Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dla niej, dla niej. będzie ciężko jej dom znaleźć, jeszcze ciężej :(
ile siedzi się nie dowiedziałąm, umknęło mi w takim szoku byłam. pierwsza wersja była, że od jesienie,ale trzeba to sprawdzić

nawet nie podeszłą ani kroku do krat. stałą w najdalszym kącie, daleko, daleko.
trzeba ją na cito, bo będzie taka, jak Bunia...

Posted

Czasami starsza, nikomu niepotrzebna psina, ale w miarę zdrowa i łagodna, szybciej znajduje domek niż młody fajny żywiołowy psiak.
Są ludzie co właśnie takie bidy przygarniają.

Posted

[quote name='Dogo07']Czasami starsza, nikomu niepotrzebna psina, ale w miarę zdrowa i łagodna, szybciej znajduje domek niż młody fajny żywiołowy psiak.
Są ludzie co właśnie takie bidy przygarniają.[/QUOTE]

Może jacyś starsi ludzie... Spokojnego mniej ruchliwego psiaka... Na to trzeba liczyć

Posted

chyba tak, chyba 3 lata na allegro. to już zmieniam, może od razu obserwator ucieknie :( a może zostawię? niech zadzwoni wreszcie to w oczy łatwiej przekonać, że wiek się nie liczy.

Posted

Dzwoniłąm do schronu. Taka sprawa wyszłą:
WCZORAJ KUDŁĄCZKĘ WYDANO, ODNALEŹLI SIĘ JEJ WŁAŚCICIELE SPRZED 2 LAT
ponoć byłą jakaś dziewczynka, któa rozpoznałą kudłączkę, jako psa jej sąsiadó zaginioną. Ludzie przyjechali i wielka radość. Pies ich poznał, od razu ją zabrali. Tłumaczyli się, że nie pomyśleli, żeby ją w schronie szukać. Suka byłą w schronie od 2008r

do sprawdzenia, czy suka faktycznie jest, czy jej nie ma. Myślę, że jej nie ma. Nie kłąmaliby, że nie ma, a pies by siedział, bo wiedzą, że chodzimy i ją znajdziemy.

Pytanie, jaka jest prawda.

Posted

no przeciez wiadomo, ze jak pies zginie to od 2008 r. nie ma sie czasu podejsc do schronu zeby zobaczyc czy go tam przypadkiem nie ma. Bo co maiłby zaginiony pies tam robic?! Jasna sprawa!

Pytanie nie jest co jest prawdą tylko po co sie z nas durni robi?

Posted

Cioteczki...................
Trochę ciężko mi się wypowiedzieć, bo w schronie ostatnio byłam daaaaaaaawno temu i nie znam tam tych "pracowników".
Wiem tylko tyle co się tam kiedyś działo i widzę co się zaczyna dziać teraz
Ale.................
Wy się dziewczyny staracie, znajdujecie domy psiakom a psy znikają albo akurat te NAGLE te wybrane znajdują dom.......
Myślę że chciałoby się z tym schronem pozytywnie dobrze współpracować, ale się nie da!!!
Może cioteczki czas skorzystać z pewnej mniej dla "nich" przyjemnej oferty pewnej osoby.............?????????????

Posted

zmieniłąbym tytuły wątków, tych 3 psów, wskazując miasto.
skoro psa już nie ma w schronie, to nie zaszkodzi mu podanie miasta, bo nikt nie pszuka i nie poleci po psa bez wizyty. jak się spodoba np jakiemuś pseudo, itp

Posted

nie bez miasta!
A jak jakis burak sobie Bilba albo astka jakiegoś upatrzy i po postach skojarzy, ze pewnei w tym samym schronie ejst. To sobei przyjdzie i wezmie a schron go wyda oczywiscie. Bo lepszy nieznajomy burak niż my.

Marta to co piszesz jest niestety prawdą. My sie staramy, poświecamy swój czas. Nie siedzimy na wątku który skupiał sie na "smarowaniu" tego schronu, tylko zaczęłyśmy realnie pomagac.
No ale widac sami sobie swietnie radzą i nasza pomoc jest tam zbędna! SZkoda ze wprost tego nie powiedza tylko sobie z nami pogrywają.

Nie wiem o jakiej pomocy myślisz. Ale tam pomoc wolontariuszy jest niepotrzebna jak widac.

Posted

Nie chcę nawet myśleć jak sobie "radzą" z wybranymi i ogłaszanymi przez nas psami, że nagle im się domy znajdują:angryy:
Jeszcze jedna taka sytuacja i będziemy mogli być tego pewni, wtedy się z nimi zacznie tak jak oni z nami
No po prostu brak słów, szlag mnie trafia:angryy: