Canaveral-staff Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 nie pamietam wiem że zaczęli juz w wieku 6 miesiecy ale jutro spróbuje ustalić u kogo ,no chyba że pomyliłam suki bo w tym miocie były wszystkie szczeniaki błękitne Quote
Canaveral-staff Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 masz jakieś namiary do TOZ -u ,może znasz kogoś z kim mogłabym porozmawiac i naświetlić sprawę Quote
Freya73 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dziewczyny a moze dajcie ogloszenie do tej bezplatnej miejskiej gazety "MM Moje Miasto" ? Ta gazeta dociera do wielu drzwi i wlasciwie obejmuje dzielnice: Sloneczne, Bukowe, Majowe Zdroje, [B]Podjuchy[/B] Dabie Ogloszenia sa [B]bezplatne[/B]. Quote
Canaveral-staff Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 zaraz poszukam namiarów na tą gazetę Quote
Canaveral-staff Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 już sie zalogowałam zaraz bede mogła umiescic ogłoszenie ,oby Ja ktos wypatrzył Quote
Canaveral-staff Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 niestety do dzisiaj nikt nie kontaktował sie w sprawie suni Monika z Toz-u nie podnosi słuchawki TOZ nie podnosi słuchawki ale zpaliło sie światełko w tunelu rozmawiałam sdzisiaj z panią ze schroniska obiecała mi że poprosi jutro dziewczyne o sprawdzenie suni i jeszcze powiedziała mi bardzo dobra wiadomośc w schronisku pracuje mój bardzo dobry znajomy treser Andrzej Górny ale do końca miesiąca ma wolne będzie w pracy dopiero 1.12. czy ma ktoś z Was namiar na Andrzeja ? już jestem spokojniejsza On dokładnie będzie wiedział czy sunia przeszła szkolenie czy nie i na pewno sprawdzi stosunek suczki do psów i ludzi - bedzie w dobrych rękach Quote
Canaveral-staff Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 przed chwilką dzwoniłam do schroniska do chwili obecnej w sprawie suczki nikt oprócz mnie nie dzwoni - obawiam sie jednak że nikt nie zadzwoni ,minęło sporo czasu już jakis slad właściciele powinni zastawic a tu cisza pod wzgledem zachowania sunia będzie sprawdzona dopiero we wtorek przez Andrzeja ,dzisiaj jest P. Grazynka z TOZ-u ale pani ze schroniska powiedziała że nie powoli Jej wejśc do suczki bo to amstaff a kobieta jest po 60- ce dobrze że nie ma jeszcze mrozów .... Quote
Freya73 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Canaveral-staff']przed chwilką dzwoniłam do schroniska do chwili obecnej w sprawie suczki nikt oprócz mnie nie dzwoni (...)[/QUOTE] Smutne to bardzo, tym bardziej, ze zima tuz za progiem, a nikt nie jest zainteresowany jej losem. Quote
Canaveral-staff Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 zainteresowana to ja jestem bardzo ale nie przeskoczę tego że suka musi odsiedziec 2 tygodnie na kwarantannie - w innym przypadku już dawno bym po Nią pojechała Quote
Freya73 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [B]Canaveral,[/B] mialam na mysli jej bylych wlascicieli bo to oni powinni poruszyc niebo i ziemie by pies sie odnalazl. W tym przypadku sunia ma naprawde szczescie, ze pochodzi od Ciebie. Quote
agnieszka32 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Freya73'][B]Canaveral,[/B] mialam na mysli jej bylych wlascicieli bo to oni powinni poruszyc niebo i ziemie by pies sie odnalazl. W tym przypadku sunia ma naprawde szczescie, ze pochodzi od Ciebie.[/QUOTE] Dokładnie tak - szczęście w nieszczęściu :loveu: Nie rozumiem tych ludzi - taka piękna sunia, ponad 3 lata mieli ją w domku i co??? Ani krzty sumienia w nich nie ma? :shake: Niunia siedzi teraz sama, wystraszona, w zimnym betonowym boksie .... zdezorientowana ... :-(:-(:-( Nigdy nie pojmę tego. :angryy: Quote
Greven Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kaśka, szkoda że nie przysłałaś mi na maila wzoru tego plakatu, bo jutro będę jechać przez Podjuchy. Quote
Canaveral-staff Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Sandra ja nie umiem robić plakatów :(:(:( może ktokolwiek mógłby mi pomóc zrobić taki plakat to rozwiaszania - pomóżcie dziewczyny podaję mail : [email][email protected][/email] Quote
magdola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wiesz co...a ja sobie myślę, że właścicielom wcale nie zależy na psie... zwłaszcza, że schronisko i toz jest na 1 miejscu gdy zgubi sie pies. A tu cisza już tydzień. Trochę to dziwne i wydaje mi się, że nawet plakaty nie pomogą. Szkoda suni... Quote
Canaveral-staff Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Trudno ,sunia musi jeszcze wytrzymac tydzień i przyjedzie do mnie - jak im nie zalezy a jak zalezy to będą musieli jechać po Nią kawał drogi Quote
magdola Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Canaveral sunia ma szczęście, że urodziła się u Ciebie... Szczęście w nieszczęściu... Quote
Canaveral-staff Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 jeszcze jeden dzien i już będę wiedziała czy to ta suczka o której myślę ,jeśli to Ona - to naprawdę nie rozumiem tych właścicieli przed chwilą dzwoniłam do schronu nikt do chwili obecnej nie interesował się suczką,Niunia zachowuje sie bardzo grzecznie nie płacze nie skomli ,ale trochę jej zimno nie ma sie co dziwić z domowego ciepełka na beton i 5 stopni ciepła - ach szkoda słów nieodpowiedzialnośc ludzka nie zna granic Quote
Canaveral-staff Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 do chwili obecnej żadnych telefonów w sprawie suni :( wstepnie jestem umówiona na odbiór w niedzielę oczywiście jesli nie zgłoszą sie właściciele ,a więc suczka święta spędzi w domu ,ciekawe co na to reszta moich psów ? znalazłam zdjecie małej jak była maciupka to ta pierwsza z lewej [URL=http://img200.imageshack.us/i/sdc10398j.jpg/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/4271/sdc10398j.jpg[/IMG][/URL] Quote
Greven Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jakie cudeńko, tak się cieszę, że w niedzielę będzie już w ciepłym autku ;) Quote
Freya73 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [B] Canaveral[/B] jak wspomnialam wczesniej, dziewczyna ma szczescie, ze jest z Twojej hodowli. Jesli chodzi o wlascicieli, komentarz zachowam dla siebie ... nie szukaja psa, losy suni sa im obojetne to moze to i dobrze, ze nie bedzie nadal z nimi. Mogloby dojsc do innej tragedii ... echhh Sunia sliczna, zreszta kazdy maluch jest sliczny. Pzdr Quote
Canaveral-staff Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 dzieki dziewczyny że jesteście za mną ,kurcze tylko co na to moje stado ??? ciekawe jak Ona sie zachowuje ,może bedzie grzeczna i wdzięczna że zabieram Ja do domu kiedys spod weterynarii zabrałam do domu dozyce ktos Ją tam zostawił ,to było jak miałam chyba 13 lat ,jaka to była kochana suka mówię Wam brak słów ,tak samo jak wyciagnęłam ze schronu w Szczecinie bullerierkę białą w jakim Ona była stanie to aż sie płakać chciało nawe do autobusu Jej nie wzięłam bo mi bylo wstyd szłyśmy do domu bocznymi uliczkami ,obraz nędzy i rozpaczy ,cycuchy do ziemi wyciagnięte brudna smierdzaca a po miesiecu to nie ta suczka - tez była bardzo wdzięczna ze Ja zabrałam - oczywiście szybciutko znalazła dobry dom,miałam juz 3 swoje psy i nie mogłam Jej zatrzymać (gdzieś nawet mam jej zdjęcie )o znalazłam to ta biała sunia [URL=http://img163.imageshack.us/i/sdc10409s.jpg/][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/3232/sdc10409s.jpg[/IMG][/URL] co innego jak zabrałam ze schronu boksera - ten to nie miał w ogóle ani troche wdzięczności ,niszczył wszystko jak zostawał w domu ,nie mielismy wtedy żadnego psa więc został z nami ja byłam w ciazy i były kompilikacje trafiłam do szpitala a On w tym czasie ugryzł moją 3 letnią córkę w policzek na szczęście nie na tyle mocno aby został ślad ale siniak był duzy ,trafił niesty spowrotem do schronu i takie to były moje przygody ze znalezionymi i schroniskowymi psami Quote
Canaveral-staff Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 skasowane - 2 taki sam post Quote
Canaveral-staff Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 skasowane - 3 ten sam post Quote
magdola Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Alicja']:kciuki: za spokojne przyjęcie do stada[/QUOTE] Ja też w to wierzę:cool3: Quote
Recommended Posts