Zielsko Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Formularz bedzie jakos pozno w nocy. Mysle, ze ok 23 Quote
Luzia15 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Zielsko napisał(a):Formularz bedzie jakos pozno w nocy. Mysle, ze ok 23 Ale z poniedziałku na wtorek, czy z wtorku na środę? ;) Quote
FRODKA Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jeżeli formularz ma być 16.03 to w tym dniu jest tylko jedna godzina 23.00 Quote
Fretka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jeszcze jedno pytanie.Czy teren gdzie będziemy ćwiczyć agility jest w pełni ogrodzony czy będziemy gdzieś w środku lasu, z dala od cywilizacji i toalety ćwiczyć? :evil_lol: Quote
Zielsko Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Jest to ogrodzone boisko, tuz przy osrodku, takze do toalety jest blisko. Quote
Luzia15 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]Już nie możemy się doczekać zgłoszeń :) Quote
Rudawa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Czy dobrze zrozumiałam? Zgłoszenia są dzisiaj? Quote
Zielsko Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Formularze sa dostepne juz na stronach klubu. Serdecznie zapraszam. Quote
M&T Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 My już zgłoszeni :D Mam nadzieję, że załapiemy się na wolne miejsca :eviltong: Quote
Luzia15 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 My też! My też :D Również mam nadzieję, że się załapiemy ;) Tylko my na pierwszy turnus ;) Quote
wiska Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja tez zgloszona ,ale dopiero dzisiaj o 6rano sie zglosilam wiec nie wiem czy sie zalapie...:) wiecie moze kiedy bedzie juz wiadomo jaka jest lista rezerwowa itp? Quote
M&T Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jeśli dobrze wyczytałam na stronie to potwierdzenia zgłoszeń do któregoś kwietnia mają być wysłane, tak? :) Quote
Luzia15 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wydaje mi się, że tak. Ja też przeczytałam że do 30.04. więc jeszcze trochę czasu jest ;) Pozdrawiam! Quote
M&T Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Pewnie wszyscy na potwierdzenia czekają :eviltong: Quote
Luzia15 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tak! A jak by inaczej ? :D Ciekawe kiedy odpowiedzi dostaniemy :) Czas jest do końca kwietnia, więc przed nami jeszcze sporo czasu ;) Na razie pozostaje nam czekać ;) Pozdrawiam:) Quote
hm97 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witam! Ja, podobnie jak Rudawa, kompletnie o obozie nic nie wiem. Tam trzeba samemu dojechać? Jest szansa uczestnictwa, jeśli się nie jest członkiem ZKwP (wiek) ani żadnego klubu? Trenujemy tylko posłuszeństwo w Psiej Eskadrze w Krakowie, z agility - skaczemy w parku przez ławki, kosze na śmieci, płotki, huśtawki i przyrządy na parkowej siłowni, pobiłyśmy rekord Polski - skaczemy spokojnie 1,25 m. Moja ma ADHD, więc chyba do tego sportu się nadaje. ;) Mamy przeszkody do agility - stacjonatę, koło i tunel. Trzeba być koniecznie członkiem klubu agility? Quote
FRODKA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A możesz powiedzieć dlaczego skaczesz 1,25 m i co to psu daje. Quote
M&T Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 hm97: Jeśli nie wypełniłaś jeszcze zgłoszenia to i tak myślę, że małe szanse, żebyście się dostali. Quote
Piotr_C Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 HM97 - chyba wszyscy wiemy mało o obozie. Na pewno trzba na miejsce dotrzeć o własnych siłach, obóz jest dla przeznaczony dla osób pełnoletnich, lub nieletnich z opiekunem (opiekun nie musi biegać z psem ani sam skakać przez przeszkody). Obóz nie jest organizowany przez ZK więc przynależność chyba nie jest konieczna, ale jeśli kiedyś chcesz startować w zawodach agility, bez członkostwa się nie obędzie. Chyba nie trzeba też należeć do jakiegokolwiek klubu, w końcu to obóz dla początkujących. Na pewno warto czegoś się już dowiedzieć o agility, ułatwi to pierwsze treningi. Wbrew pozorom, na agility uczy się psa by skakał jak najniżej, ale skoczność się bardo przydaje. Zgłoszenia trzeba wysyłać jak najszybciej, czy jeszcze można nie wiem. Pies z ADHD do agility nadaje się na pewno. Nawet jeśli nie dostaniesz się na obóz, spróbuj zacząć na jakimś seminarium. Puszczenie początkującego psa na wysokie hopki, koło, czy w pełni podniesioną palisadę daje raczej mierne efekty, czasem wręcz przeciwne do oczekiwanych. Quote
Luzia15 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 EDIT: Mam potwierdzenie :) Jedziemy :) tylko na I turnus. Quote
Recommended Posts