UBOCZE Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Romka']Czarujcie,może jakiś domek dla Antosia wyczarujecie...nikt o niego nie pyta...Ubocze może ktoś na FB Antosia by wrzucił...my w Łowiczu nie fejsbukowe...[/QUOTE] Na FB wydarzenia robić nie potrafię. Ale mogę wrzucić Antosia do paru grup FB. Przydałoby sie tylko zaktualizowane ogłoszenie (taki gotowiec do przyklejania - z kontaktem) i dwie wybrane przez Was fotki: ta smutna i depresyjna -schroniskowa i pogodna - z hoteliku... Quote
Romka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='UBOCZE']Na FB wydarzenia robić nie potrafię. Ale mogę wrzucić Antosia do paru grup FB. Przydałoby sie tylko zaktualizowane ogłoszenie (taki gotowiec do przyklejania - z kontaktem) i dwie wybrane przez Was fotki: ta smutna i depresyjna -schroniskowa i pogodna - z hoteliku...[/QUOTE] Ok,jak wrócę ze schroniska to zaraz się tym zajmę... Quote
ranias Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Antosiu, wieczorne mizianki dla ciebie :lol: Quote
argusiowa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 hej juz jestem i jutro zaktualizuję wątek rozliczeniowy Antosia :) Quote
Romka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Antoś miał trochę kaszel ale jak informuje nasz UMilki już powoli z tego wychodzi...dostaje leki i jest już lepiej... Quote
UMilki Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Najgorsze jest to, że cały czas jest zimno. No, dziś -1, ale przydałoby się +10. Najważniejsze, że szybko zareagowaliśmy, więc jest już zdecydowanie dobrze. Quote
UMilki Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziś w czasie spaceru, ani w kojcu nie kaszlnął ani razu. Bardzo mnie to ciesz. :multi: Quote
ranias Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='UMilki']Dziś w czasie spaceru, ani w kojcu nie kaszlnął ani razu. Bardzo mnie to ciesz. :multi:[/QUOTE] I tak Antosiu trzymać :multi: Quote
argusiowa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 post rozliczeniowy zaktualizowany dziekujemy za wpłaty: Romce, Kai, wujkowi&cioci, Finlorze:loveu: Quote
UMilki Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 I ja dziękuję. Antoś pozdrawia słonecznie. Dziś zdecydowanie się opalał :) Quote
wujek & ciocia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 hej Cioteczki - wszystkiego najlepszego !!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Finlora Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dawno nie odwiedzałam Antosia ale o nim nie zapominam :) Jak tylko wpłynie pensja robię dla niego przelew :) Oglądam sobie często jego zdjęcia i strasznie mnie to cieszy jak się zmienił odkąd jest u UMilki :multi: Mam nadzieję, że Antoś jest już zdrowy :) Quote
ranias Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Piesiu, moja skromna deklaracja za marzec i kwiecień poszła do ciebie Quote
UMilki Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Romka']UMilki jak tam Antoś,zdrowy już?[/QUOTE] Całe towarzystwo już zdrowe. Uff... Antoś szybciutko doszedł do siebie. Silny, chociaż starszy pan :) Bryka jak młodziaczek, aż miło popatrzeć jak się potrafi cieszyć. Quote
Romka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='UMilki']Całe towarzystwo już zdrowe. Uff... Antoś szybciutko doszedł do siebie. Silny, chociaż starszy pan :) Bryka jak młodziaczek, aż miło popatrzeć jak się potrafi cieszyć.[/QUOTE] Tak wszyscy zauważyli jak Antoś zmienił się...:lol: Quote
UBOCZE Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Pewnie, że się zmienił...:loveu::loveu::loveu: Ja teraz dopiero zobaczyłem, że Antosiowi trochę zalegam,:oops: ale mam nadzieję, że Antoś wiernemu sympatykowi wybaczy, a ja za to wyślę w tym tygodniu za kilka miesięcy awansem...:lol: Quote
Romka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='UBOCZE']Pewnie, że się zmienił...:loveu::loveu::loveu: Ja teraz dopiero zobaczyłem, że Antosiowi trochę zalegam,:oops: ale mam nadzieję, że Antoś wiernemu sympatykowi wybaczy, a ja za to wyślę w tym tygodniu za kilka miesięcy awansem...:lol:[/QUOTE] Ubocze,bardzo dziękujemy...ja natomiast miałam wysłać Ci materiał na Fb...byłam chora(nadal jestem)nie mam czasu tego zrobić...ale postaram się to zmienić...;) Quote
Romka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='UMilki']Romka szybkiego powrotu do zdrowia życzymy.[/QUOTE] Podobno będzie ładna pogoda,pewnie wybiorę się do Antosia w niedzielę... Quote
Recommended Posts