Romka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jutro wezmę go na spacerek!Jest zazdrosny o Romusia,który dziś dostał niegrożnie w ucho od Antosia.Mamanabank powinna patrzeć tylko na Antosia a ona śmiała spojrzec tez na Romusia!;) Quote
Paula03 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 I Antoś był dzisiaj na spacerku razem z Romusiem! Niestety okazało się, że Antoś jest skaleczony w poduszkę u przedniej łapy! Aż kulał! Ale zaraz Romka mu przemyła rankę wodą utlenioną i jest już lepiej! Quote
lilk_a Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 biedny Antoś , dobrze że ma choć taką dochodzącą "swoją panią" , ma na co czekać ... Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tak Antoś wie,ze jestem jego dochodząca panią!Pilnuję biedaka w schronisku,na ile mogę. Quote
Romka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Antoś nie wolno spadać na koniec!Wskakuj na pierwszą! Quote
Romka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Byłam dzis w schronisku ale Antosia i Romusia nie widziałam.Pewnie starsi panowie ucięli sobie drzemkę w ten upał. Quote
Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jutro idziemy na spacerek.Antosiu jutro już sobota. Quote
Romka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Antoś,biegał sam i z Romusiem(patrz:wątek Romusia) Aż połozył sie zmęczony w cieniu. Quote
Romka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Teraz widze ,że i jemu przydałoby sie czesanko.Ma mnóstwo starej sierści na łapkach! Quote
Romka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ale bardzo przytył i nie ma kondycji takiej jak poprzednio. Quote
Romka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziś byłam w schronisku,Antoś miał te swoje smutne oczy!Bardzo mi go żal! Quote
UMilki Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Kibicuję Ci chłopaku, więc lecisz na pierwszą stronę :) Quote
Romka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ubocze podjęłam decyzje i przemyślałam Twoja propozycję!Czy mogę Cie prosić w rozsyłaniu watku Antosia i zbieraniu deklaracji dla niego.UMilki otwiera hotelik od 1 lipca i po bardzo korzystnej dla psiaków łowickich cenie przyjmie Antosia.Hotelik znajduje się niecałe 15 minut drogi samochodem od Łowicza w pieknym miejscu a miesiąc pobytu naszego Antoniego kosztowałby 200zł bez karmy.Wprawdzie Antos ma teraz spokój(siedzi w boksie z Romusiem)ale za chwile kiedy znów będzie duzo psiaków w schronisku może nie byc juz tak dobrze.Poza tym Antos siedzi w schronisku ponad 3 lata.Moja deklaracja stała to 50 zł miesięcznie. http://www.umilki.pl/index.html Tak bedzie wyglądał hotelik.UMIlki jest w trakcie robienia ogrodzenia całości i poszczególnych boksów. Quote
Recommended Posts