Asia_Klero Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Bjutko wyjasnij mi tylko czemu 22 a nie 20bo się zgubiłam:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asia_Klero']Dziewczyny kochane pamietajcie zeby w przelewie pisac na grine i od kogo(nick)bo potem trudno do tego dotrzec:D[/QUOTE] Wprawdzie, niestety, nie jestem dziewczyną, ale za to zrobiłem tak, jak należy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
darunia-puma Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 witam ponownie wszystkie cioteczki i ..WUJASZKÓW Quote
Bjuta Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asia_Klero']Bjutko wyjasnij mi tylko czemu 22 a nie 20bo się zgubiłam:evil_lol:[/QUOTE] Bo na długi miesiąc jest potrzeba 372 zł Brakowało więc 22, a w tytule jest 20, więc te dwa sobie dopisałam ;) A tak w ogóle, to można w sumie nie zastanawiać się, że jeden miesiąc ma 30, a drugi 31, tylko uznać, że każdy miesiąc (łącznie z lutym) ma 30 i pół dnia. Wtedy mnożymy 12 x 30,5 i wychodzi 366 comiesięcznie... :roll: Dobrze mówię? Gdyby tak rozumować, to by nam brakowało 14. Tak? Poprawcie mnie, bo ja tu mogę pokazać tylko dyplom filologii polskiej, a tam była co prawda logika, ale za to arytmetyki ani trochę... Quote
marta0731 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Filologia polska widać też kształci na mądrych ludzi;) bo chyba dobrze liczysz Bjuta... Przyjąć że jest 366zł niezależnie od tego ile miesiąc ma, bo przeważnie ma na zmianę 30 i 31... Bez sensu by było jednego miesiąca wysyłać 372zł a następnego 360zł, no bo od czyjej deklaracji byśmy raz odejmowali a następnego miesiąca dodawali te 12zł......... Najprościej by było przyjąć 366zł, tylko pytanie czy osoba na której konto idą pieniądze się zgodzi, bo w sumie wychodziłoby na to, że w grudniu i styczniu będzie musiała dołożyć po 12zł "ze swojej kieszeni" za to w lutym jej się zwróci, skoro wszyscy wpłacą swoje stałe deklaracje w sumie 366 Quote
Bjuta Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Lenka na pewno na to pójdzie, żeby co miesiąc dostawać 366. Tak Lenko? Quote
sonikowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Poszedł mój przelew - od razu na 4 m-ce z góry, choć mam nadzieje, że domek prędzej się pojawi. Quote
darunia-puma Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 witam od rana wszystkie nasze kochane mądre główki Quote
Bjuta Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [SIZE=6]MAMY!!!!!!! 20 - Czarek (znajomy Małgosi, znajomej Bjuty) GRINA, wyciągaj walizki! W piątek spadasz do Leny!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/SIZE]NR konta na hotelik: [B]57 1050 1214 1000 0023 1651 2439 Jakub Krężel ul.Kossutha3/36 40-844 Katowice[/B] z dopiskiem NA GRINĘ Deklaracje na hotelik: 25 - Asia_klero 10 - bico 22 - bjuta 30 - certusowa 20 - darunia-puma 10 - obraczus87 20 - eski 20 - lena13 20 - agata51 25 - marta0731 10 - Gonia 66 15 - mari 23 5 - sonikowa 10 - ubocze 20 - Małgosia (koleżanka Bjuty) 10 - Basia (koleżanka Bjuty) 50 - Adam (TZ Leny13) 20 - Syla 10 - Alma2 20 - Czarek (znajomy Małgosi, koleżanki Bjuty) Razem: [B]372 [/B] Quote
Asia_Klero Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Mysle,ze Lenie nie chodzilo o dokladna kwotę co do złotówki tylko okolo-jakas okragla deklaracje-nie bedziemy sie ,,bic"o 2zł;) SUPER:)w takim razie jedziemy w piatek:) Quote
Asia_Klero Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Teraz tylko trzeba szybko uzbierac pieniazki i zaplacic za grudzien:)dam znac w najblizszym czasie czyje pieniadze juz doszly-Kuba mi mowil ale nie popamietalam..Pamietajcie o dopisywaniu Nickow z dogo;)Ubocze przepraszam te dziewczyny to juz tak z przyzwyczajenia:oops::oops: Quote
Bjuta Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Asia_Klero']Mysle,ze Lenie nie chodzilo o dokladna kwotę co do złotówki tylko okolo-jakas okragla deklaracje-nie bedziemy sie ,,bic"o 2zł;) SUPER:)w takim razie jedziemy w piatek:)[/QUOTE] Ale nawet mamy już co do złotówki! 372 na długi miesiąc i 360 na krotki. I super!!! Nr kont już przekazałam, sama też wpłaciłam. ;) Quote
obraczus87 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 :Cool!::Cool!::Cool!: SUPER!!!! Ja swój nick wpisałam :) Zajefajnie :multi::multi: Ale i tak uważam, że trzeba szukac deklaracji jednorazowych, chociażby na kontrolę stanu zdrowia Griny, odrobaczenie, odpchlenie itd... wiem wiem, że marudzę, ale takie mam swoje malutkie zdanie na ten temat :) Quote
Asia_Klero Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Obraczus jak najbardziej masz rację.Myślę,że będę co miesiac przesyłała lenie 370zł-na jedzonko dla Griny nie ma co oszczedzac a pieniadze napewno się nie zgubią i będą wydane na naszą kochaną dziewczynkę:loveu:w koncu bedzie miala nie byle jaki tymczas a domowe warunki:loveu:co wy na to?;)mogę np odkladac te 2zł miesiecznie z Bjutowej deklaracji jako dodatkowe-co miesiac 2zł i cos się napewno uzbiera-w razie gdy będzie jakas nagla potrzeba to zawsze coś tam będzie oczywiscie jeszcze porozsylam wątek i sprobuje poszukac jakis wplat dodatkowych:oops: Quote
Syla Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Witam.Prosze o zajrzenie na ten wątek.Malutki ślepaczek może iść do DT, do Renaty5 tylko brak kasy [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany[/URL] Quote
Asia_Klero Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Wszedzie brak kasy-i na tym watku...potrzebne bylyby jakies dodatkowe wplaty Quote
marta0731 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Same dobre wieści:):):) Grina pakuj walizki, ale bagaż złych doświadczeń lepiej zostaw..................; ) Ja wysłałam przelew, ale bez nicka... Domyślicie się od Marty jakiejś tam 25zł Tak w razie czego piszę, jeszcze nie wiem na pewno, ale... W najbliższym czasie [U]być może[/U] będę miała utrudniony dostęp do dogo (jeśli oddam kompa do naprawy, w pracy tej strony raczej bym odwiedzać nie mogła), także w sprawach pilnych proszę o kontakt na maila [email][email protected][/email] Quote
Asia_Klero Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Z pieniedzy Pukowych zostało 30zł(od osob ktore wplacily juz za grudzien i styczen+20zł od goni za 2miesiace)GONIA13-czy twoje wplaty na Puko za grudzien i styczen maja przejsc na Grinę?W kazdym razie mamy napewno 30zł,mysle,ze reszte jakoś dorzucimy;) Quote
ALMA2 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Asia_Klero']Z pieniedzy Pukowych zostało 30zł(od osob ktore wplacily juz za grudzien i styczen+20zł od goni za 2miesiace)GONIA13-czy twoje wplaty na Puko za grudzien i styczen maja przejsc na Grinę?W kazdym razie mamy napewno 30zł,mysle,ze reszte jakoś dorzucimy;)[/QUOTE] Cioteczko, te 20 zł - to chyba moja wpłata (na Pukola wpłaciłam 10.XI. 30 zł za XI, XII i I). Chciałam te pieniążki przeksięgować na GRINĘ. Quote
sonikowa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 jak to wspaniale, że Grina pojedzie! Już jutro, prawda? Jeśli któraś może, zajrzyjcie do Uszatego - on też mógłby do hoteliku pojechać, ale z deklaracjami katastrofa. Choć wątek podnieście.... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-Pilnie-zbieramy-na-hotel-On-tej-zimy-nie-przeA-yje?p=13665574#post13665574[/URL] Quote
Asia_Klero Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Alma 2-dokladnie twoje pieniadze tez są tylko chodzi mi o to czy przepisac za te pieniadze za grudzien i styczen na konto Griny czy potraktowac jako dodatkowe;)w kazdym razie stworzylam nowa liste i przepisalam deklaracje Goni i Almy na nia za grudzien i styczen jesli mam potraktowac to jakos inaczej to dajcie znac;)Za podroz zaplacimy my-jakos damy radę;) Quote
eski Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Czy Grina juz spakowana ? ;) Przed chwilą poszły moje dwie dyszki dla dziewuszki ;) Quote
Bjuta Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Asiu nie zapomnijcie aparatu! Bardzo foty do allegro potrzebne... Quote
Mysia_ Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 oby jutro wszystko poszło jak najlepiej, trzymam mocno kciuki :) Quote
Recommended Posts