Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro wezmę go na spacerek!Jest zazdrosny o Romusia,który dziś dostał niegrożnie w ucho od Antosia.Mamanabank powinna patrzeć tylko na Antosia a ona śmiała spojrzec tez na Romusia!;)

Posted

I Antoś był dzisiaj na spacerku razem z Romusiem! Niestety okazało się, że Antoś jest skaleczony w poduszkę u przedniej łapy! Aż kulał! Ale zaraz Romka mu przemyła rankę wodą utlenioną i jest już lepiej!

Posted

Ubocze podjęłam decyzje i przemyślałam Twoja propozycję!Czy mogę Cie prosić w rozsyłaniu watku Antosia i zbieraniu deklaracji dla niego.UMilki otwiera hotelik od 1 lipca i po bardzo korzystnej dla psiaków łowickich cenie przyjmie Antosia.Hotelik znajduje się niecałe 15 minut drogi samochodem od Łowicza w pieknym miejscu a miesiąc pobytu naszego Antoniego kosztowałby 200zł bez karmy.Wprawdzie Antos ma teraz spokój(siedzi w boksie z Romusiem)ale za chwile kiedy znów będzie duzo psiaków w schronisku może nie byc juz tak dobrze.Poza tym Antos siedzi w schronisku ponad 3 lata.Moja deklaracja stała to 50 zł miesięcznie. http://www.umilki.pl/index.html Tak bedzie wyglądał hotelik.UMIlki jest w trakcie robienia ogrodzenia całości i poszczególnych boksów.