Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']Dziewczyny kochane pamietajcie zeby w przelewie pisac na grine i od kogo(nick)bo potem trudno do tego dotrzec:D[/QUOTE]

Wprawdzie, niestety, nie jestem dziewczyną, ale za to zrobiłem tak, jak należy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Bjutko wyjasnij mi tylko czemu 22 a nie 20bo się zgubiłam:evil_lol:[/QUOTE]

Bo na długi miesiąc jest potrzeba 372 zł Brakowało więc 22, a w tytule jest 20, więc te dwa sobie dopisałam ;)

A tak w ogóle, to można w sumie nie zastanawiać się, że jeden miesiąc ma 30, a drugi 31, tylko uznać, że każdy miesiąc (łącznie z lutym) ma 30 i pół dnia. Wtedy mnożymy 12 x 30,5 i wychodzi 366 comiesięcznie... :roll: Dobrze mówię?
Gdyby tak rozumować, to by nam brakowało 14. Tak? Poprawcie mnie, bo ja tu mogę pokazać tylko dyplom filologii polskiej, a tam była co prawda logika, ale za to arytmetyki ani trochę...

Posted

Filologia polska widać też kształci na mądrych ludzi;) bo chyba dobrze liczysz Bjuta... Przyjąć że jest 366zł niezależnie od tego ile miesiąc ma, bo przeważnie ma na zmianę 30 i 31... Bez sensu by było jednego miesiąca wysyłać 372zł a następnego 360zł, no bo od czyjej deklaracji byśmy raz odejmowali a następnego miesiąca dodawali te 12zł.........
Najprościej by było przyjąć 366zł, tylko pytanie czy osoba na której konto idą pieniądze się zgodzi, bo w sumie wychodziłoby na to, że w grudniu i styczniu będzie musiała dołożyć po 12zł "ze swojej kieszeni" za to w lutym jej się zwróci, skoro wszyscy wpłacą swoje stałe deklaracje w sumie 366

Posted

[SIZE=6]MAMY!!!!!!!

20 - Czarek (znajomy Małgosi, znajomej Bjuty)

GRINA, wyciągaj walizki! W piątek spadasz do Leny!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[/SIZE]NR konta na hotelik:
[B]57 1050 1214 1000 0023 1651 2439
Jakub Krężel ul.Kossutha3/36 40-844 Katowice[/B]

z dopiskiem NA GRINĘ

Deklaracje na hotelik:
25 - Asia_klero
10 - bico
22 - bjuta
30 - certusowa
20 - darunia-puma
10 - obraczus87
20 - eski
20 - lena13
20 - agata51
25 - marta0731
10 - Gonia 66
15 - mari 23
5 - sonikowa
10 - ubocze
20 - Małgosia (koleżanka Bjuty)
10 - Basia (koleżanka Bjuty)
50 - Adam (TZ Leny13)
20 - Syla
10 - Alma2
20 - Czarek (znajomy Małgosi, koleżanki Bjuty)

Razem: [B]372
[/B]

Posted

Teraz tylko trzeba szybko uzbierac pieniazki i zaplacic za grudzien:)dam znac w najblizszym czasie czyje pieniadze juz doszly-Kuba mi mowil ale nie popamietalam..Pamietajcie o dopisywaniu Nickow z dogo;)Ubocze przepraszam te dziewczyny to juz tak z przyzwyczajenia:oops::oops:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Mysle,ze Lenie nie chodzilo o dokladna kwotę co do złotówki tylko okolo-jakas okragla deklaracje-nie bedziemy sie ,,bic"o 2zł;) SUPER:)w takim razie jedziemy w piatek:)[/QUOTE]
Ale nawet mamy już co do złotówki! 372 na długi miesiąc i 360 na krotki. I super!!! Nr kont już przekazałam, sama też wpłaciłam. ;)

Posted

:Cool!::Cool!::Cool!: SUPER!!!!

Ja swój nick wpisałam :)

Zajefajnie :multi::multi:

Ale i tak uważam, że trzeba szukac deklaracji jednorazowych, chociażby na kontrolę stanu zdrowia Griny, odrobaczenie, odpchlenie itd... wiem wiem, że marudzę, ale takie mam swoje malutkie zdanie na ten temat :)

Posted

Obraczus jak najbardziej masz rację.Myślę,że będę co miesiac przesyłała lenie 370zł-na jedzonko dla Griny nie ma co oszczedzac a pieniadze napewno się nie zgubią i będą wydane na naszą kochaną dziewczynkę:loveu:w koncu bedzie miala nie byle jaki tymczas a domowe warunki:loveu:co wy na to?;)mogę np odkladac te 2zł miesiecznie z Bjutowej deklaracji jako dodatkowe-co miesiac 2zł i cos się napewno uzbiera-w razie gdy będzie jakas nagla potrzeba to zawsze coś tam będzie oczywiscie jeszcze porozsylam wątek i sprobuje poszukac jakis wplat dodatkowych:oops:

Posted

Witam.Prosze o zajrzenie na ten wątek.Malutki ślepaczek może iść do DT, do Renaty5 tylko brak kasy
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany[/URL]

Posted

Same dobre wieści:):):)
Grina pakuj walizki, ale bagaż złych doświadczeń lepiej zostaw..................; )

Ja wysłałam przelew, ale bez nicka... Domyślicie się od Marty jakiejś tam 25zł

Tak w razie czego piszę, jeszcze nie wiem na pewno, ale... W najbliższym czasie [U]być może[/U] będę miała utrudniony dostęp do dogo (jeśli oddam kompa do naprawy, w pracy tej strony raczej bym odwiedzać nie mogła), także w sprawach pilnych proszę o kontakt na maila [email][email protected][/email]

Posted

Z pieniedzy Pukowych zostało 30zł(od osob ktore wplacily juz za grudzien i styczen+20zł od goni za 2miesiace)GONIA13-czy twoje wplaty na Puko za grudzien i styczen maja przejsc na Grinę?W kazdym razie mamy napewno 30zł,mysle,ze reszte jakoś dorzucimy;)

Posted

[quote name='Asia_Klero']Z pieniedzy Pukowych zostało 30zł(od osob ktore wplacily juz za grudzien i styczen+20zł od goni za 2miesiace)GONIA13-czy twoje wplaty na Puko za grudzien i styczen maja przejsc na Grinę?W kazdym razie mamy napewno 30zł,mysle,ze reszte jakoś dorzucimy;)[/QUOTE]

Cioteczko, te 20 zł - to chyba moja wpłata (na Pukola wpłaciłam 10.XI. 30 zł za XI, XII i I).
Chciałam te pieniążki przeksięgować na GRINĘ.

Posted

jak to wspaniale, że Grina pojedzie! Już jutro, prawda?

Jeśli któraś może, zajrzyjcie do Uszatego - on też mógłby do hoteliku pojechać, ale z deklaracjami katastrofa. Choć wątek podnieście....

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-Pilnie-zbieramy-na-hotel-On-tej-zimy-nie-przeA-yje?p=13665574#post13665574[/URL]

Posted

Alma 2-dokladnie twoje pieniadze tez są tylko chodzi mi o to czy przepisac za te pieniadze za grudzien i styczen na konto Griny czy potraktowac jako dodatkowe;)w kazdym razie stworzylam nowa liste i przepisalam deklaracje Goni i Almy na nia za grudzien i styczen jesli mam potraktowac to jakos inaczej to dajcie znac;)Za podroz zaplacimy my-jakos damy radę;)