Kika9004 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 A pewnie, że fantastyczny! Mam nadzieję, że szybko ktoś go ujrzy i doceni oraz że zaprosi go do swojego domku :) Quote
olenka_f Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kika9004 napisał(a):A pewnie, że fantastyczny! Mam nadzieję, że szybko ktoś go ujrzy i doceni oraz że zaprosi go do swojego domku :) własnie tak ma być :) facet fajny i przystojny i do domu już czas Quote
Kika9004 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Podnosimy!!! Box został dodany na moją prośbę na stronę fundacji SOS Bokserom :) http://www.bokserywpotrzebie.pl/psy/boxkruszewo.htm Quote
Kika9004 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Lara']Box ma ogloszenia na: psy.pl adopcje.org mojpupil.pl przygarnijzwierzaka.pl odopcjapsa.pl adopcjepsow.org cdn.[/QUOTE] Dziękuję, dziękuję przeogromnie :D Quote
esperanza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Niestety tak. Zadławił się jedzeniem, które ukradł ze stołu w pomieszczeniu gospodarczym. Próbowano go ratować. Wyciągnąć to, co mu utkwiło, ale się nie udało :-( To trwało krótko. Quote
Recommended Posts