Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Czarujcie,może jakiś domek dla Antosia wyczarujecie...nikt o niego nie pyta...Ubocze może ktoś na FB Antosia by wrzucił...my w Łowiczu nie fejsbukowe...[/QUOTE]
Na FB wydarzenia robić nie potrafię. Ale mogę wrzucić Antosia do paru grup FB. Przydałoby sie tylko zaktualizowane ogłoszenie (taki gotowiec do przyklejania - z kontaktem) i dwie wybrane przez Was fotki: ta smutna i depresyjna -schroniskowa i pogodna - z hoteliku...

Posted

[quote name='UBOCZE']Na FB wydarzenia robić nie potrafię. Ale mogę wrzucić Antosia do paru grup FB. Przydałoby sie tylko zaktualizowane ogłoszenie (taki gotowiec do przyklejania - z kontaktem) i dwie wybrane przez Was fotki: ta smutna i depresyjna -schroniskowa i pogodna - z hoteliku...[/QUOTE]
Ok,jak wrócę ze schroniska to zaraz się tym zajmę...

Posted

Najgorsze jest to, że cały czas jest zimno. No, dziś -1, ale przydałoby się +10. Najważniejsze, że szybko zareagowaliśmy, więc jest już zdecydowanie dobrze.

Posted

Dawno nie odwiedzałam Antosia ale o nim nie zapominam :) Jak tylko wpłynie pensja robię dla niego przelew :)
Oglądam sobie często jego zdjęcia i strasznie mnie to cieszy jak się zmienił odkąd jest u UMilki :multi:
Mam nadzieję, że Antoś jest już zdrowy :)

Posted

[quote name='Romka']UMilki jak tam Antoś,zdrowy już?[/QUOTE]

Całe towarzystwo już zdrowe. Uff... Antoś szybciutko doszedł do siebie. Silny, chociaż starszy pan :) Bryka jak młodziaczek, aż miło popatrzeć jak się potrafi cieszyć.

Posted

[quote name='UMilki']Całe towarzystwo już zdrowe. Uff... Antoś szybciutko doszedł do siebie. Silny, chociaż starszy pan :) Bryka jak młodziaczek, aż miło popatrzeć jak się potrafi cieszyć.[/QUOTE]
Tak wszyscy zauważyli jak Antoś zmienił się...:lol:

Posted

Pewnie, że się zmienił...:loveu::loveu::loveu:

Ja teraz dopiero zobaczyłem, że Antosiowi trochę zalegam,:oops: ale mam nadzieję, że Antoś wiernemu sympatykowi wybaczy, a ja za to wyślę w tym tygodniu za kilka miesięcy awansem...:lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']Pewnie, że się zmienił...:loveu::loveu::loveu:

Ja teraz dopiero zobaczyłem, że Antosiowi trochę zalegam,:oops: ale mam nadzieję, że Antoś wiernemu sympatykowi wybaczy, a ja za to wyślę w tym tygodniu za kilka miesięcy awansem...:lol:[/QUOTE]
Ubocze,bardzo dziękujemy...ja natomiast miałam wysłać Ci materiał na Fb...byłam chora(nadal jestem)nie mam czasu tego zrobić...ale postaram się to zmienić...;)