maarit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Te wpłaty ode mnie to były ze skarpetki Pukusia i się zgadza - luty, marzec-bo ja do przodu wpłacałam... no i przynajmniej Grinka troszkę skorzystała :) Quote
Asia_Klero Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Ubocze to zerknij ja poprosze Kubę żeby sprawdził i dzisiaj tu napisał;) Quote
Asia_Klero Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Gonia13 dokładnie wszystko jest:):):) Quote
maarit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Szkoda tylko że na tym moje możliwości się praktycznie kończą - coś tam Grince jeszcze kiedyś dorzucę. Quote
lena13 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Grinusia dalej koncertuje zniszczyła wszystkie kwiatki pościągała zasłony z okien i pogryzła je na drobne kawałeczki, zrobiła ogólnie taką demolkę, że Samsung się chowa a wszystko przez to, że ona chce do tego potwora na dwóch nogach, którego tak się bała. Dziewczyna jest niesamowita piękna mądra i co najważniejsze zaczyna kochać ludzi już nie tylko rottweilery mniej buczy na mnie i chętnie podchodzi przytulić się do ręki, nie da się jeszcze złapać i tulić ale za to uwielbia gdy jestem w pobliżu gdy może na mnie patrzeć mam po prostu przy niej być. Wyczaiła jak to jest z tymi łapówkami i ciągle się ich dopomina, taka fajna niunia z niej przed nami nauka chodzenia na smyczy, może jakiś artykulik w gazecie i niech zmyka do domu.(oby trafił się taki jak Pukusiowi) Quote
ALMA2 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No to fanie, że sunieczka robi się taka kochana.:loveu: Tylko się zastanawiam:roll: , czy ona w nowym domu też może niszczyć rzeczy, komuś może to się niepodobać , nawet jeśliby robiła to z tęsknoty. Oj Grinka bądź grzeczną dziewiczynką.:p Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Lenko super wieści, Grina zaczyna kochac potfooooraaa na dwóch nogach heeh ;) Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Asia_Klero']Ubocze to zerknij ja poprosze Kubę żeby sprawdził i dzisiaj tu napisał;)[/QUOTE] Dziś sprawdziłem. Wysłałem dwa przekazy: 8 grudnia - 20 zł. za grudzień i styczeń, 2 lutego - 20 zł za luty i marzec... Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='lena13']Grinusia dalej koncertuje zniszczyła wszystkie kwiatki pościągała zasłony z okien i pogryzła je na drobne kawałeczki, zrobiła ogólnie taką demolkę, że Samsung się chowa a wszystko przez to, że ona chce do tego potwora na dwóch nogach, którego tak się bała. Dziewczyna jest niesamowita piękna mądra i co najważniejsze zaczyna kochać ludzi już nie tylko rottweilery mniej buczy na mnie i chętnie podchodzi przytulić się do ręki, nie da się jeszcze złapać i tulić ale za to uwielbia gdy jestem w pobliżu gdy może na mnie patrzeć mam po prostu przy niej być. Wyczaiła jak to jest z tymi łapówkami i ciągle się ich dopomina, taka fajna niunia z niej przed nami nauka chodzenia na smyczy, może jakiś artykulik w gazecie i niech zmyka do domu.(oby trafił się taki jak Pukusiowi)[/QUOTE] Dziewczyna się rozkręciła...:evil_lol: Miło czytać takie newsy...:lol::lol: Quote
Asia_Klero Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ubocze za Luty na pierwszej stronie byłes wypisany, ze wpłaciłeś, a przez przypadek pominełam Cię w rozpisce za marzec:oops::razz: Quote
Asia_Klero Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Gdybym była w jakiś sposób potrzebna na wątku prosze o kontakt:794775327. Postaram się co kilka dni uzupełniać rozpiski z pieniędzy. Aktualnie wybrałam inne froum na którym moge pomoc zwierzakom i byc wsrod ludzi, dla ktorych najwyzszym celem jest szczescie zwierzat a nie klotnie i obrazanie innych. Tak jak pisałam w razie potrzeby-dzwonic(lub jesli nie bede mogla odebrac pisac smsy) Quote
Asia_Klero Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 doszły wpłaty Małgosia - 20zł Certusowa - 30zł Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Asia_Klero']Gdybym była w jakiś sposób potrzebna na wątku prosze o kontakt:794775327. Postaram się co kilka dni uzupełniać rozpiski z pieniędzy. Aktualnie wybrałam inne froum na którym moge pomoc zwierzakom i byc wsrod ludzi, dla ktorych najwyzszym celem jest szczescie zwierzat a nie klotnie i obrazanie innych. Tak jak pisałam w razie potrzeby-dzwonic(lub jesli nie bede mogla odebrac pisac smsy)[/QUOTE] a czy mogłabys zdradzic na jakie forum sie wybierasz?? Ja tez szukam innego ;/ Quote
UBOCZE Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Asia_Klero']Ubocze za Luty na pierwszej stronie byłes wypisany, ze wpłaciłeś, a przez przypadek pominełam Cię w rozpisce za marzec:oops::razz:[/QUOTE] Grunt, że kasa się zgadza... :lol: Grinusia, trzymaj się psinko... Quote
marta0731 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='obraczus87']a czy mogłabys zdradzic na jakie forum sie wybierasz?? Ja tez szukam innego ;/[/QUOTE] Ej, nie uciekajcie stąd.................. Wszyscy są tu potrzebni a na "niemiłe" posty dla dobra psiaków się po prostu nie zwraca uwagi i robi swoje... To dla bidulków to wszystko........:( Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='marta0731']Ej, nie uciekajcie stąd.................. Wszyscy są tu potrzebni a na "niemiłe" posty dla dobra psiaków się po prostu nie zwraca uwagi i robi swoje... To dla bidulków to wszystko........:([/QUOTE] wiem wiem.............. Quote
lena13 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bardzo łatwo jest zgnębić człowieka, oczernić, zdeptać o wiele trudniej psa, pies nawet do kata macha ogonem, wybacza. Naprawdę warto otworzyć serce na zwierzęta uczą nas wiele. Są fora gdzie naprawdę można czuć się jak w domu, pomagać i być szanowanym ja osobiście nigdy nie umiałam odnaleźć się tutaj. Przyzwyczajona byłam do for fundacyjnych i tam bywają konflikty ale tak jakby na poziomie. Jednocześnie dogomania jest wyjątkowa bo nie liczy się pomoc psu danej rasy ale tym najbardziej potrzebującym tu nie ma barier rasowych tu są ludzie o wielkich sercach bez których psiaki nie miały by szans, to jest piękne a konflikty jak w życiu są wszędzie. Ja bardzo wiele w życiu przeszłam nigdy życie mnie nie rozpieszczało a teraz jakaś taka wyciszona jestem, choć rani mnie nie jedna sytuacja ale nie zabija i nie jest w stanie mnie zmienić. Asiu nie rezygnuj, odpocznij odreaguj, pamiętasz co mówiłam gdy rzuciłaś wszystko i przyjechałaś do mnie by być ze mną gdy zostawiła mnie Dżina. Jesteś wyjątkową osobą o wielkim sercu. Quote
marta0731 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Lena bardzo mądrze piszesz... Nie jestem na dogo zbyt długo i staram sie obracać wśród wątków z mojego miasta, bo jest tam nas dogomaniaczek mała garstka, zaledwie kilka osób, na palcach jednej ręki można niestety policzyć, a miasto spore............... I trzeba im pomagać, bo któż jak nie my??? Quote
ALMA2 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja te się zgadzam, Lena bardzo madrze to ujęła. Asiu odpocznij i wracaj. Quote
Mysia_ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Konflikty zawsze były i będą, kiedyś wojowałam i walczyłam o każdą pierdołę, starałam się udowadniać za wszelką cenę swoje racje. Sporo musiałam w życiu przezyc, żeby zrozumieć chociaż trochę ten cały Świat... Kochani na dogomani nie ma ludzi, którzy chcą dla zwierząt źle (nie mam tu na myśli skrajnych przypadków, króre chyba wszyscy znamy), jest po prostu mnóstwo ludzi. Każdy z nas ma inne spojrzenie na Świat, kazdy ma swoje racje, jakieś przeżycia, które kierują nim tak a nie inaczej. Jedni mają kasę, a inni jej nie mają wcale.. Jedni mają ogromne doświadczenie, a inni dopiero uczą się. Każda grupa ludzi jest zróżnicowana, a co dopiero tak duża grupa. Ja nauczyłam sie pokory i szanuję wszystkich ludzi, staram sie każdego zrozumieć, postawić w jego sytuacji, przyznam szczerze, że czasem szlag mnie trafia, ale trzymam nerwy na wodzy. Pamiętajmy, ze wszyscy jesteśmy tutaj po to, żeby pomagać, a nie dla siebie samych. Każdy z nas może pomóc w inny sposób, każdy z nas ma swoje własne zdanie i o to własnie chodzi na takich forach. Nauczmy się słuchać innych ludzi. Nie ma sensu tupać nóżkami czy rezygnować z forum. Ponad 8 lat temu zostałam wolontariuszką w schronisku (od przeszło roku pracuję tam na etacie), od tego czasu bardzo wiele się zmieniło - moje życie i światopogląd, schronisku poświęciłam wiele - często słyszę, że zbyt wiele, nie raz mam ochotę tym wszystkim rzucić - oczywiście nie ze względu na zwierzęta tylko ludzi, ale tak bardzo kocham te wszystkie psiaki i koty, że nie wyobrażam sobie, że przez durnych ludzi miałabym im nie pomagać dalej :) Ciotki nie zmieniajcie forum, bo to nic nie da. Życie niestety nam rzuca kłody pod nogi, ale jakoś musimy iść dalej. Quote
obraczus87 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dzieki Ciotka za "dające kopa" słowa ;) Quote
ALMA2 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nio, to ja rano zaproszę wszystkie ciotki na kawke :kaffee_2:i pączusia.:sabber: Bo to niedługo post i raczej będzie niewskazane sie objadać.;) Ciotki mądre słowa piszą. Quote
Asia_Klero Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 LUTY: Asia_klero - 25zł Alma2 - 10zł Bjuta - 22zł Bico - 10zł Certusowa - 30zł Eski - 20zł Gonia13 - 10zł Mari23 - 15zł Małgosia - 20zł Marta0731 - 25zł Obraczus87 - 10zł Sonikowa - 5zł Czarek - 20zł Ubocze - 10zł Gonia66 - 10zł Razem: 242zł Dodatkowe: Fiorteinbock - 40zł Bjuta - 50zł Razem: 90zł Dodam także, że za marzec zapłacili: Alma2 - 10zł Gonia13 - 10zł Sonikowa - 5zł Czarek - 10zł Ubocze - 10zł Razem: 35zł Za luty nie zapłacili: Agata51 - 20zł Basia - 10zł Quote
Recommended Posts