam nie znalazłam ;) Buziak dla Antosia :buzi: Quote
UMilki Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Finlora']Mogę prosić o uwzględnienie w poście rozliczeniowym mojej wpłaty na czerwiec? Bo się tam nie znalazłam ;) Buziak dla Antosia :buzi:[/QUOTE] Przepraszam, już poprawiłam. W stanie kasowym uwzględniłam, ale nie dała znaczka. Wszystkim, deklarowiczom przypominam o wpłatach dla Antosia. Zaczynają się robić zaległości. Quote
UMilki Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Do tej pory nie odezwała się do mnie Yumanji. Nie mam również żadnych wieści od Argusiowej. Muszę powoli założyć, że Antosiowi będzie brakować 40,00 zł w deklaracji. Chyba musimy zacząć szukać nowych darczyńców. Quote
Romka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='UMilki']Do tej pory nie odezwała się do mnie Yumanji. Nie mam również żadnych wieści od Argusiowej. Muszę powoli założyć, że Antosiowi będzie brakować 40,00 zł w deklaracji. Chyba musimy zacząć szukać nowych darczyńców.[/QUOTE] Rozmawiałam z Argusiową na pewno wpłaci...z Yumaanji nie miałam jeszcze kontaktu... Quote
UMilki Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Hop, hop, hop. Antosia ulubiona zabawa - skok wzwyż na widok miseczki z jedzonkiem :) Quote
Recommended Posts